Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат и всички останали :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Йеее,най-после...Колеги,изчетох темата от-до.На някои места трудно се чете,на други прочетеното не се разбира ама нейсе...В общи линии май идеята е,че Фиат правят "автомобили"и всеки ,който си е взел нещо различно от Браво се е минал жестоко.Няма лошо,всеки е свободен да си има своите убеждения.Лошото е,че хора,които говорят""ами задра кардалния вал"..Карах с 220 и" дават определения за колите ни(ви). НЕ съм съгласен някой на 15-20000 км.,че и по-малко,който се е качвал само на едно возило да ми казва кое как е при колите.Вече съм писал,че Фиата е кола с незаслужено ниска цена и подценяванамасово от "разбирачи".Това обаче не прави от Фиат неква извънземна машина,дето мачка по качества и екстривсички марки.На моменти някои колеги минават границата на фанатизма.Пример:вижте в Моб"лето някое деу от 96-97г. Вижте му цената,екстрите и попитайте насам-натам за издръжливост.Ама няма да е с лупи...ми то и бравото не е.п.с.гледам,че автора нямало да пише вече. Успех на всички===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
gelew написа:пластмасово камионче-Браво кола-А3 КРАЙ! Бравото е 200 пъти по гнусно от А3 мога да ти кажа нито може Бравото да му се мери на екстрите нито на двигателите нито на нищо и ми било кола 2000г.За мен Бравото е най-лошия от лошите избори.Една моя приятелка си купи 1.6 16V и му се е.а мамата на 2-рия ден и то не какво а целия мотор а исули една немска кола пари.Казвам отново не бадете коне с капаци и като сте купили тея бараки не си мислете че са нещо велико совалка или подводница освен трън в гащите друго аз не виждам хубави коли но среден клас + жабарски не бъдете егойсти по добре другите да ни хвалят колите отколкото ние сами тъпо и егоистично надменно и селско.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Че темата изпростя на цяло няма съмнение и май вече е на път към коша.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Че темата изпростя на цяло няма съмнение и май вече е на път към коша.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Така си е но да сравняваш какъвто и да било ФИАТ с S-ка на Мерцедес, то бива бива фанатизъм сред нас ама това вече е прекалено.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз лично никъде не съм сравнил Фиат с нещо подобно. Исках да намекна, че за парите, които се дават незаслужено за тези автомобили са грешни пари. За тези пари може да се купи кола от много по-висока класа, качество, дизайн и т.н.... И както казах в доста от по-горните си постово, просто повечето хора не гледат по далеч от носа си... Казали мерцедес и всичко останоло и Бай Ганъо Българина слуша ! Това са хора без собствено мнение, или най-точно хора без никакви елементарни познания в сферата на автомобилите..... Като имаш 300к за някакъв мерцедес що да не дадеш 500 за Бентли... или същите пари за Лексус (като ще е спортно нека е Астон Мартин?!?!) ??!?! Или Мерцедеса е по-хубав от тези автомобили ?!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Колега Immortal съжалявам найстина и да спомням си че се запознахме но найстина темата изпростя и почнаха не реалистични сравнявания,а който ме е разбрал че не си харесвам колата и марката е сбъркал на много места съм си защитавал и колата и марката с пот но MERCEDES си е MERCEDES това е колата на сърцето ми и дай боже някой ден да се похваля не че ще загърбя Типото напростив аз си го харесвам върши ми идеална работа върви си много доволно малко лапа повечко но няма безплатен обяд Предлагам темата да бъде изтрита и да останем с добри чувства защото както се дразня като обиждат марката фиат 2-пъти повече когато става на въпрос за Мержо.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Леле, какво е станало с тази тема .Фиат срещу немските автомобили Човек си избира автомобила според нуждите. Аз съм карал доста коли, но през живота си до сега съм имал 2 лични. Първата ми беше Рено 21. Избрахме си я от горубляне с жена ми. Не съм викал разбирачи(разчитах на себе си), не съм и правил диагностика, единствено замерихме компресия и я покарах 10-на км. Този автомобил го карах 8 години(да продадох го на 18години)и за него ще кажа - перфектен семеен автомобил. По ДВГ и скорости освен масла друго нищо. За това време съм сменил една полуоска, маншон, лагери и един шарнир. Това са ми били по-сериозните ремонти и съм ги извършил сам. Да но в един момент искахме да си посещаваме вилата, която е в стара планина а реното там не може. Черния път е лош, а като се разкаля малко непревземаем. Трябваше да сменим автомобила. Продадох го с голяма мъка, а съпругата ми дори плака за него, но ни е невъзможно да ги поддържаме два. Както и да е разделихме се с него. Почна се обикаляне за 4х4. Дълга история няма да я разказвам, но така стигнах до Пандата. Но отново я избрахме според чергата си, въпреки че на моменти ни е тясна, си я обичаме. Не искам да я хваля но не намерих друго 4х4, което да ми даде разход 6/100 бензин и да е проходимо, като JEEP. Бавно е, развива само 140, набира до 100 за 20сек. но вече 40 000км. го качвам в стара планина с ~ 400кг. товар по 4км. черен път с 35градусови наклони. Не изтропало, не е скръцнало и почти всяка събота и неделя се радвам на пейзажа, а за децата там е рай. Не го жаля, с него си карам и цимент и пясък и какво ли не че къщата е стара. Като се разкаля, по-големите 4х4 дори с блокирани диференциали не стигат до върха, поради теглото си и слагат вериги. И аз буксувам но се качвам.Разказвам това, като искам да наблегна, че автомобила се избира според нуждите и разбиранията на хората. Аз лично немско возило едва ли някога ще карам, не ги харесвам. Други пък ги обичат. Но ако си избереш автомобила според нуждите ще се обичате взаимноPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
gelew написа:Колега Immortal съжалявам найстина и да спомням си че се запознахме но найстина темата изпростя и почнаха не реалистични сравнявания,а който ме е разбрал че не си харесвам колата и марката е сбъркал на много места съм си защитавал и колата и марката с пот но MERCEDES си е MERCEDES това е колата на сърцето ми и дай боже някой ден да се похваля не че ще загърбя Типото напростив аз си го харесвам върши ми идеална работа върви си много доволно малко лапа повечко но няма безплатен обяд Предлагам темата да бъде изтрита и да останем с добри чувства защото както се дразня като обиждат марката фиат 2-пъти повече когато става на въпрос за Мержо.
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/2009/08/31/news4996220.htmlЕдин Мерцедес и БМВ да няма, тц, тц, тц... Но пък има две Алфи...едната първенец...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:http://dnes.dir.bg/2009/08/31/news4996220.htmlЕдин Мерцедес и БМВ да няма, тц, тц, тц... Но пък има две Алфи...едната първенец...forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:style34 написа:http://dnes.dir.bg/2009/08/31/news4996220.htmlЕдин Мерцедес и БМВ да няма, тц, тц, тц... Но пък има две Алфи...едната първенец...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар