Абе варненци... Как никой не се е похвалил още с новата придобивка в детския кът на морската... Вече си имаме скоростно влакче, и колкото и да е малко доколкото знам е единствено за момента в България. Вече имам няколко сеанса, че даже и Раче се качи един път. Ами ко да кажа - кефа е голям, адреналина висок, само дето е много кратко... Но определено си струва изживяването.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-накрая скоростно влакче и в България!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
аааа, Ники, то от 2 седмици го опнаха нейде... Инак 5 пари е удоволствието, а времето е до минутка и малко от тръгването до слизането. Малка е гадинката, но определено си струва парите.
Коментар
-
Колега, отлично те разпирам какво удоволствие си изпитам. Качвал съм се на две влакчета, държащи рекорди на Гинес. Едното е в Европапарк, близо до Щутгарт, спуска се със скорост мисля беше 140 км/ч, мързи ме да проверя. Второто беше миналото лято на Хайдепарк, до селцето Солтау. Държи рекорд за най-стръмно, а се спуска със 120 км/ч. Даже имам и снимка у нас точно на грамотата, поставена на входа. Освен това цялата конструкция е от дърва и се молех да стига до "финала" жив, здрав и СУХ!!! Ето няколко снимки от последното, иначе долу съм турил и линкче. В този парк е и най-високата кула (103 метра мисля, че беше), СТРАШИЛИЩЕ БЕШЕ!!! Качвам и на нея клипче, защото снимките не вършат работа!Това е в Хайдепарк "Колосос"А ето и клипче на едно спусканеА това видео е на кулата, усещането е феноменално!http://www.youtube.com/watch?v=KVixeMpunGENOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Явор Митев
-
Irka_fihi написа:Искам и ааааааааааааааааааааааз!!!! Ногу обичам такива екстремни забавления!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар