Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая скоростно влакче и в България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-накрая скоростно влакче и в България!

Абе варненци... Как никой не се е похвалил още с новата придобивка в детския кът на морската... Вече си имаме скоростно влакче, и колкото и да е малко доколкото знам е единствено за момента в България. Вече имам няколко сеанса, че даже и Раче се качи един път. Ами ко да кажа - кефа е голям, адреналина висок, само дето е много кратко... Но определено си струва изживяването.
    Прикачени файлове

А-а-а не е честно От както затвориха София Ленд не съм се "возил" на нищо...

Коментар

щото не го знаем.....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Е, то е поне от месец вече бе Петьо... ама аз още не съм се покекнал. Колко парички ти взимат?
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Трябва да го пробвам никога не съм се качвал на влакче
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колко е билета и колко е кратко удоволствието ?
            FoRzA ItaliA
            Lancia Delta HPE
            ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

аааа, Ники, то от 2 седмици го опнаха нейде... Инак 5 пари е удоволствието, а времето е до минутка и малко от тръгването до слизането. Малка е гадинката, но определено си струва парите.

Коментар

Колега, отлично те разпирам какво удоволствие си изпитам. Качвал съм се на две влакчета, държащи рекорди на Гинес. Едното е в Европапарк, близо до Щутгарт, спуска се със скорост мисля беше 140 км/ч, мързи ме да проверя. Второто беше миналото лято на Хайдепарк, до селцето Солтау. Държи рекорд за най-стръмно, а се спуска със 120 км/ч. Даже имам и снимка у нас точно на грамотата, поставена на входа. Освен това цялата конструкция е от дърва и се молех да стига до "финала" жив, здрав и СУХ!!! Ето няколко снимки от последното, иначе долу съм турил и линкче. В този парк е и най-високата кула (103 метра мисля, че беше), СТРАШИЛИЩЕ БЕШЕ!!! Качвам и на нея клипче, защото снимките не вършат работа!Това е в Хайдепарк "Колосос"А ето и клипче на едно спусканеА това видео е на кулата, усещането е феноменално!http://www.youtube.com/watch?v=KVixeMpunGE
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Само дето доколкото разбрах бая дървета са се простили с живота си за да има скоростно влакче във Варна. Секли са здраво.Тая Морска градина скоро ще е само Морска. Или по-точно Морски Паркинг. А даже и Тимски Парк.

Коментар

На туй нещо и в компания на едрогърдеста девица не се качвам.....АБСУРД...."ша умръ"

Коментар

Явор Митев написа:
                      На туй нещо и в компания на едрогърдеста девица не се качвам.....АБСУРД...."ша умръ"
                      Аз пък в компанията на едрогърдеста НЕдевица бих се замислил... :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Искам и ааааааааааааааааааааааз!!!! Ногу обичам такива екстремни забавления!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Искам и ааааааааааааааааааааааз!!!! Ногу обичам такива екстремни забавления!
                          Бегай на поляните до лифта в Симеоново и ще има екстремни изживяванияhttp://zorb.bg/Преди няколко дена беше в Бургас туй чудо.Един съученик от детските години си купил 2 топки от Китай.Били евтини само 5 000 евро двете. 5 лева беше търкала в Бургас.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Искам и ааааааааааааааааааааааз!!!! Ногу обичам екстремни забавления!
                            Две деца не ти ли стигат?
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Само да вметна, че кандидатите трябва да са по-високи от 120см! Има и определено място за мерене
                              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Working...
                              X