Аз не знам какво спорите!?Голфовете не се чупят, особенно пък в България и най-вече в Перник - това е аксиома! А както знаете - аксиомата е правило, което не се нуждае от доказване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат и всички останали :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
KuKu, Сега вече съм съгласен с теб. Просто другите отричат другите коли, а аз както и ти не го правим. Това искам да кажа - всяка кола си има предимства и недостатъци. И Фиат има недостатъци. Голф ми е една от най-грозните и противни коли. Затова не съм си и взел. Но не мога по голфаджийски да кажа и обобщя - немските коли са боклуци.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
TAIF написа:ТОЧКА. И тъпата тема приключваAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Yavor написа:Ааааа... Да я заключа ли???????Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:Повечето народонаселение в БГ слуша гадна мазна чалга... Е... сигурно има защо, но... НЕ! Благодаря.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Към стайл34: Бате регистрирай се във Волцваген форума....С хората там няма да има за какво да спориш и ще се чувстваш доста по-комфортно... Също така мисля че е време да смениш Бравата. Всички видяхме, че си израстнал достатъчно в йерархията за да се качиш на некой ЯК Фолцваген... Гоуф РулллзззThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:bachev написа:Към стайл34: Бате регистрирай се във Волцваген форума....С хората там няма да има за какво да спориш и ще се чувстваш доста по-комфортно... Също така мисля че е време да смениш Бравата. Всички видяхме, че си израстнал достатъчно в йерархията за да се качиш на некой ЯК Фолцваген... Гоуф РулллзззFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Темата не е за заключване,според мен,доста е занимателна.Доста различни мнения,в зависимост от мирогледа на всеки.На моменти се забелязва и проява на здрав разум...Kuku написа:Аз ако си пазя колата, без значение каква марка е, ще бъда доволен от нея дълги години, а някой вандал, каквото и да хване ще го прави на скрап за няколко месеца - това означава ли, че едната кола е по-лоша от другата?===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Yavor написа:Ааааа... Да я заключа ли???????Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар