Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво имате в винаги в колата си ? И какво - никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В купето... бухалка , нож, презервативи, дъвки , мокри кърпички, шапка , ръкавици, една малка G-класа, очила и нещо за пиене.. В багажника.... сакче за фитнес , жилетка
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Нося какво ли не Задължителните за стара кола - ключове , клещи , въже за теглене , тел , бушони , антифриз, препарат за прозорци , резервни крушки , резервен стоп от скоро , чук (ремонтирахме един Форд с него) , брадвичка ако закъсам из горите Отделно имам : В жапката дискове , кърпички , кибрит , майка ми беше оставила до скоро едни свещи и познайте какво остана от тях На огледалото виси едно герданче , забравено от предишната собственичка В джобовете на вратите имам сенник Еко , няколко найлонови торбички , отскоро и карта , че не познавам много пътищатаИмам още 2 кърпи за бърсане на прах (пред вкъщи колата винаги прашасва , дори да е мита предишния ден ) , един голям пакет мокри кърпички от скоро , тези бебешките ; 2 чаршафа , като возя нещо мръсно , 2 бутилки с вода по 3 литра , да си мия стъклата
      Immortal написа:
      Никога нямам в колата си пушачи - докато са вътре, всички са непушачи
      И при мен . Даже coolboby няколко пъти протестира върху това
      krasio_79bs написа:
      Аз обикновено си нося приятелите и бирата за барбекюто.Друго не ми трябва.
      най-важното
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ахх куче мръсно.. Следващия път пура ще запаля! Какво е то това, да робувам на една кола! Амаха!!!!

Коментар

Working...
        X