От вчера съм горд собственик на вила в района на град Своге.Предстои ми огромно количество работа по пристроявания и ремонти по самата къща.Района е хълмист и безводен, макар в двора да има кладенец с неизвестно количество вода.На 100м има и чешма, но тя е чужда собственост и не ми върши работа. Водата и идва от каптаж в планината.По тази причина реших да си правя сондаж.Ще ми се първо да направят едно хидрогеоложко проучване, та да се види има ли смисъл въобще.После чичко Гугъл мо разправя за цени от 40 до 200лв. на метър, което показва, че има много тарикати.Някой знае ли човек в този район, който да работи качествено и да не е някой главорез.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сондаж
Collapse
X
-
Хей... и аз имам вила в този район! :D Моята се пада между Искрец и Своге високо в планината. Поради тази причина рядко я посещавам, трябва джип! А с вода се снабдявам от съседната чешмичка, която идва от някакъв каптаж. На по-голяма височина и в тази камениста почва трудно може да изкараш вода. Съседа цял живот се е занимавал с геология и сподели, че подобна идея не би се увенчала с успех. Твоята вила може пък да е на по-подходящо място проучи, какво е положението при съседите.Frontera Sport, X20SE март 1998
Реклама
Collapse
Коментар