Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замразяват пенсии и минимална заплата. Ай честито!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еиии , ама едвам Ви изтраях , честно Ви казвам. Единия бил вишист , другия бил бойколюбец , другия пък бил най съвестния в работата си ама получавал малко пари , другия пък никога слер работа не бил заработвал частно , другия пък се осигурявал на реалния рязмер заплата която получавал , другия пък бил най-съвестния данъкоплатец , все ангели небесни с крилца. Абе ей , аз пък ям доматите с колчетата преди да са узрели щот съм от село. Я си сложете ръката на сърцето и се погледнете в огледалото. Народа го е казал - Каквото сам си надробиш , това ще сърбаш.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

style34 изглеждаш ми по думите ти умен човек а се хващаш толкова наивно.Тази така наречена криза не че не съществува но не и в размерите в които я представят доиде като манна небесна за работодатели, управници и всякакви подобни."Аааа има криза никакво увеличение дори намаление на заплатите", макар че оборотите и приходите са почти като миналогодишните.Конкретен пример:шефа Ми реве както всички останали работодатели, няма работа съответно и за вас пари, но не престава да обикаля по света на почивки а за капак на всичко миналата седмица си купи новата Лагуна сменяйки "старият Меган 2-ка" който е 3-ри годишен.Веднага ще ме нападнете че гледам в чуждата паница, че не е моя работа какво прави шефа ми и т.н. но все пак мисля че това което прави т.е. спекулира с "кризата" е долно и лицемерно.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
        style34 изглеждаш ми по думите ти умен човек а се хващаш толкова наивно.Тази така наречена криза не че не съществува но не и в размерите в които я представят доиде като манна небесна за работодатели, управници и всякакви подобни."Аааа има криза никакво увеличение дори намаление на заплатите", макар че оборотите и приходите са почти като миналогодишните.Конкретен пример:шефа Ми реве както всички останали работодатели, няма работа съответно и за вас пари, но не престава да обикаля по света на почивки а за капак на всичко миналата седмица си купи новата Лагуна сменяйки "старият Меган 2-ка" който е 3-ри годишен.Веднага ще ме нападнете че гледам в чуждата паница, че не е моя работа какво прави шефа ми и т.н. но все пак мисля че това което прави т.е. спекулира с "кризата" е долно и лицемерно.
        същата работа при нас брат ...инъче реве шефа,нямало пари,затова не увеличавал заплатите,но инък един месец почивка удари,две седмици в България и още две в Гърция...не му броя ,че през уикенд беше пак по морето!!! Но инъче за работника нямало,за материали нямало,ай сиктир викам аз и крата му и всичкото му... Дай Боже всекиму таз криза!
        ex.Мареа ТД100

Коментар

..

Всички сте съгласни ,че парите са ,,опаткани,,от ,,великата,,тройна коалиция.Е,като няма откъде да дойдат. Да чуя предложения.

Коментар

А бе вие защо гледате във канчето на шефовете си а?Като не ви изнася сменяйте работата.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

batproho написа:
              Веднага ще ме нападнете че гледам в чуждата паница, че не е моя работа какво прави шефа ми и т.н. но все пак мисля че това което прави т.е. спекулира с "кризата" е долно и лицемерно.
              Kогато иде реч за оная прослойка... така наречените олигарси - това не е "гледане в чуждата паница". Много важно е да се различава този, който се опитва да изчисти тази клоака... от "господин мисля само за гъза си".
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Tornado написа:
                А бе вие защо гледате във канчето на шефовете си а?Като не ви изнася сменяйте работата.
                Веднага ще ме нападнете че гледам в чуждата паница, че не е моя работа какво прави шефа ми и т.н. но все пак мисля че това което прави т.е. спекулира с "кризата" е долно и лицемерно.Бях предвидил тази нападка вече .
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Забелязал ли си твоят тон какъв е? Типично по български, се занимаваш с това какво става в двора на комшията...Не ми се занимава с теб повече. Спорът има смисъл тогава, когато се води с интелигентни хора... или поне такива, които може и да те разберат. Молбата ми е да пропускаш поустовете ми!
                  Какъв двор на комшията, какви пет лева? Това, което обсъждаме засяга и теб, и мен, и комшията! Тонът ми е "каквото повикало-такова се обадило". Сори, но не искам да съм длъжник на никого така, че се сърди на себе си!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

