Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат и всички останали :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    bachev написа:
    Колега прав си ! Има по-добри. Но с риск да ме оплюе някой ще си кажа каквото ми е на душа ! Има по-добри коли да, но в никакъв случай това не са селските изпълнения от рода на БМВ, Мерцедес и Фолцваген, ауди...... Както някой беше казал по-горе тфа са комплексарски коли, а аз лично ще добавя, че това са колите на простолюдието.... Спечелил бай Ганъо малко пари и що да не лъсне в некой мерцИдес ъ? Ми тва е що не ? Те само това знаят.... Тва са чували и робуват на горепосочените марки, защото до там им виждат очите...... "МерцИдес и всичко останало" - до там са и край....... Аз лично ако имам тея пари нема да се возя в комплексарските швабски коли. Ще си купя Астон Мартин, Лексус, Бентли и т.н.... А ако искам кола от средния клас нема да си купя смотан Гоуф 5, а ще си взема едно Митсубиши примерно....п.п Нарочно изброявам марки различни от Фиат, за да докажа, че не робувам на тази марка, но със сигурност я защитавам пред швабските комплексарски каруци.
    Значи, викаш, ако имам много пари да не си купувам БМВ 6 или Ауди R8 или Мерцедес SL, щото ще излезе, че съм комплексар, така ли? Нека имам парите пък ще поема този риск. Комплексара си е комплексар, такъв не го прави колата, която кара. Или щом си е взел Бентли вместо БМВ вече не е комплексар, а благородник?!?
    Да не е комплексар, а човек който е ценител на автомобилите, а не селския гъзар с Ауди р8. Защото хората с такива коли не виждат по далеч от носа си... Вика му се комерсиализъм, ама аз съм си директен и го наричам - Селения !
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

абе ти нормален ли си е за какво говориш е каква селска газария викаш ти на R8 SL M6 тебе трябва да те обесят за простутия е ти нормален ли си купил си тоз фиат и вече кои като тебе гъзара с фиата за 2000лв еи виии в тоз форум много изплющяхте повечето е
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Накрая пак на моята ще дойдете Начи, gelew, не разбрах що не си купи за 2-3 хил. лв някой 190, ми купи това Типо?Мислех повече да не пиша по темата, но да не кажете че говоря празни приказки - карам кола от 19 (почти 20 години). За това време съм имал възможност да карам продължително френски (Ситроен ВХ, Рено Еспас), италиански (Темпра, Дедра, Делта 2), немски (Опел Кадет, Мерцедес 190, Ауди А4, Пасат, Голф 2,3 и 5), руски - ВАЗ 2101, 2106, японска - Тойота Авензис... (Продължително не означава едно завойче, а пътувания от порядъка на 500 км минимум. Някои от колите са (били) мои, други съм ползвал като служебни, а други са на приятели, като съм ги взимал за пътувания, достатъчни да натрупам впечатления. Иначе съм карал почти всякакви коли от средния клас.Всички тези коли са един дол дренки. Не мога да отлича Мерцедес или Ауди (по-горе посочените) като по-качествени коли, щото точно те са ми били служебни и знам и как вървят, и как се чупят. Стига сте превъзнасяли луксозните автомобили или супер-скъпите спортни коли... и там италианците имат какво да покажат на света. Това са коли, за които дори не си позволявам да си мечтая, защото си знам чергата колко е късичка. Всички знаем, че луксозните коли са по-хубави от нашите среден клас. Едно Бентли, един Ролс, една S-класа или 7-серия никой няма да откаже. Както и едно Мазерати Куатропорте. Пред Порше предпочитам Ферари или Ламборгини.Идеята на моите постове по-горе е, че в ниския и средния клас коли, Мерцедес не си заслужават парите в повече... За луксозните класове нищо не съм казал, но те не са за нас (поне за мен). Факт е, че в далеч по-богати държави хората карат далеч по-малко Мерцедеси. Защо ли?Страната на Мерцедесите нали знаете коя е? ... Албания... и това ако не е комплексарщина.Иначе и ние можем така, ама не е хубаво, да знаете:
        Прикачени файлове

