style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат и всички останали :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абе ти нормален ли си е за какво говориш е каква селска газария викаш ти на R8 SL M6 тебе трябва да те обесят за простутия е ти нормален ли си купил си тоз фиат и вече кои като тебе гъзара с фиата за 2000лв еи виии в тоз форум много изплющяхте повечето еFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Накрая пак на моята ще дойдете Начи, gelew, не разбрах що не си купи за 2-3 хил. лв някой 190, ми купи това Типо?Мислех повече да не пиша по темата, но да не кажете че говоря празни приказки - карам кола от 19 (почти 20 години). За това време съм имал възможност да карам продължително френски (Ситроен ВХ, Рено Еспас), италиански (Темпра, Дедра, Делта 2), немски (Опел Кадет, Мерцедес 190, Ауди А4, Пасат, Голф 2,3 и 5), руски - ВАЗ 2101, 2106, японска - Тойота Авензис... (Продължително не означава едно завойче, а пътувания от порядъка на 500 км минимум. Някои от колите са (били) мои, други съм ползвал като служебни, а други са на приятели, като съм ги взимал за пътувания, достатъчни да натрупам впечатления. Иначе съм карал почти всякакви коли от средния клас.Всички тези коли са един дол дренки. Не мога да отлича Мерцедес или Ауди (по-горе посочените) като по-качествени коли, щото точно те са ми били служебни и знам и как вървят, и как се чупят. Стига сте превъзнасяли луксозните автомобили или супер-скъпите спортни коли... и там италианците имат какво да покажат на света. Това са коли, за които дори не си позволявам да си мечтая, защото си знам чергата колко е късичка. Всички знаем, че луксозните коли са по-хубави от нашите среден клас. Едно Бентли, един Ролс, една S-класа или 7-серия никой няма да откаже. Както и едно Мазерати Куатропорте. Пред Порше предпочитам Ферари или Ламборгини.Идеята на моите постове по-горе е, че в ниския и средния клас коли, Мерцедес не си заслужават парите в повече... За луксозните класове нищо не съм казал, но те не са за нас (поне за мен). Факт е, че в далеч по-богати държави хората карат далеч по-малко Мерцедеси. Защо ли?Страната на Мерцедесите нали знаете коя е? ... Албания... и това ако не е комплексарщина.Иначе и ние можем така, ама не е хубаво, да знаете:
Коментар
-
gelew написа:абе ти нормален ли си е за какво говориш е каква селска газария викаш ти на R8 SL M6 тебе трябва да те обесят за простутия е ти нормален ли си купил си тоз фиат и вече кои като тебе гъзара с фиата за 2000лв еи виии в тоз форум много изплющяхте повечето еFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:gelew написа:абе ти нормален ли си е за какво говориш е каква селска газария викаш ти на R8 SL M6 тебе трябва да те обесят за простутия е ти нормален ли си купил си тоз фиат и вече кои като тебе гъзара с фиата за 2000лв еи виии в тоз форум много изплющяхте повечето еFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
също колега immortal само искам да споделя че пътувах с камион из цяла Европа и в страни като Германия Белгия Люксембург Холандия Унгария навсякъде карат само Мерцедес и БМВ през цялто си пътуване видях само в Румъния Фиати защо ли ?Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:bachev написа:gelew написа:абе ти нормален ли си е за какво говориш е каква селска газария викаш ти на R8 SL M6 тебе трябва да те обесят за простутия е ти нормален ли си купил си тоз фиат и вече кои като тебе гъзара с фиата за 2000лв еи виии в тоз форум много изплющяхте повечето еFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev, не сравнявай Сливен с Карнобат Разликата между Сливен и Карнобат е колкото между София и Сливен.Между другото в Сливен има доста скъпи коли, като се има предвид заниманието на голяма част от населението На брат ми шефовете карат последни модели Мерцедес S-класа и БМВ X5 (съответно), само дето са с германски регистрации и изписани съкращенията на имената им на номера. И това ако не е комплексарщина, здраве му кажи. Между другото са дистрибутори на гръцка фирма, на която собственика ката обикновен СЕАТ Ибиса...
Коментар
-
Immortal написа:bachev, не сравнявай Сливен с Карнобат Разликата между Сливен и Карнобат е колкото между София и Сливен.Между другото в Сливен има доста скъпи коли, като се има предвид заниманието на голяма част от населението На брат ми шефовете карат последни модели Мерцедес S-класа и БМВ X5 (съответно), само дето са с германски регистрации и изписани съкращенията на имената им на номера. И това ако не е комплексарщина, здраве му кажи. Между другото са дистрибутори на гръцка фирма, на която собственика ката обикновен СЕАТ Ибиса...Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Immortal написа:Накрая пак на моята ще дойдете Начи, gelew, не разбрах що не си купи за 2-3 хил. лв някой 190, ми купи това Типо?Мислех повече да не пиша по темата, но да не кажете че говоря празни приказки - карам кола от 19 (почти 20 години). За това време съм имал възможност да карам продължително френски (Ситроен ВХ, Рено Еспас), италиански (Темпра, Дедра, Делта 2), немски (Опел Кадет, Мерцедес 190, Ауди А4, Пасат, Голф 2,3 и 5), руски - ВАЗ 2101, 2106, японска - Тойота Авензис... (Продължително не означава едно завойче, а пътувания от порядъка на 500 км минимум. Някои от колите са (били) мои, други съм ползвал като служебни, а други са на приятели, като съм ги взимал за пътувания, достатъчни да натрупам впечатления. Иначе съм карал почти всякакви коли от средния клас.Всички тези коли са един дол дренки. Не мога да отлича Мерцедес или Ауди (по-горе посочените) като по-качествени коли, щото точно те са ми били служебни и знам и как вървят, и как се чупят. Стига сте превъзнасяли луксозните автомобили или супер-скъпите спортни коли... и там италианците имат какво да покажат на света. Това са коли, за които дори не си позволявам да си мечтая, защото си знам чергата колко е късичка. Всички знаем, че луксозните коли са по-хубави от нашите среден клас. Едно Бентли, един Ролс, една S-класа или 7-серия никой няма да откаже. Както и едно Мазерати Куатропорте. Пред Порше предпочитам Ферари или Ламборгини.Идеята на моите постове по-горе е, че в ниския и средния клас коли, Мерцедес не си заслужават парите в повече... За луксозните класове нищо не съм казал, но те не са за нас (поне за мен). Факт е, че в далеч по-богати държави хората карат далеч по-малко Мерцедеси. Защо ли?Страната на Мерцедесите нали знаете коя е? ... Албания... и това ако не е комплексарщина.Иначе и ние можем така, ама не е хубаво, да знаете:Bravo GT 1.8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар