Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се побъркам вече

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се побъркам вече

Хорааа още малко ми трябва за да изкрейдзам отвсякъде... където и да погледна виждам типо, постоянно си мисля за типо, снощи сънувах току що купеното си типо.... :D а има толкова много време докато си го купя... лелеее незнам какво ще правя, толкова много и жена не съм харесвал :D
    Живея за да карам ТИПО!!!
    Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
    ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
    fiat tipo

Хаха човече, 90% от хората тук сме минали по тоя път Ама после идва И е ебати якото
    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

абе човек иди се прегледай верно опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост Съжалявам, нищо лично

Коментар

tipoFEN написа:
        Хорааа още малко ми трябва за да изкрейдзам отвсякъде... където и да погледна виждам типо, постоянно си мисля за типо, снощи сънувах току що купеното си типо.... :D а има толкова много време докато си го купя... лелеее незнам какво ще правя, толкова много и жена не съм харесвал :D
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Mitko написа:
          blondy_driver написа:
          абе човек иди се прегледай верно опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост Съжалявам, нищо лично
          Я всеки да кихне по 2 левчета да вземем Типо на колегата.
          аааа при това положение !!!искааам ферариииии какво толкова по 100 лева
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            Mitko написа:
            blondy_driver написа:
            аааа при това положение !!!искааам ферариииии какво толкова по 100 лева
            Не не, ти хич не си алчен!!! @ tipoFENЕй в Аврен оревахте орталъка с това Типо!! Приятелю, на колко години си? Защо не се замислиш да побачкаш повечко?

Коментар

не съм от Аврен , на 18 съм и вече половин година карам ЛАДА, срам ме е от нея, преди 2 години се запалих по типо, защото бачках в автосервиз и оправихме блъснато типо (търкаляно по покрив) като го стегнахме, аз го ползвах за да ходя да си взимам обяд и ей така да разпускам... просто както седнах в тази кола, така всичко ми пасна по мярка, тогава се качих за 1ви път и знаех кое за какво е, защот отака го чуствах. По нататък карах още няколко типо-та и любовта ми нарастна пвече :P За бачкането -- тази година ми е бала, ще имам доста пари от подаръци като за старт, и като побачкам малко и ето я бричката в моите ръце Но име толкова време поне до бала...
              fiat tipo

Коментар

tipoFEN написа:
                не съм от Аврен , на 18 съм и вече половин година карам ЛАДА, срам ме е от нея, преди 2 години се запалих по типо, защото бачках в автосервиз и оправихме блъснато типо (търкаляно по покрив) като го стегнахме, аз го ползвах за да ходя да си взимам обяд и ей така да разпускам... просто както седнах в тази кола, така всичко ми пасна по мярка, тогава се качих за 1ви път и знаех кое за какво е, защот отака го чуствах. По нататък карах още няколко типо-та и любовта ми нарастна пвече :P За бачкането -- тази година ми е бала, ще имам доста пари от подаръци като за старт, и като побачкам малко и ето я бричката в моите ръце Но име толкова време поне до бала...
                Нема да се плашиш, като дойде бала ни каниш и ние ще дадем някой лев!!! А иначе днес бях в една автокъща и сядах в едно "Стило".. също както казваш ти, абсолютно ми пасва по мярка.. то беше двуврато, аз съм си бая големичък 185см/115 кг и кат’ си дръпна седалката назад .. кеф! 1.6/16в .. сто и колко коня, моторчето му пее,пее.Я събирай пари са Стило!!!!Опелчетата и другите бангии някак много унило стояха до него.Пък и то беше цвят "Ферари",червено.Даже юнаците бяха почти съгласни на бартер, да дам Пунтото, доплащам и във вторник съм със Стилото.Кат’ се прибрах у нас, споделих с шефката тя ми би един задвратник и ме свали в реалността!!!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Mitko написа:
                  То скоро и по 1 лев ще е достатъчен!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

@tipoFEN я виж малко фиатки
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

хич не ме кефи електронното табло, иначе съм преровил гугъл за типо :P
                      fiat tipo

Коментар

Електронното е по-готино, аз имам и с двете и май електронното ме кефи повече.
                        The world belongs to those who dare to be first

Коментар

tipoFEN написа:
                          хич не ме кефи електронното табло, иначе съм преровил гугъл за типо :P
                          Това го казват собствениците на типо/темпра с аналогови табла, щот ни завиждат
                          FIAT Tipo 1,4mi - EX
                          Alfa Romeo 146ti - EX
                          Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Working...
                          X