Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат и всички останали :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Никъде в постовете си досега не съм твърдял, че ФИАТ е най-великата марка (макар че би имало известна логика в подобно твърдение. Най-малкото - няма друга марка, печелила 13 пъти WRC шампионата - говоря за концерна FIAT ).Винаги има защо повечето клиенти да предпочитат дадена марка, Но то не винаги е качеството на автомобила. И съвсем не означава, че пренебрегнатия автомобил е по-лош. Също като при русата и брюнетката.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Повечето народонаселение в БГ слуша гадна мазна чалга... Е... сигурно има защо, но... НЕ! Благодаря.
      Същите тез хора, и вероятно по същите причини си купуват и немски коли

Коментар

Immortal написа:
        kiro_of_the_day написа:
        Повечето народонаселение в БГ слуша гадна мазна чалга... Е... сигурно има защо, но... НЕ! Благодаря.
        Абсолютно - простолюдието преобладава навсякъде, така че това е логичният отговор на въпроса за най-продаваните коли...
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Immortal, ти си фанатик, човече Добре, друг въпрос. Кой автомобил е по-качествен - Голф 5 или новото Браво? Убеден ли си, че Голфа е незаслужено по-скъп? Карал си и двете, ок, но говорим за автомобили на години, брой дефектирали автомобили процентно и т.н. Това, че си карал две нови коли нищо не означава. Питам, щото аз не знам. Аз бих си купил Мазда. Моделите на Мазда заемат първите места в класациите за издръжливост. Опс, тези класации са нагласени, или са измислени, или поне нямат никакво значение. Темата е за Фиат и всички останали, та затова да видим дали и от японските Фиат са по-добри :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А фераритата и ламботата ги карат само метъли
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

sugarboy написа:
              Immortal написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Абсолютно - простолюдието преобладава навсякъде, така че това е логичният отговор на въпроса за най-продаваните коли...
              То всеки мисли другия за простолюдие, а той какъв е всъщност рядко се замисля Който не е разбрал, отдавна говорим за ЕС, не за България.А ако Фиат са наистина такива невероятни автомобили, дошли от бъдещето, много лошо за концерна, че не успява да ги продава толкова успешно, колкото конкуренцията продава смешните си, нискокачествени коли...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

westdogg написа:
                А фераритата и ламботата ги карат само метъли

Коментар

Кои класации за издръжливост? На частни списания? Или на недоволни клиенти?Знаеш ли как се формират тези класации изобщо На мен ако ми се счупи уникалистичния-мега-хипер-ултра-як "ГоУф" и не го закарам до сервиза чрез "АДАК" или не се обадq на "АутоБилд", моя проблем с "ГоУф" няма да влезне в нито една класация, обаче е факт, че колата ми е счупена Това го пиша само като пример, за да разберете, че класациите не са и никога не са били атестат за качество!Да не говорим пък за малоумното точкуване на някои световно известни издания Аз ако си пазя колата, без значение каква марка е, ще бъда доволен от нея дълги години, а някой вандал, каквото и да хване ще го прави на скрап за няколко месеца - това означава ли, че едната кола е по-лоша от другата?

Коментар

style34 написа:
                    ...Който не е разбрал, отдавна говорим за ЕС, не за България...
                    Да, де - в България, в ЕС, няма значение - простолюдието навсякъде е преобладаващо...
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

style34 написа:
                      westdogg, и аз това виждам. Испания - две немски коли в топ 3.Великобритания - 3 от 3.Полша - 2 от 3.Холандия - 2 от 3.Доста, верно, си е показателна табличката.
                      Вече почвате да сънувате немски коли
                      Immortal написа:
                      И в този линк, дето си го пуснал, има една много показателна табличка:Трите най-продавани марки в някои Европейски страни:Германия - VW Golf, Mercedes С-Клас и Audi A4 ( и трите са германски)Испания - Ford Focus (САЩ, сглобен в Испания), Peugeot 207 (френска) и Seat Ibiza (испанска)Италия - Fiat Punto, Fiat Panda и Fiat 500 (и трите италиански)Франция - Renault Clio, Peugeot 207 и Peugeot 308 (и трите френски)Великобритания - Ford Focus (САЩ, сглобен във Великобритания), Opel Corsa и Opel Astra (а всъщност GM Vauxhall Corsa и Astra, САЩ, сглобени във Великобритания - ОПЕЛ не правят коли с десен волан)Полша - Skoda Fabia (Чехия), Skoda Octavia (Чехия) и Toyota Yaris (Япония, сглобена в Полша)Холандия - Peugeot 207 (Френска), Opel Corsa (Германия) и VW Golf (Германия)

