Не става дума,кой е фен и кой не.Просто е тъпо да се сравняват различен клас автомобили.Фиат са хубави коли,но не и единствените Кажи ми честно,ти не си ли си мечтал като те изпревари една мутра с един чистак мерцедес да си кажеш "Баси,да бях на мястото на тоя тъпунгер !" Стига вече бе хора,фиат браво ще го изкарате че е по-хубаво и от Ферари
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат и всички останали :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Не става дума,кой е фен и кой не.Просто е тъпо да се сравняват различен клас автомобили.Фиат са хубави коли,но не и единствените Кажи ми честно,ти не си ли си мечтал като те изпревари една мутра с един чистак мерцедес да си кажеш "Баси,да бях на мястото на тоя тъпунгер !" Стига вече бе хора,фиат браво ще го изкарате че е по-хубаво и от ФерариAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Gofi написа:AthlonXP написа:Ох да умра за комплексарските бмв та, озвен компекси да се избиват с тия коли, може да се върите, друго нестава от тяхмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Като продължение на поста на Tie да ви кажа:Ето ви 2 обяви:Едното е Мерцедес 190 (1992) за 2500 лв. Другото е Ланча Дедра (1993) за 1850. Ако трябва да изберете измежду тези двете, кое бихте си купили и защо? Имате да речем 3000 лв и може да си позволите да платите цената без пазарлък.http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsИли айде един ФИАТ (не че Ланчата не е ФИАТ де) - http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...lsТемпра, 1993, 2300 лв.Ако не изберете Мерцедеса, интересува ме, защо?А ако го изберете него - ми утре си продавайте фиатките и айде на Бенцовете...
Коментар
-
Immortal написа:Като продължение на поста на Tie да ви кажа:Ето ви 2 обяви:Едното е Мерцедес 190 (1992) за 2500 лв. Другото е Ланча Дедра (1993) за 1850. Ако трябва да изберете измежду тези двете, кое бихте си купили и защо? Имате да речем 3000 лв и може да си позволите да платите цената без пазарлък.http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsИли айде един ФИАТ (не че Ланчата не е ФИАТ де) - http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...lsТемпра, 1993, 2300 лв.Ако не изберете Мерцедеса, интересува ме, защо?А ако го изберете него - ми утре си продавайте фиатките и айде на Бенцовете...forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Не мога да разбера,защо спорим И какъв беше замисъла на тая тема ? Ако не беше се споменал бенца,а ферари или ланчиа ? Що тряя злорадстваме срещу другите марки ? Пак казвам,фиат е хубава кола,но има и по-добри... Авторат на темата след 2-3 години ще си купи сигурно друга марка кола и хич няма да му дреме.Малко са хората,които робуват на една марка !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колеги, наистина е безсмислено да се оплюва дадена марка, а друга да се поставя на първо място. За класа си Фиат са едни от най-добрите и това е факт. Мазерати са наистина автомобили превъзхождащи Мерцедес - който не вярва да чете в нета. Мерцедес не е автомобила от миналото. Сегашните нямат нищо общо с някогашната си здравина и надежност. БМВ също. Никога не съм искал да карам на някоя мутра колата. В крайна сметка автомобила на всеки е редно да е изправен и да те закара до където трябва. Автомобила е да си вършиш работа, да отидеш на почивка и т.н. Няма да живееш в него. Аз това съм намерил в марката Фиат и ме удовлетворява. Мутрите си купуват "танкове" за гъзария и освен да се возят в тях, за друго не ги ползват.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Не искам да си продавам колата искам и нея и мерджо 190 или 124 с 200 или 230 бензинов мотор над 90 год демек широка лайсна и като искам да ми падат червата ще си карам Типото,а като искам да пътувам и да си почина ще си карам мерджо иначе до сега да съм я продал 200 пъти ...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Абе и аз бих карал БМВ 2000 година вместо Брава 2000. Но първо цената на двете е различна и второ и по-важното - поддръжката. А аз не искам да работя за колата си. Но ако парите не са проблем за никой от този форум, след седмица на пръсти ще се броят хората, които ще карат Фиат. Не защото е лоша кола. Просто има по-добри от нея.