Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво имате в винаги в колата си ? И какво - никога?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

3 кутии презервативи дюрекс ултра тънки Не нося никакви инструменти, антифризи или пък масло само комплект Х1 крушки със бушони от метро си взех.требва да карате големи кочини за да носите масло, гачени ключове, отверки и бах ли го кво. май съм случил на кола
    Bravo GT 1.8

Коментар

Абе хора , човека Ви пита какво обикновенно НЕ носите със себе си или какво НЕСТАНДАРТНО носите.Отговарям веднага , НИКОГА не съм носил резервни части за двигателя (колянов вал , разпределителен вал , бутала , сегменти и др.). За сметка на това съм носил гарнитури (не че мога да ги сменя сам на пътя) , незнайно защо. Най голямото и гадно нещо , което съм носил е огромен ковчек правен от мен по поръчка. Интересно , сега се сещам имах едни празни буркани в колата и ги бях забравил , на 3-тия месец ги изхвърлих в един казан.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Нося на щерка си: Топката, куклата Алекс, която от ден на ден се превръща в умален вид на автомонтьор - що ли?, тротинетката и чифт летни чехли за дъщерята( по презумпция на майка и ). Лятото нося плажния чадър . Вече не съм сигурен, че зимата ще го сваля от багажника, защото се е слял с интериора там.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

в багажнико имам един кашон пълен с дивотии,полезни в различни моменти-някой литър вода,парцали,тел(останало незнайно откъде едно парче,ама си седи ине се пипа),фалшивите итверки и шестограми не ги броя хах имам една палатка останала след един риболов(неосъшествен) кесия капачки от бутилки за свекъра ще му ги нося да си затваря бурканите,мокри и сухи кърпички...май друго не се сещам....забравих слънчевите очила,пакетчета дъвки,малко листи хартия и химикал в жабката и една две касетки на еминем,с които като ме подразни жената и ги пускам да млъкне и да почне да се ядосва
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Винаги:- химикал, маркер и тефтер- ножче "Викторинокс" с какво ли не - чисти памучни парцали- въже за теглене - сенник 2-ва бр.- манометър - куфар с инструменти, резервни крушки, стъргалка за сняг и какво ли не още вътре- мокри кърпички- слънчеви очила "Рей Бан" - зарядни за Нокиите ми едно за Асуса- дъвки ’Орбит"- "Смартис драже"- ароматизатори "Амби Пур" 2-ва бр.- дезодорант и тоалетна вода- хавлиени кърпи за лице и ръце- антифриз- има и други но сега не се сещамНикога:- кибрит и запалка, може би понеже не пуша
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

zloben9000 написа:
              требва да карате големи кочини за да носите масло, гачени ключове, отверки и бах ли го кво. май съм случил на кола
              Колега, за две години съм минал почти 40 хил. километра и колата не ме е оставяла на пътя. Но, не защото сам си я поправям в полеви условия, а защото просто не се е чупила. Чукам на дърво това да не се и случи За сметка на това съм помогнал на поне десет колеги закъсали за нещо. Нещата, които си изброих съм ги взел за всеки случай, а случаи бьIвает разньIе
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

винаги - кърпички, ножче (и моето е Викторинокс), очила, запалка, гедоре, масло (извънградско), щанга за самоотбрана.. горе-долу товане нося - тук мисля, че мога да напиша целия речник......
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Винаги нося: салфетки, парфюм, чифт токчета, рокля, яке, жилетка и задължително много ментови бонбони и дъвки - голяма са ми мания, особено, ако карам извънградско.Никога не могат да се видят: фасове
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз обикновено си нося приятелите и бирата за барбекюто.Друго не ми трябва.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Никога е нямало, няма и да има дрога в колата ми. А това което винаги е вътре е нож... и един-два презерватива.
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Фанта Портокал.

Коментар

Какво имам в винаги в колата ми-минерална вода слънчеви очиларезервна кутия цигари,много запалки !! и много дискове, и в жабката винаги има 20 или 40 лв за.. някой полицай... мокри кърпичкии и сухи...пистолет по седалката ,20 см нож до врататабагажника-аптечка,светлоотразителна жилеткамасло.антифриз,сп.течност, крики резервна гума ... И какво - никога? няма да имам в колата-наркотици... е ся тая дума никога не се знае..... до каде мога да стигна........... :D
                          сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

В колата ми винаги има шофьор - аз! Останалото е различно всеки ден!Иначе имам строителна каска, резервна гума с крик, ключ за гумите, теглича за бравото, 2 бр. клещи, пожарогасител, аптечка, триъгълник, светлоотразителна жилетка, непълен комплект крушки и бушони Н1, сенник, запалителни кабели, стоманено въже, зимата - стъргалка/четка за лед/сняг, силиконов спрей за гумените уплътнения, спрей против изпотяването на стъклата, понякога вериги.Все се каня да се оборудвам с фенер с извод за 12V и малко пожарогасителче, кото да стои в джоба на вратата...А-а-а, забравих - дискове с много heavy metal!

Коментар

В колата ми никога не имало ред... Винаги има някви боклуци по седалките ...
                              Fiat Punto 1.4 gt turbo
                              Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

От както имам колата до скоростния лост винаги се мъдри една карта на България.....Никога не нося вода или безалкохолни напитки..
                                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Working...
                                X