Коментар

Дори и така - 5:3 за Германия :D

Коментар

Kuku написа:
                          Кои класации за издръжливост? На частни списания? Или на недоволни клиенти?Знаеш ли как се формират тези класации изобщо На мен ако ми се счупи уникалистичния-мега-хипер-ултра-як "ГоУф" и не го закарам до сервиза чрез "АДАК" или не се обадq на "АутоБилд", моя проблем с "ГоУф" няма да влезне в нито една класация, обаче е факт, че колата ми е счупена Това го пиша само като пример, за да разберете, че класациите не са и никога не са били атестат за качество!Да не говорим пък за малоумното точкуване на някои световно известни издания Аз ако си пазя колата, без значение каква марка е, ще бъда доволен от нея дълги години, а някой вандал, каквото и да хване ще го прави на скрап за няколко месеца - това означава ли, че едната кола е по-лоша от другата?
                          Искаш да кажеш, че италианските коли ги купуват само хора, които не пазят, но иначе като се развали нещо, бързат да се обадят, за да ги вкарат в класациите за чупливи коли, а всички които карат Мазда, да речем, нарочно не се обаждат в гаранционен срок, само и само да изкарат здрави колите си?

Коментар

style34 написа:
                            Immortal, ти си фанатик, човече Добре, друг въпрос. Кой автомобил е по-качествен - Голф 5 или новото Браво? Убеден ли си, че Голфа е незаслужено по-скъп? Карал си и двете, ок, но говорим за автомобили на години, брой дефектирали автомобили процентно и т.н. Това, че си карал две нови коли нищо не означава. Питам, щото аз не знам. Аз бих си купил Мазда. Моделите на Мазда заемат първите места в класациите за издръжливост. Опс, тези класации са нагласени, или са измислени, или поне нямат никакво значение. Темата е за Фиат и всички останали, та затова да видим дали и от японските Фиат са по-добри :D
                            Да видим.Качвал съм се на 2 ГОЛФ 5 - единия е въпросния по-горе, другия е служебен на едни румънци, които бяха миналата година на нашия щанд на панаира в Пловдив.На единия както вече казах, му изгоря таблото (тотално изгасна и стрелките умряха) и му го сменяха.На румънците, на 5 хил. км. са му сменяли компютъра на двигателя. И двете повреди са отстранени гаранционно. ОК. Но ако бяха се случили след гаранцията?С румънеца карахме зад един Голф 2, човека каза - ето това е истински Голф, посочвайки 2-ката. А това (за 5-цата) е тотален боклук. Каза го човека, дето кара Голф-а, не аз.Новото Браво съм го карал съвсем за кратко, но във форума има доста хора с нови коли (Sev например), нека да кажат имали ли са проблеми.Стори ми се доста читаво, и във всички случаи по-красиво и отвън и отвътре от Голф-а.

Коментар

Щото във форума няма хора, които се мразят, че са взели Фиат ли? Никой и нищо не може да ме накара да купя Голф 5. Много ми е грозен. Но гледам да мисля обективно.

Коментар

style34 написа:
                                Искаш да кажеш, че италианските коли ги купуват само хора, които не пазят, но иначе като се развали нещо, бързат да се обадят, за да ги вкарат в класациите за чупливи коли, а всички които карат Мазда, да речем, нарочно не се обаждат в гаранционен срок, само и само да изкарат здрави колите си?
                                Не бе, човек, никой не отрича качествата на другите коли - обяснявам как класациите не струват, поради ред причини!Например:"Голф" има с 10л. по-голям багажник, харчи 200мл. по-малко на 100км. градско, ускорява с 0,2сек. по-бързо и е с 3см. по-голям от "Браво" - КРАЙ, "Голф" е трепач, а "Браво" не струва Да ти серем и на класацията...Или пък "БМВ" влиза в сервиза двадесет пъти по-рядко от "Алфа Ромео", ама нищо, че "БМВ" влиза за скорости, главина, двигател и т.н., а "АлфаРомео" за изгоряла крушка на стопа или изгорял клаксон Това пак са само примери, за да разбереш, че според класациите "БМВ посещава по-рядко сервиза" или "Голф е по-добър от Браво" НЕ означава нищо

Коментар

Working...
                                X