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Абе и аз бих карал БМВ 2000 година вместо Брава 2000. Но първо цената на двете е различна и второ и по-важното - поддръжката. А аз не искам да работя за колата си. Но ако парите не са проблем за никой от този форум, след седмица на пръсти ще се броят хората, които ще карат Фиат. Не защото е лоша кола. Просто има по-добри от нея.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Ами какво да Ви кажа момчета - не ми е целта да карам по-нова и "модерна" кола, а истинска италианка!!! Като казвам "италианка" имам в предвид ФИАТ,ЛАНЧА,АЛФА - за Мазерати или Феарари не мечтая! Зная че там няма да ме огрее, а и честно казано съм покарал доста Мазератита (почти всичко от актуалната гама без МС12) и за мен си знам къде ми е мястото Аз не карам Фиат защото не мога да си позволя напр. ФВ, БМВ,Опел и т.н. за 15-20000 лв, карам го и инвестирам в мойта (Крома 2.0 Турбо) защото знам какво са били в близкото минало италианките (за жалост сега е... таргедия) и кефа ми е именно с ФИАТ,ЛАНЧА или АЛФА да се "заяждам" с мутрите по сфетофарите (2-3 са ме гонили да ме тупат от яд че Фиат за смешни пари е пред тях-ФАКТ!)Иначе дай-боже да падне акциза - там вече мечтаеме за 155 Q4, Delta HF Int. 8V/16V или Coupe 20VT - което изпадне в макс. добро и ориг. състояние. Не искам по-нова кола: по задължение последните години съм карал за лично ползване n-брой служебни коли - съжалявам, за мене нямат дух и тръпка от карането!П.С. Не казвам че ФИАТ е най-добрата марка - напротив имат си своите кусури и ние повечето ги знаем, но за мен няма друга алтернатива Итал сектата докато аз или тя съществува - така е било, е и ще бъде за мен
Коментар
-
Tie написа:Ами какво да Ви кажа момчета - не ми е целта да карам по-нова и "модерна" кола, а истинска италианка!!! Като казвам "италианка" имам в предвид ФИАТ,ЛАНЧА,АЛФА - за Мазерати или Феарари не мечтая! Зная че там няма да ме огрее, а и честно казано съм покарал доста Мазератита (почти всичко от актуалната гама без МС12) и за мен си знам къде ми е мястото Аз не карам Фиат защото не мога да си позволя напр. ФВ, БМВ,Опел и т.н. за 15-20000 лв, карам го и инвестирам в мойта (Крома 2.0 Турбо) защото знам какво са били в близкото минало италианките (за жалост сега е... таргедия) и кефа ми е именно с ФИАТ,ЛАНЧА или АЛФА да се "заяждам" с мутрите по сфетофарите (2-3 са ме гонили да ме тупат от яд че Фиат за смешни пари е пред тях-ФАКТ!)Иначе дай-боже да падне акциза - там вече мечтаеме за 155 Q4, Delta HF Int. 8V/16V или Coupe 20VT - което изпадне в макс. добро и ориг. състояние. Не искам по-нова кола: по задължение последните години съм карал за лично ползване n-брой служебни коли - съжалявам, за мене нямат дух и тръпка от карането!П.С. Не казвам че ФИАТ е най-добрата марка - напротив имат си своите кусури и ние повечето ги знаем, но за мен няма друга алтернатива Итал сектата докато аз или тя съществува - така е било, е и ще бъде за менforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Princo написа:Не мога да разбера,защо спорим И какъв беше замисъла на тая тема ? Ако не беше се споменал бенца,а ферари или ланчиа ? Що тряя злорадстваме срещу другите марки ? Пак казвам,фиат е хубава кола,но има и по-добри... Авторат на темата след 2-3 години ще си купи сигурно друга марка кола и хич няма да му дреме.Малко са хората,които робуват на една марка !Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Колега прав си ! Има по-добри. Но с риск да ме оплюе някой ще си кажа каквото ми е на душа ! Има по-добри коли да, но в никакъв случай това не са селските изпълнения от рода на БМВ, Мерцедес и Фолцваген, ауди...... Както някой беше казал по-горе тфа са комплексарски коли, а аз лично ще добавя, че това са колите на простолюдието.... Спечелил бай Ганъо малко пари и що да не лъсне в некой мерцИдес ъ? Ми тва е що не ? Те само това знаят.... Тва са чували и робуват на горепосочените марки, защото до там им виждат очите...... "МерцИдес и всичко останало" - до там са и край....... Аз лично ако имам тея пари нема да се возя в комплексарските швабски коли. Ще си купя Астон Мартин, Лексус, Бентли и т.н.... А ако искам кола от средния клас нема да си купя смотан Гоуф 5, а ще си взема едно Митсубиши примерно....п.п Нарочно изброявам марки различни от Фиат, за да докажа, че не робувам на тази марка, но със сигурност я защитавам пред швабските комплексарски каруци.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар