Хорааа още малко ми трябва за да изкрейдзам отвсякъде... където и да погледна виждам типо, постоянно си мисля за типо, снощи сънувах току що купеното си типо.... :D а има толкова много време докато си го купя... лелеее незнам какво ще правя, толкова много и жена не съм харесвал :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се побъркам вече
Collapse
X
-
blondy_driver
абе човек иди се прегледай верно опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост Съжалявам, нищо лично
Коментар
-
tipoFEN написа:Хорааа още малко ми трябва за да изкрейдзам отвсякъде... където и да погледна виждам типо, постоянно си мисля за типо, снощи сънувах току що купеното си типо.... :D а има толкова много време докато си го купя... лелеее незнам какво ще правя, толкова много и жена не съм харесвал :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Mitko написа:blondy_driver написа:абе човек иди се прегледай верно опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост Съжалявам, нищо личнофиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Mitko написа:blondy_driver написа:абе човек иди се прегледай верно опищя ни форума за това типо, нямам нищо против желанието и мечтата ти да притежаваш този модел на фиат ама няма нужда да пишеш едно и също във всеки твой пост Съжалявам, нищо лично
Коментар
-
не съм от Аврен , на 18 съм и вече половин година карам ЛАДА, срам ме е от нея, преди 2 години се запалих по типо, защото бачках в автосервиз и оправихме блъснато типо (търкаляно по покрив) като го стегнахме, аз го ползвах за да ходя да си взимам обяд и ей така да разпускам... просто както седнах в тази кола, така всичко ми пасна по мярка, тогава се качих за 1ви път и знаех кое за какво е, защот отака го чуствах. По нататък карах още няколко типо-та и любовта ми нарастна пвече :P За бачкането -- тази година ми е бала, ще имам доста пари от подаръци като за старт, и като побачкам малко и ето я бричката в моите ръце Но име толкова време поне до бала...Живея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
Коментар
-
tipoFEN написа:не съм от Аврен , на 18 съм и вече половин година карам ЛАДА, срам ме е от нея, преди 2 години се запалих по типо, защото бачках в автосервиз и оправихме блъснато типо (търкаляно по покрив) като го стегнахме, аз го ползвах за да ходя да си взимам обяд и ей така да разпускам... просто както седнах в тази кола, така всичко ми пасна по мярка, тогава се качих за 1ви път и знаех кое за какво е, защот отака го чуствах. По нататък карах още няколко типо-та и любовта ми нарастна пвече :P За бачкането -- тази година ми е бала, ще имам доста пари от подаръци като за старт, и като побачкам малко и ето я бричката в моите ръце Но име толкова време поне до бала...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Mitko написа:Я всеки да кихне по 2 левчета да вземем Типо на колегата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар