Колеги, нужна ми е малко помощ. Как да отделя амортисьора на офисен стол от 5-ногата с колелцата? Гледах гледах - не се ориентирам. А съм сигурен че съм купил стола в кашон разглобен, т.е. съм го сглобил някак.Айде помогнете, че имам два счупени и се надявам да сглобя един здрав.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разглабяне на офис стол
Collapse
X
-
С дърпане не става ли ? Не знам къде съм забутал моята схема на стола.Утре ще я потърся,но доколкото си спомням с дърпане беше май.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Има такива столове които са на конусна сглобка. Трябва основата с колелцата да се обърне с амортисьора надолу и да се постави на някаква маса така че основата да легне на масата и амортисьорът да е свободен. После с умерено силно почукване трябва да излезе надолу. Желателно е с дървен чук.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Като свалиш тази зегерка - заключваща ще се извади оста-.амортисьори.
На тебе май ти трябва пластмасата да се извади.Последна редакция от kluchar; 10.06.2020, 18:08.
Коментар
-
Ха ха ха!
Ма то и аз се заблудих в началото.
ВО, да не си учил за археолог?!
И за да съм в темата - онзи ден си изхвърлих стола, който имам от 11 години - първо го ползвах в личния си офис, после в къщи, после в другото къщи, накрая го бях занесъл на сегашната ми работа, и в крайна сметка свърши в контейнера, макар бая да се чудих дали да не го ремонтирам.
Беше се повредила горната част на амортисьора и столът седеше накриво. Ама ми подариха нов, и затова реших да не се занимавам и замина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар