момчета ,много емоционално сте се хванал за фиата ,моя е 12 ми подред кола не лош ,издържа 5 години и сега ще го карам докато се разпадне ,понеже няма цена .за бюджетни коли за хора като нас също мога да похваля корейските,добри експлоатационни качества ,добри цени на резервни части ,така че нека да не се хвърляме безрезервно само на една марка-за пример вижте бакшишите с какви коли карат-те търсят ефтини за подръжка коли които не горят много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат и всички останали :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mitaka_71 написа:Princo написа:...Що сравняваш голф 93та година с браво 96 някак си не ми го побира ъкъла ...Сравни голф 96-97 с бравото и после говори за евтина подръжкаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:mitaka_71 написа:Princo написа:...Що сравняваш голф 93та година с браво 96 някак си не ми го побира ъкъла ...Сравни голф 96-97 с бравото и после говори за евтина подръжкаLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
dan4o написа:момчета ,много емоционално сте се хванал за фиата ,моя е 12 ми подред кола не лош ,издържа 5 години и сега ще го карам докато се разпадне ,понеже няма цена .за бюджетни коли за хора като нас също мога да похваля корейските,добри експлоатационни качества ,добри цени на резервни части ,така че нека да не се хвърляме безрезервно само на една марка-за пример вижте бакшишите с какви коли карат-те търсят ефтини за подръжка коли които не горят много.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:dan4o написа:момчета ,много емоционално сте се хванал за фиата ,моя е 12 ми подред кола не лош ,издържа 5 години и сега ще го карам докато се разпадне ,понеже няма цена .за бюджетни коли за хора като нас също мога да похваля корейските,добри експлоатационни качества ,добри цени на резервни части ,така че нека да не се хвърляме безрезервно само на една марка-за пример вижте бакшишите с какви коли карат-те търсят ефтини за подръжка коли които не горят много.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Immortal написа:........... Да не говорим за пълния провал "А-класа"...
Коментар
-
Immortal написа:ДА се намеся и аз във вечния спор.Мерцедес - да, но висок клас. Тез 190-та, тез С (Ц)-класи... ако ФИАТа струва 30 хил. лв и получаваш кола, при Мерцедеса е 30 хил. лв кола и 20 хил. лв емблема. Нищо повече, повярвайте. Да не говорим за пълния провал "А-класа"...Имах служебен Мерцедес 190 (1990), няма такова дърво. И от сервиза не излезе, всеки месец нещо му се чупеше. Колата е купена нова в България от магазина и е карана и поддържана само тук. Поставен до тогавашната ми Темпра (1990) е направо смешен... за повече пари получаваш по-малко кола. Екстри - никакви, с изключение на климатика.Иначе за високите класове спор няма, но там ФИАТ не се бъркат.Да го кажем така - ФИАТ правят много добри коли от нисък и среден клас. Във високите класове не се бъркат (с изключение на Ланча Тезис);Мерцедес правят страхотни луксозни коли от висок клас и им се иска да правят спортни коли като Ферари (ФИАТ), но не ги бива, никак даже в ниския клас. А в средния клас не са с нищо повече от останалите.П.П. Да, возията на 124-ката не може да се сравни с тази на ФИАТ Браво, но я го сложи до една Крома от същите години - говорим за кола с екстри, за които 124-ката не е и мечтала.Сетих се и още нещо - оня ден гледах на един паркинг един Мерцедес от последните модели, Е-класа, не по-стар от 2004-5... Стои си на паркинга, паркиран, а фаровете му светят ли, светят...и акумулатора му пада ли, пада...ТОлкоз ли е трудно да направят като се измъкне ключа да се гасят фаровете... "Ауди" поне това научиха от италианците.Нещо дребно и елементарно...но полезно.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
AthlonXP написа:svetkos_ написа:AthlonXP,Колега, ти явно никога не си се качавал, камоли возил в Мерцедес, за да изречеш подобни небивалици. Мерцедес си е Мерцедес! Въобще не можеш да го сложиш до ФИАТ. Дори возията на баща ми на 124-ката, която се оказа, че е със заводско спортно окачване, не може да се сравни с ФИАТ. Говоря за модел 1994. А преди това около година имахме и старата С-ка (Пурата). Мога само да кажа - ВЕЛИКА МАРКА! За зимно време няма да говоря, дори и аз съм карал. И за зимно време ти трябва мозък, а не каква е колата. Аз със стария Фиат съм се влачил по почти непроходима снежна покривка. Други не можеха да откинат, където караха далеч по нови коли. Иначе всеки би искал да кара новото Браво, най-вече тези, които имат старото! :DFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Immortal написа:Stefan Hadjov написа:Immortal написа:........... Да не говорим за пълния провал "А-класа"...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:Immortal написа:Stefan Hadjov написа:Immortal написа:........... Да не говорим за пълния провал "А-класа"...мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Не преиначавайте думите ми. Никъде не съм казал, че ФИАТ е перфектната кола. Просто казах, че в ниския и средния клас, Мерцедес не са нищо повече от останалите марки. Мисля че смисълът на моите думи се заключава в по-горе казаното: Плащайки за Мерцедес 50 хил. лв (за най-евтината Ц-класа), получаваш кола за 30 хил. лв и емблема за 20 хил. За високите класове на Мерцедес не съм казал нищо лошо - само суперлативи мога да кажа. Там са специалисти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар