Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За един Голф 3-ка Информация?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

R1d3r написа:
    Някой ще ми отговори ли или ще си бъбрите
    пич прочети ми миналото мнение,това да събираш много мнения за една кола няма смисъл,няма да има 1 с 1 ,сядаш в нея хващаш волана,палиш караш,през всякаква настилка,слушаш да не тропат джамове,кори,седалки,виждаш как спира,как ускорява,някакво замисляне в оборотите,отваряш капака докато работи,гледаш да не духа от капачката за маслото като компресор,слушаш ремъци ролки да няма шумове някакви,чистачки,фарове,мигачи дали работят

Коментар

Голфетката изглежда перфектно, доколкото виждам е тривратка. Пробваш я на място и решаваш. Все пак тройките докога се произвеждат ? Успех и пиши за развитие !
      Тойота Приус

Коментар

прават ги от 93 до 98дори и след 98 има некои комбитаказват се голф вариант(те са комби)изглежда добре но ще е над 5 бона, събери още малко и си вземи стило !
        Bravo GT 1.8

Коментар

Мерси момчета прави сте така и ще направа...ама трябва да събера още малко кеш доста пари и иска Или евентулано ако се продаде бравото...

Коментар

Ще замениш това толкова хубаво браво за Golf 3ка?!? Я по-добре легни да се наспиш хубаво!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
              Ще замениш това толкова хубаво браво за Golf 3ка?!? Я по-добре легни да се наспиш хубаво!!
              Това което съм пъснал на обява не е мое ,а на 1 колега инече аз карам 1.2 16в 80 коня браво просто ми е бавно и ми писна

Коментар

pugsy написа:
                R1d3r написа:
                Някой ще ми отговори ли или ще си бъбрите
                гледаш да не духа от капачката за маслото като компресор
                Лека поправчица колега. Гледа се дали духа от там където е щеката за проврка на маслото Иначе 99% от капачката на маслото си е като компресор П.П. Спи ми се 2 не видя.....
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

gelew написа:
                  в този форум всички са толкова горди че чак и надменни че карат фиат ти за Голф ще питаш брат отиваш гледаш караш пък да не ти пука с колко номера е ...
                  И аз съм съгласен отиваш оглеждаш я проверяваш номера на двигател на рама ако всичко е изрядно взимаш
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                  X