Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали е случайност или е разчистено място за още един хотел?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали е случайност или е разчистено място за още един хотел?

http://incidents.actualno.com/news_258559.htmlЗатворен беше пътят Свети Влас - Елените а не Варна - Бургас. Този път не минава от там.

Re: Дали е случайност или е разчистено място за още един хот

naskobg написа:
    http://incidents.actualno.com/news_258559.htmlЗатворен беше пътят Свети Влас - Елените а не Варна - Бургас. Този път не минава от там.
    Аз малко невярвам да е заради строеж на нов хотел. Точно пък в тоя район на Черноморието май има много хотели, които се продават в момента. А колкото до пътя - по новите си казаха правилният път. Явно тея не са разбрали от тоя сайт.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Re: Дали е случайност или е разчистено място за още един хот

z_sutrov написа:
      naskobg написа:
      Аз малко невярвам да е заради строеж на нов хотел. Точно пък в тоя район на Черноморието май има много хотели, които се продават в момента. А колкото до пътя - по новите си казаха правилният път. Явно тея не са разбрали от тоя сайт.
      Ами интересното е, че на парцела имаше табела "Продава се". А пък и точно в тоя район всички хотели са пълни и няма нито един да се продава. А иначе не само в тоя сайт е посочено инфото, че е затворен пътят Варна - Бургас.

Коментар

Изгорялата гора не е от "Горски фонд", така че не е това
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
          Изгорялата гора не е от "Горски фонд", така че не е това
          Как да не е колега?

Коментар

[quote:351dfee992]Агенция ,,Фокус
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Днес минах оттам...Първото, за което се сетих е, че има нещо гнило тука. Може и да не е така, ама съм почти сигурен, че още от октомври ще се ударят едни метални огради, багери, това-онова, както си му е реда, и от май месец ще си имаме светеща табела даже - я Форт Нокс, я Диневи Груп, я нещо подобно...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Минах покрай мястото около 21:30. Стори ми си, че видях отново дим, но си подминах. Върнах се обратно около 22:55. На мястото имаше пожарна и гасеше отново.

Коментар

Working...
                X