Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат и всички останали :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zloben9000 написа:
    батка ако се качиш от фиат браво на ауди а3 все едно се качваш от пласмасово камионче на кола.
    Хе-хе-хе, А3! Колега, ами що си проявил такъв мазохизъм, че и до днес караш Фиат, ам не си взе едно А3 и да постигнеш целта в живота си? Ще кажеш, нямал си пари. Ами аз, ако нямам пари, не бих си взел пластмасово камионче, само и само да правя навалица по улиците. Намери с какво да сравниш Фиата - с А3, една изключително грозна и недодялана кола. Преди три години, когато си търсех кола, бях отделил 12К, и то за А4, което по прилича на кола, но като видях Мареата, се влюбих в нея и досега не съжалявам за това. Така че, освен предразсъдъците за величието на немските марки, понякога и естетиката трябва да е ръководеща, а не само, щото някой бил казал, че от немските коли по-хубаво няма.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
      Така че, освен предразсъдъците за величието на немските марки, понякога и естетиката трябва да е ръководеща, а не само, щото някой бил казал, че от немските коли по-хубаво няма.
      Абе колега,ти жена ли си да избираш колата си по външен вид и цвят.Така правят жените.Естетика,естетика,но автомобила е произведение на техниката,а там са по важни други фактори а естетиката е на по заден план.Примери безброй-VW костенурката от която бяха произведени милиони автомобили и се продаваха по цял свят не знам да има по грозен и нефункционален автомобил,но съдбата му беше друга.А примери още много.Да кажеш че немските коли са прехвалени и прескъпи да,но да кажеш че са калпави и не добри просто не може да е верно.

Коментар

Никъде не казвам, че са калпави, а просто на мен са ми грозни и това наистина ги прави недобри за мен, защото като купувам нещо, гледам първо да ми хареса на външен вид и тогава другите му предимства и недостатъци.

Коментар

sugarboy написа:
          Никъде не казвам, че са калпави, а просто на мен са ми грозни и това наистина ги прави недобри за мен, защото като купувам нещо, гледам първо да ми хареса на външен вид и тогава другите му предимства и недостатъци.
          Може би съм професионално обременен,но съм свикнал да гледам колите от вътре- навънка.Естетиката и цветовете са почти на последно място при оценката на една кола.Цената също не е фактор.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            Може би съм професионално обременен,но съм свикнал да гледам колите от вътре- навънка.Естетиката и цветовете са почти на последно място при оценката на една кола.Цената също не е фактор.
            Това не е лошо - ти, като професионалист, да гледаш на колата от друг ъгъл - като на машина и оттам-насетне естетиката. Но редовият потребител, в това число и аз, избира вещите си на първо място може би на външен вид. Колата е такава вещ, че по стечение на обстоятелствата, ти е нещо като втори дом, така че не е маловажно още като се приближаваш към нея, да изпитваш удоволствие от външния й вид, а вече тогава и от самото шофиране. Между другото, цветът и за мен е на последно място - да не кажеш пак, че му придирям много, като жена, но формата - на първо.

Коментар

sugarboy написа:
              .....]Хе-хе-хе, А3! Колега, ами що си проявил такъв мазохизъм, че и до днес караш Фиат, ам не си взе едно А3 и да постигнеш целта в живота си? Ще кажеш, нямал си пари. Ами аз, ако нямам пари, не бих си взел пластмасово камионче, само и само да правя навалица по улиците. Намери с какво да сравниш Фиата - с А3, една изключително грозна и недодялана кола. Преди три години, когато си търсех кола, бях отделил 12К, и то за А4, което по прилича на кола, но като видях Мареата, се влюбих в нея и досега не съжалявам за това. Така че, освен предразсъдъците за величието на немските марки, понякога и естетиката трябва да е ръководеща, а не само, щото някой бил казал, че от немските коли по-хубаво няма.
              вземи прочети написаното , че коментара ти е неадекватем писах че ХС90 на волво е супер, теб какво ауди те гони .... писах че А3 не си заслужва(не е ми е целта в живота)
              Bravo GT 1.8

Коментар

zloben9000 написа:
                вземи прочети написаното , че коментара ти е неадекватем писах че ХС90 на волво е супер, теб какво ауди те гони .... писах че А3 не си заслужва(не е ми е целта в живота)
                Абе, колега, нали ти препоръчваш на колегата Immortal да се качи от пластмасовото камионче /Браво/ на кола /А3/. То вярно, пишеш доста неразбираемо и трудно ти се следи нишката на разсъжденията, ама да ми квалифицираш изказванията като неадекватни, айде, моля ти се... Не си ти човекът.

Коментар

sugarboy написа:
                  zloben9000 написа:
                  Абе, колега, нали ти препоръчваш на колегата Immortal да се качи от пластмасовото камионче /Браво/ на кола /А3/. То вярно, пишеш доста неразбираемо и трудно ти се следи нишката на разсъжденията, ама да ми квалифицираш изказванията като неадекватни, айде, моля ти се... Не си ти човекът.
                  абе ти си прочел само първия ред от поста ми ве ...
                  Bravo GT 1.8

Коментар

Ха ха.Аз до вчера не бях карал Браво. Вчера за пръв път се качих на едно HGT... Мнооого добре върви, петака мърка зловещо под капака...Да му мислят разните му там А3-ойки ако го срещнат на пътя Колеги, всичко е суета.Накрая всички коли свършват в моргата за скрап, пък ние отиваме за обяд на червеите.Яжте, пийте и се веселете. Само това ни остава

Коментар

пластмасово камионче-Браво кола-А3 КРАЙ! Бравото е 200 пъти по гнусно от А3 мога да ти кажа нито може Бравото да му се мери на екстрите нито на двигателите нито на нищо и ми било кола 2000г.За мен Бравото е най-лошия от лошите избори.Една моя приятелка си купи 1.6 16V и му се е.а мамата на 2-рия ден и то не какво а целия мотор а исули една немска кола пари.Казвам отново не бадете коне с капаци и като сте купили тея бараки не си мислете че са нещо велико совалка или подводница освен трън в гащите друго аз не виждам хубави коли но среден клас + жабарски не бъдете егойсти по добре другите да ни хвалят колите отколкото ние сами тъпо и егоистично надменно и селско.
                      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Гелев, никой не е кон с капаци - немски коли с цял мотор на салата дал Бог, але па "ВАГ" "А3" е скъпо кендзефче или казано по друг начин - скъп "Голф", същото като "ХС90" - скъп "ФОРД".Като казвам "кендзефче", нямам предвид, че е по-лошо от "Браво", щото и "Браво" вече си е модел на годинки, просто "А3" не струва и половината пари, които хората плащат за него само от малоумщината да карат на всяка цена "АЛуди"

Коментар

gelew, определено мисля че ти е време вече да се разделиш с подаръка си, "жабарското" Типо и да се качиш на Голф.При следващо подобно определение към любимите ни коли, лично аз, нищо че се познаваме лично (запознахме се веднъж на входа на института, ако си спомняш), ще ти лепна най-малкото официално предупреждение.Нищо лично, но мисля, че с подобно мислене мястото ти не е тук.Това е форум на ЛЮБИТЕЛИ на италиански автомобили, не на всеки, който по някаква причина се е качил да кара ФИАТ.Никой не може да забрани на никой да харесва каквито си иска автомобили, аз например харесвам изключително много Митсубиши, но да се изказваш по този начин за любимите ни коли мисля че е обида за всеки във този форум.

Коментар

Immortal написа:
                            gelew, определено мисля че ти е време вече да се разделиш с подаръка си, "жабарското" Типо и да се качиш на Голф.При следващо подобно определение към любимите ни коли, лично аз, нищо че се познаваме лично (запознахме се веднъж на входа на института, ако си спомняш), ще ти лепна най-малкото официално предупреждение.Нищо лично, но мисля, че с подобно мислене мястото ти не е тук.Това е форум на ЛЮБИТЕЛИ на италиански автомобили, не на всеки, който по някаква причина се е качил да кара ФИАТ.Никой не може да забрани на никой да харесва каквито си иска автомобили, аз например харесвам изключително много Митсубиши, но да се изказваш по този начин за любимите ни коли мисля че е обида за всеки във този форум.
                            Подкрепям те на 100%!
                            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

gelew написа:
                              Една моя приятелка си купи 1.6 16V и му се е.а мамата на 2-рия ден и то не какво а целия мотор а исули една немска кола
                              Хм.....Един приятел(или по точно неговата приятелка) си купила Фиат браво 1.9ТД.По цвят същата като моята...Обаче станало някакъв проблем с колата..и го питам:"Абе Мите как така се счупи колата"?-и отговора:"ами задра кардалния вал"..Карах с 220 и ....... Той нашенския състезател карал с 220....После фиата не било кола...Ами да не е кола за такива скорости.Като искаш да хвърчиш по пътя и да се превръщаш в убиец си купи нещо с над 2.00 двигател(по възможност бензин)....И винаги попадам на такива случки.. :D .."Светна ми лампата за дюзата,светна ми това,светна ми онова....Пък той наша цеди колата до червено на всеки светофар..
                              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Ами какво гледа човек като купува автомобил 2ра ръка :Външния вид - запазена привлекателнаЕкстри - колкото повече, толко по приятно е да патуваш с нея !Салона - запазен, удобна за пътуванеТехничско състояние - колата пали леко, мотора не пушляви, стегната в ходовата част!А това, че немските КОЛИ (кола значи каруца !, автомобил е друга бира ) са много сдрави, е доста преувеличено - ауди А4 примерно е колата с суперг гадна предница както за подръжка така и по издръжливост. А немските КОЛИ са малко с манивели на предните прозорци ( не всички ) някой си е купувал някога с 2 ел прозореца :P климатика е рядкост (ауди а3 поне са с климатици и климатроници) там поне VW са създали малко кола !Но за фиат браво когато излиза кои коли са му конкуренция в класът ?? Голф 3 ! - стандартно уборудван с 2 манивели отпред и лостче за пресягане да заключиш дясната врата.Опел астра - стандартно уборудван с 2 манивели, седалка и волан :D :D :D Бравото - имат съвсем малко модели с манивелни прозорци (през 95 година) след това стандартно са уборудвани с серво на волана и с ел прозорци, а 2000 година са уборудвани с климатроници ел огледала които имат нагреватели и в прочие .
                                мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
                                X