Коментар

gelew написа:
          абе ти нормален ли си е за какво говориш е каква селска газария викаш ти на R8 SL M6 тебе трябва да те обесят за простутия е ти нормален ли си купил си тоз фиат и вече кои като тебе гъзара с фиата за 2000лв еи виии в тоз форум много изплющяхте повечето е
          Колега, първо: се научи да пишеш правилно. Второ: както сам можеш да видиш в поста ми никъде не съм казал че съм големия гъзар с Фиата (за 4000 лв да бъдем по-точни). Трето: живеем в демократична държава и никой неможе да ме обеси за простотия. И четвърто: простено ти е за думите, като се има впредвит от къде си... Не че имам нещо против Сливен или хората от там, но точно в тези малки градове се носи най-много славата на "ВЕЛИКИТЕ" немски автомобили. (Като се има в предвит, че автомобилите, които съм изброил в горния си пост в повечето случаи по тези места даже не са ги чували). Живял съм 18 години в Карнобат, където положението е същото.... Точно поради тази причина , а именно манталитета, простотията и комплексарията в по-малките градове, не искам да се връщам никога там....
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Все пак изскренно се извинявам ако съм те обидил. Просто изказах личното си мнение. Всеки има право да го сподели.
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
              gelew написа:
              Колега, първо: се научи да пишеш правилно. Второ: както сам можеш да видиш в поста ми никъде не съм казал че съм големия гъзар с Фиата (за 4000 лв да бъдем по-точни). Трето: живеем в демократична държава и никой неможе да ме обеси за простотия. И четвърто: простено ти е за думите, като се има впредвит от къде си... Не че имам нещо против Сливен или хората от там, но точно в тези малки градове се носи най-много славата на "ВЕЛИКИТЕ" немски автомобили. (Като се има в предвит, че автомобилите, които съм изброил в горния си пост в повечето случаи по тези места даже не са ги чували). Живял съм 18 години в Карнобат, където положението е същото.... Точно поради тази причина , а именно манталитета, простотията и комплексарията в по-малките градове, не искам да се връщам никога там....
              Само ще ти кажа колега че тук има доста от тези коли който изброи ако искаш ела и виж комшията ми има точно от тея просташките SL 63AMG G55 AMG S600 face lift а на другата улица има от тия смотаните M6 i 745 и да ти кажа много го е яд като ме види с фиата ***модерирано*** ... и колега фиата ми е подарен и ако имах кинти и аз си го избирах нямаше това да ми е избора не че не съм доволен просто ... Модерирано. Мнението ти надхърля добрия тон.Модераторски екип на fiat-bg.org
              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

също колега immortal само искам да споделя че пътувах с камион из цяла Европа и в страни като Германия Белгия Люксембург Холандия Унгария навсякъде карат само Мерцедес и БМВ през цялто си пътуване видях само в Румъния Фиати защо ли ?

Коментар

gelew написа:
                  bachev написа:
                  gelew написа:
                  Само ще ти кажа колега че тук има доста от тези коли който изброи ако искаш ела и виж комшията ми има точно от тея просташките SL 63AMG G55 AMG S600 face lift а на другата улица има от тия смотаните M6 i 745 и да ти кажа много го е яд като ме види с фиата ама ти нали си шоп и там живеете във филм само ще ти кажа че точно шопите се насират като видят какво става по черноморието и ядат тупалките щото са маняци и нали газарите с фиати и голфове ама и по добре си стой в шопия с изкривеното мислене а ние тук да си караме AMG-тата ... и колега фиата ми е подарен и ако имах кинти и аз си го избирах нямаше това да ми е избора не че не съм доволен просто ...
                  Както казах не искам да спорим колега. По стечение на обстоятелствата и двамата караме фиати, членове сме на този форум и сме колеги. Извиних се ако съм те засегнал. Не съм от София, както казах 18 години си живях в Карнобат, а в София съм от 5-6 години. И само да споделя, че ти силно ми изкривяваш думите. Не съм казал, че са смотани, че са гадни или пък, че собствениците им ги е яд като видят фиат, а просто, че са коли за комплексари, защото до там им виждат очите (просто не са чували за високия клас коли)... А като не ти харесва фиат-а продай го !
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev, не сравнявай Сливен с Карнобат Разликата между Сливен и Карнобат е колкото между София и Сливен.Между другото в Сливен има доста скъпи коли, като се има предвид заниманието на голяма част от населението На брат ми шефовете карат последни модели Мерцедес S-класа и БМВ X5 (съответно), само дето са с германски регистрации и изписани съкращенията на имената им на номера. И това ако не е комплексарщина, здраве му кажи. Между другото са дистрибутори на гръцка фирма, на която собственика ката обикновен СЕАТ Ибиса...

Коментар

Immortal написа:
                      bachev, не сравнявай Сливен с Карнобат Разликата между Сливен и Карнобат е колкото между София и Сливен.Между другото в Сливен има доста скъпи коли, като се има предвид заниманието на голяма част от населението На брат ми шефовете карат последни модели Мерцедес S-класа и БМВ X5 (съответно), само дето са с германски регистрации и изписани съкращенията на имената им на номера. И това ако не е комплексарщина, здраве му кажи. Между другото са дистрибутори на гръцка фирма, на която собственика ката обикновен СЕАТ Ибиса...
                      Не ги сравнявам по големина колега. Простото манталитета е същия. На 50 км са един от друг Да не говорим, че съм роден в Лос Ямболес и там съм поживял малко... Все едно и също е вЕрвайте ми пообиколил съм
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ооо шефе ама ти си бил от Ямбол Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ще пием бира другия път, като минавам
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

В този форум всички сме от Ямбол.А някои пък са женени за Ямболлийки, което е пак същото

Коментар

Абе не знам, но в Америка (USA) най-големите гъзари карат Мерцедес и БМВ. За тях това са велики марки. За Фиат не са чували никога, дори и един колега американец, на който дядо му е италианец.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                              Накрая пак на моята ще дойдете Начи, gelew, не разбрах що не си купи за 2-3 хил. лв някой 190, ми купи това Типо?Мислех повече да не пиша по темата, но да не кажете че говоря празни приказки - карам кола от 19 (почти 20 години). За това време съм имал възможност да карам продължително френски (Ситроен ВХ, Рено Еспас), италиански (Темпра, Дедра, Делта 2), немски (Опел Кадет, Мерцедес 190, Ауди А4, Пасат, Голф 2,3 и 5), руски - ВАЗ 2101, 2106, японска - Тойота Авензис... (Продължително не означава едно завойче, а пътувания от порядъка на 500 км минимум. Някои от колите са (били) мои, други съм ползвал като служебни, а други са на приятели, като съм ги взимал за пътувания, достатъчни да натрупам впечатления. Иначе съм карал почти всякакви коли от средния клас.Всички тези коли са един дол дренки. Не мога да отлича Мерцедес или Ауди (по-горе посочените) като по-качествени коли, щото точно те са ми били служебни и знам и как вървят, и как се чупят. Стига сте превъзнасяли луксозните автомобили или супер-скъпите спортни коли... и там италианците имат какво да покажат на света. Това са коли, за които дори не си позволявам да си мечтая, защото си знам чергата колко е късичка. Всички знаем, че луксозните коли са по-хубави от нашите среден клас. Едно Бентли, един Ролс, една S-класа или 7-серия никой няма да откаже. Както и едно Мазерати Куатропорте. Пред Порше предпочитам Ферари или Ламборгини.Идеята на моите постове по-горе е, че в ниския и средния клас коли, Мерцедес не си заслужават парите в повече... За луксозните класове нищо не съм казал, но те не са за нас (поне за мен). Факт е, че в далеч по-богати държави хората карат далеч по-малко Мерцедеси. Защо ли?Страната на Мерцедесите нали знаете коя е? ... Албания... и това ако не е комплексарщина.Иначе и ние можем така, ама не е хубаво, да знаете:
                              батка ако се качиш от фиат браво на ауди а3 все едно се качваш от пласмасово камионче на кола.това е колата:естествено ако ги имам парите за тази кола ще си купя ДЖИПКА и то не каква и да е :мерцедеси аудита и бмвта са толкова надценени и толкова скъпи че за парите нищо не получаваш !немските коли по принцип са скъпи и са прецакване, но ауди а3 е върха на прецакването просто, малка кола с такава цена ?
                              Bravo GT 1.8

Коментар

Злобен, това ако е джипка А продукцията на "ВАГ" изобщо няма да я коментирам....

Коментар

Working...
                                X