Жабката е пълна с дискове,крушки,мокри кърпи,бушони и много и разнообразни боклуци...трябва да поразчистя маи Никога няма очила,просто ми натоварват очите дори и скъпите.
Сигурен съм, че такава тема имаше преди. Само дето с моя интернет не ща да я търся.В моята кола има (отзад напред, освен стандартните неща):- в багажника - сандъче с инструменти почти всякакви - ключове всякакви размери и видове, отвертки комплект, чук, ножовка и др. - препарат за таблото и парцали; сенник за таблото, който ползвам и за постелка за лягане под колата при нужда;- по джобовете на вратите - пътни карти на БГ и съседните държави - GR, TR, MK; мокри кърпички, салфетки или тоалетна хартия (в момента второто - смачкано половин руло), комбинирано ножче с клещи - тип швейцарско, но по-голямо и китайско, (от САЩ ).- в джабката - оригиналната книжка на колата - с всички схеми и др. неща в нея, една тоалетна вода, химикал(и), тефтерче, зарядно за телефон, кабел жак-камбанки за връзка мр3 плеър - ЦД на колата (не го вадя, че Килъра на следващата среща като каже пак "дай кабел..." , самия мр3 плеър...-на сенника - набор дискове, слънчеви очила (дето сега са в Явор Митев - да си ми ги пази, ако чете!)-в малкото джобче под ЦД-то - най-често дъвки или бонбони Ментос или Fishermen’s friend, кърпичка за избърсване на очила...Долу горе това е към момента съдържанието на автомобила А, задължително шише с вода, дори най-често се събират няколко... ароматизатор "амби пур" на решетките и стойка за телефон.И най-важното забравих - едно кръстче, талисман ми е, и си го влача от кола на кола - било е във всичките ми коли от 1990 година насам.През зимата като правило си нося едно одеало в багажника, за всеки случай. Не съм имал никога в колата... пожарогасител... знам че е задължително, но все не му идва реда.Никога нямам в колата си пушачи - докато са вътре, всички са непушачи
Да имаше такава тема,но тя беше спам от една друга и беше за това какви неща за самозщита носим-Бухалки,ножове,калашници ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Браво, а това трябва да е към задължителното оборудване на автомобила!В колата ми място си намират:-кутия с СД-та-сгъваем нож-мп3 плеърче,което може да се закача към аудиото на колата-блутут слушалка/ много е удобна, но ме е страх от жегите да не исе пръсне батерията и да омаже капака на бушоните-кърпичка за бърсане на слънчеви очила-карта на България-някакви детски играчки /винаги се променя броят им и конфигурацията...доскоро имаше тротинетка/-едно сътърче /подарък от кума, но ще го махна щото е грозно/-разбира се минерална вода-надявам се скоро да си намеря масто и за ролери/ е така да си се пързалям, докато чакам ...прелеза например/-торбички скатани някъде, очакващи поредната доза боклуци
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
2 бр. буксирни въжета,2 бр. блистери с предпазители, кабели за подаване на ток, отвертки, ключове, 1л антифриз, гел за таблото и разни други потребни и непотребни неща, а също така и една малка икона, осветена от попа на Септември.
Сгаваема касетка в багажника, в която стоят задължителните неща + тубичка масло, пластмасови чаши и поне два-три вида безалкохолни.В служебната(напоследък Vw Touran на метан) всичко отгоре, само дето безалкохолните са в хладилна чанта(има 12в отзад ), както и мини кафе машина, пак от 12в И при мен никога няма пушачи. До сега не съм позволил на никой да ми пуши в колата И за сега никога не е имало инструменти, но ще го променя скоро.Я дайте малко съвет за бушони и крушките: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46727 Мерси
Като чета какви неща носите по колите си изпадам в тих ужас. Каде ги събирате? Обичам багажника ми да е празен и подреден и за това освен задължителните неща не нося почти нищо. Не нося почти никакъв инструмент, освен едно гидоре, защото ако се случи нещо с колата мога само да я гледам умно и да псувам юнашки. Задължително нося пътни карти, клечки за зъби, 20 ст. /заради количките в "Кауфланд" и "Била"/, найлонов чувал, двигателно масло, манометър за гуми /защото на бензиностанциите най-често не работят/. Жена ми от време на време оставя полупразни бутилки минерална вода, които своевременно изхвърлям.Никога в колата ми няма парцал, а често ми трябва.
леле, моя багажник е на 70% пълен с инструменти, въпреки че не ми трябват особенно често, не мога да си представя да тръгна на път без тях, не съм спокоен. мога да кажа, че имам всичко за един много сериозен ремонт, в общи линии рядко се случва да ми потрябва инструмент и да го нямам. Не ми пречи и си ги нося винаги с мен в едно сакче, отделно винаги си нося поне 1 свещ, 5 литра вода за колата, някой и друг маркуч, масло за двг и за хидравликата, спирачна течност, минимум една чистачка резервна... фенерче с динамо към него. сега дори си нося и още един изпарител, че колата временно не бачка на бензин, а само на газ
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
В джоба на моята врата-гюдерийка за бърсане на стъклата-още не ползвана,в подлакътника дискове и дражета Еруейс ментол,в жабката някой забравен чертеж за обзавеждане,в багажника обичайното по закон плюс резервен комплект чиастачки и отскоро подарен нож от Мама.
И аз като колегата - в джоба гюдерия, в жабката има само макетен нож и изолирбанд.Едно шише минерална вода. Това е !!!! Малко ли дрънчат Фиатките, че да слагам и аз дрънкулки
Презервативи и одеало возя от 2 месеца постоянно,слънчеви очила кутия цигари парфиум които използвам като амортизатор отверка и 1 комплект шестограми това е от мене
Аз в колата имам:- Малко гедоре, - Тубичка силикон - 1 л масло- Плажна кърпа, парфюм- GPS- Палатка и спален чувал ( знам ли може да замръкна някъде и да са ми подръка )-Мачете и газов пистолет скрити под таблото на колата
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Хм... Аз нося страшно много неща...В багажника винаги имам: гидоре пълен комплект, раница с други инструменти (отверки, ножовка, чук, мултицет...), шише с вода, 5л тубичка с бензин, резервни предпазители, свещи, лампи, 1л масло, течност за чистачки, препарат за миене, гъба, резервни чистачки, спрей за таблото, флаконче литиева грес, резервно жило за съединителя, въжета за теглена (едно гъвкаво и едно стоманено), парцали някакви, одеало, плажен чадър (уж за лятото, ама го разхождах почти цяла зима), палатка за 3-ма души, субууфер + стъпало и не на последно място торба с играчки за малкия. Може да забравям за нещо В купето (джобовете на вратите, жабката и т.н.): 20 бр. CD-та, салфетки, мокри кърпички, шише с вода, пътни карти разни и толкова други болкуци, че жабката е винаги пълна
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар