Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат и всички останали :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    bravosx 1,6 16v написа:
    style34 написа:
    http://dnes.dir.bg/2009/08/31/news4996220.htmlЕдин Мерцедес и БМВ да няма, тц, тц, тц... Но пък има две Алфи...едната първенец...
    Всички знаем , че немските коли не губят цена,и кво от това,аз въпреки всичко пак няма да карам немска каска,когато си купувам кола не гледам дали ще мога да я продам после,гледам наистина да ми харесва не ме интересува колко ще и взема след това,например като си купя следващата кола която ще е пак италианска100% , това браво дето го имам нямам и намерение да го продавам,ще си го държа докато не му изгният ламарините
    Ама не бе колега, ти ако искаш си карай Бравото 30 години, но това как се обезценява колата е важен показател, който говори за други неща, а не за колко ще я продадеш после.
    Рожбе, ти се върна от морето и почна да се караш на хората :D Седи малко..
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
      Всички знаем , че немските коли не губят цена,и кво от това,аз въпреки всичко пак няма да карам немска каска,когато си купувам кола не гледам дали ще мога да я продам после,гледам наистина да ми харесва не ме интересува колко ще и взема след това,например като си купя следващата кола която ще е пак италианска100% , това браво дето го имам нямам и намерение да го продавам,ще си го държа докато не му изгният ламарините
      1. Не искате мерцедес , защото средния е по-скъп , а не предлагал повече от фиат2. После пък излиза , че не е важно дали държи цена... парите не били важни..
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Рожбе, ти се върна от морето и почна да се караш на хората :D Седи малко..
        Сладурче, ти да не оздравя, че почна да се обаждаш тука :D А... и престани да спамиш
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

За три години мойта Панда се е обзценила по малко от Октавия2. И двете коли са лизингови. Може да е изключение но е факт. А и немците умишлено дърпат чехите на зад, но не винаги се получава.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Това дали една кола държи цена или бързо се обезценява зависи от търсенето и предлагането на съответната марка. А то пък от своя страна е следствие от насаденото в обществото мнение, от "бакшишкия фолклор" ако щете.Опел и Фолксваген дали държат цена в Италия или Франция? Държат дръжки...Държат в България, защото повлиян от хорските приказки, нашенеца предпочита да си купи за 5 бона 12 годишен Голф, отколкото 7 годишен ФИАТ например. Немското си е немско, му се навява в главата и той, като човек, влияещ се от такива неща - не мисли със собствената си глава, ами действа първосигнално.Говоря за обикновения бачо от квартала.Не че немските коли са лоши, не ме разбирайте погрешно. И аз имам и един Опел. Кола като кола. Просто обяснявам защо "държат цена". И това като че ли беше преди години по-ясно изразено. Напоследък гледам и на немския нисък клас коли (Ваген, Опел, ниските класове Ауди, БМВ) - и техните цени почнаха много бързо да падат. А улиците се напълниха с италиански коли - почнаха хората малко по-малко да мислят с главите си.

Коментар

Immortal, класацията не е българска. И там ли всички се водят от "бакшишкия фолклор"? И улиците се напълниха с италиански коли точно защото са по-евтини от аналогичните им Сеати, Голфове и т.н. НИКОГА не бих заменил моята Брава с Голф 3. Не защото обаче Голфа е по-малко качествена кола. Просто Бравата е в пъти по-красива и отвътре и отвън, от който и да е произведен досега Голф. И все пак Голф държи невероятни продажби в Европа. Най-продаваната кола е. Може би не е случайно. Продава се дори и в Америка.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В тази тема и голфаджиите ще завидят как Фиат феновете изкарват тяхната марка най-великата кола. А се смеехме как Голфа "нямал чупене"...

Коментар

Immortal написа:
                  Това дали една кола държи цена или бързо се обезценява зависи от търсенето и предлагането на съответната марка. А то пък от своя страна е следствие от насаденото в обществото мнение, от "бакшишкия фолклор" ако щете.Опел и Фолксваген дали държат цена в Италия или Франция? Държат дръжки...Държат в България, защото повлиян от хорските приказки, нашенеца предпочита да си купи за 5 бона 12 годишен Голф, отколкото 7 годишен ФИАТ например. Немското си е немско, му се навява в главата и той, като човек, влияещ се от такива неща - не мисли със собствената си глава, ами действа първосигнално.Говоря за обикновения бачо от квартала.Не че немските коли са лоши, не ме разбирайте погрешно. И аз имам и един Опел. Кола като кола. Просто обяснявам защо "държат цена". И това като че ли беше преди години по-ясно изразено. Напоследък гледам и на немския нисък клас коли (Ваген, Опел, ниските класове Ауди, БМВ) - и техните цени почнаха много бързо да падат. А улиците се напълниха с италиански коли - почнаха хората малко по-малко да мислят с главите си.
                  Щъ цилуна Може ли да имаме толкова еднакво мислене
                  Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Immortal написа:
                    Това дали една кола държи цена или бързо се обезценява зависи от търсенето и предлагането на съответната марка.Опел и Фолксваген дали държат цена в Италия или Франция? Държат дръжки...
                    За Опел не съм сигурен,защото нямам наблюдения,но за Голф в Франция определено е предпочитана и по скъпа кола от всички останали в класа си.Не мога да разбера защо спорите за толкова явни и очевидни неща.Голфа е прехвален и с нереално висока цена,но е по добра кола от Браво/а па даже и Стило.Практичните хора,каквито сме повечето в този форум караме по евтините и почти равностойни коли по качества спрямо Голфа,а тези които робуват на марка,емблема, престиж и са готови да дадът повече пари си купуват Голф.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      Immortal написа:
                      Това дали една кола държи цена или бързо се обезценява зависи от търсенето и предлагането на съответната марка.Опел и Фолксваген дали държат цена в Италия или Франция? Държат дръжки...
                      За Опел не съм сигурен,защото нямам наблюдения,но за Голф в Франция определено е предпочитана и по скъпа кола от всички останали в класа си.Не мога да разбера защо спорите за толкова явни и очевидни неща.Голфа е прехвален и с нереално висока цена,но е по добра кола от Браво/а па даже и Стило.Практичните хора,каквито сме повечето в този форум караме по евтините и почти равностойни коли по качества спрямо Голфа,а тези които робуват на марка,емблема, престиж и са готови да дадът повече пари си купуват Голф.
                      съгласен
                      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Тя таз тема е безкрайна. Все решавам да спра да пиша в нея, и все не мога Карал съм Голф 5, чисто нов. Наложи ми се да пътувам по работа и колега ми услужи, щото тогава Темпрата беше в бокса. Направих около 500 км с него. Двигател - 2.0 ТДИ с червено И, каквото и да значи това. 140 к.с.Карах долу-горе по същото време новото Браво, мултиджет 1.9, 120 к.с. Тестдрайф - бях писал във форума тогава.Цената на Голфа е 50.000, на Бравото - това, което карах - 38.000. Като коли с ръка на сърцето мога да кажа, че двете коли са равностойни. С какво Голфа заслужава 12.000 лв отгоре?!?П.П. Между другото, на този въпросния Голф на втория месец се наложи да му сменят цялото табло, щото изгоря... немското качество

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                          Immortal написа:
                          Kaк можа да изръсиш тоя бисер,голфа бил по-добър от браво даже и от стило,това беше върха на сладоледа,карай едно стило после карай некой утепан голф и след това говори,бил ми по-добър от стило,на баба ти хвърчилото
                          forza la FIAT
                          http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

А ти какво разбираш под "по-добра" кола? И кажи с какво един голф 4 е по-лош от стило (като изключиме славата му в БГ на селска кола) ?
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Не е по-лош. Но е неоправдано по-скъп. Пък уж народна кола...

Коментар

Immortal написа:
                                Не е по-лош. Но е неоправдано по-скъп. Пък уж народна кола...
                                Само името и е народно но не и цените им, освен ако не е примерно двуврат Голф 3-ка 93-95 година .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X