Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За един Голф 3-ка Информация?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За един Голф 3-ка Информация?

Здравейте колеги!Тука от няколко дена се върти една обява на едно голф-че тройка.Доста найстина барната на външен вид,раздути прагове,хубави джанти,фарове ала бала ... абе добра е найстина.Та въпроса ми е понеже попаднах на доста снимки с най-различни регистрациони номера,някой дали знае нещо повече за нея..доста съмнително ми изглежда препродават я като топла баница Не искам да обида някой,просто ми е интересено малко информация Малко снимкиhttp://i.data.bg/08/07/21/1065039_orig.jpg Сhttp://forum.fiat-bg.org/files/1_965.jpg ЕНПоздрави R1d3r

маняк, тука е фиат форум, а не VW
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Тази обява се върти от доста време, още когато аз търсех, което е преди месец и половина някъде, я мернах в нета, но не се сещам в кой сайт за продажба на коли. Може този, който я е купил, да иска да я продаде, защото му трябват пари, или просто иска да се отърве, защото нещо не и е наред...reter: какво като е фиат форум, да не пита човекът ли? Ако не искаш да отговаряш на въпроса - по-добре не казвай нищо.п.п. между другото и аз бях хвърлила око на едно рено, което се тиражираше с различни номера и се продаваше от 2-ма, но се отказах - не ми се рискуваше, ако случайно се окажеше някаква измама или сериозна повреда по колата.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Пич отиваш,гледа,караш,ослушваш се,пак гледаш и ако ти хареса взимаш , колата е хубава външно не е зле

Коментар

ele написа:
          reter: какво като е фиат форум, да не пита човекът ли? Ако не искаш да отговаряш на въпроса - по-добре не казвай нищо.
          чесно ли бе началник. тебе ако ти трябва нещо за ситроен едвали ще го търсиш в форума на BMW?

Коментар

reter написа:
            ele написа:
            reter: какво като е фиат форум, да не пита човекът ли? Ако не искаш да отговаряш на въпроса - по-добре не казвай нищо.
            чесно ли бе началник. тебе ако ти трябва нещо за ситроен едвали ще го търсиш в форума на BMW?
            +1
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

reter написа:
              ele написа:
              ти прочети ли човекът какво пита? не иска информация за голф 3, нито му трябва нещо, а пита точно за определена кола, която някой може би в този форум вече е видял, тествал. Ако искам информация за определен ситроен, да бих попитала в автомобилни форуми дали някой е видял или тествал точно този автомобил. И не съм ти началник, обръщението ти е меко казано просташко и не на място.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

препоръката ти, към действоята ми е просташка, а на простащината с какво да отвърне човек. еми аз бих влязъл в ситроен форума ако ме интересъва или в фолцваген форума да питам за голфа, но явно логиката ти е желязна просто и ти би влязла във всички други форуми, но не и в този който е марката кола.

Коментар

Ами вие наистина се заяждате с ELE, пък после тя била заядливата.Обявата е пусната в нашия форум, затова и човекът тук пита. Както се вижда от линковете, пуснати тук.Относно регистрациите - аз имам снимки на Делтата с 3 различни регистрации - и трите са мои. Едната беше германската, другата, когато за 2-3 дни беше с "К", и останалите с "У". Просто се наложи първо да я регистрираме в Кърджали, поради редица причини, които съм разказвал вече тук.pugsy е дал правилното решение. Никой не слушай - отиваш, виждаш, преценяваш.

Коментар

Хора какъв е проблема че питам за VW в нашия форум FiatПлюс това колата е пусната за продажба в нашия форум и питам за информация дали някой знае нещо,защото останах с впечатление ,че е прехвърляна като носка кърпичка,малко странно за такава кола,а е добре да не се излъже някой колега Моля нека само компетентните да пишат.

Коментар

reter написа:
                      препоръката ти, към действоята ми е просташка, а на простащината с какво да отвърне човек. еми аз бих влязъл в ситроен форума ако ме интересъва или в фолцваген форума да питам за голфа, но явно логиката ти е желязна просто и ти би влязла във всички други форуми, но не и в този който е марката кола.
                      Колега преди да навлизаш в ислишни полемики искам да те предупредя, че да спориш с еле-то е все едно да спориш с радиоточка...
                      N.Y. State of Mind

Коментар

мда не ми се четат поредните 2-3-4-5-6-7-8-9 и т.н. страници с едно и също.единия приказва а другия говори .... всеки е прав за себе си и няма да успеете да се разберете.тей че моля ВИ без излишни глупости..... не обиждам никой и не искам да влизам в спорове с някои.... пййс ... поздрави !
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Някой ще ми отговори ли или ще си бъбрите

Коментар

ами братле какво да ти кажа, аз не му разбирам,че да ти кажа какво да проверяваш по колата.инъче отвън радва.макар че за мен е доста натруфено , но ако ти харесва вари да я пробваш как върви , и си вземи с теб някой приятел,познат там дето разбира от коли и той да си каже мнението
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

в този форум всички са толкова горди че чак и надменни че карат фиат ти за Голф ще питаш брат отиваш гледаш караш пък да не ти пука с колко номера е ...
                              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Working...
                              X