T_SHOW написа:
                    Еиии , ама едвам Ви изтраях , честно Ви казвам. Единия бил вишист , другия бил бойколюбец , другия пък бил най съвестния в работата си ама получавал малко пари , другия пък никога слер работа не бил заработвал частно , другия пък се осигурявал на реалния рязмер заплата която получавал , другия пък бил най-съвестния данъкоплатец , все ангели небесни с крилца. Абе ей , аз пък ям доматите с колчетата преди да са узрели щот съм от село. Я си сложете ръката на сърцето и се погледнете в огледалото. Народа го е казал - Каквото сам си надробиш , това ще сърбаш.
                    Ама, колко много си НЕправ! Когато Народът е мнозинство от гладни и необразовани хора става страшно! Един елементарен пример. Днес откриха един голям хипермаркет в София. Минах от интерес да видя, какво се случва... паркингът претъпкан, паркирани коли километър в двете посоки по улицата и шашави хора, които бързат... В крайна сметка всеки с покупка от магазина си тръгва с кофа подарък! Направих набързо обратен и беж да ме няма, не можеш да си представя вътре, какво след, като огромният паркинг бе препълнен и още толкова коли имаше по тротоарите. Къде щастливи, къде не разни хора се отдалечаваха от магазина с жълти реклами кофи и балони... Извини ме, но аз не съм от масата! А от фактът, че съм образован и имам добро възпитание не виждам, защо да се срамувам, или да го крия! :D При всеки един проблем сигнализирам, където трябва. Затова са инситуциите, да помагат. Преди няколко дни писах до Столичният инспекторат по повод автомобилите пред входа ми, които не са в движение с години. Оплаквал съм се в КАТ от нарушения на техни служители и е имало резултат. Ако всеки се захване да направи нещо подобно, а не да цъка, колко сме зле нещата ще се променят. Честно казано ми е все едно, кой управлява, аз живея сравнително добре. Просто се дразня на празните обещания и това, че лъжат Народа!

Коментар

Владиме , колега , не се познаваме лично и не искам да те обиждам , но предполагам , че и ти не си "ангел с крилца". Имам пред вид , че всеки от нас (включвам се и аз в това чесло) е допринесъл поне малко за това състояние на нацията. Най-прост пример , като ходиш до кварталния пазар за зеленчуци и плодове колко пъти са ти издали касов бон часните продавачи дето дори сергия нямат? А ти поиска ли си? В моргата за авточасти втора употреба издадоха ли ти касов бон ? А ти поиска ли си? Като свари домашната ракия на лицензирания казан реалния размер на налога ли плати и издадоха ли ти касов бон ? И достатъчно още подобни примери.Разбра ли сега за какво ти говоря?
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

туй с кофите цепи мрака,селянията край няма...дано някой не се познае тук,защото нищо подобно не целя. Но си е така,тук при откриването на такива хипермаркети е същото,селянията се събрала накуп и...те май не знаят защо са там,но нали е там,аз как ше пропусна...а има и кофа на аватна,ей това се вика келепир. За съжаление си прав,че байганьовщината ни води до това дередже Не можеш си представи кво беше покрай концерта на Слави! Миналия му концерт бях там,отвратих се,тоя не отидох,но жената ходи и я прибирах...имам впечатления както преди,така и след концерта...не съм голям гражданин ,но на селинията се смях от сърце! Потни и морни,изтупани дебили като за сватба слизаха от жигулите и ладите си(няма майтап,толкова руска машина не знаех,че може да има,но явно на село това е останало) ,оглеждаха се един друг набързо,запасваха се,триеха потта от челото(някои миришеха мишците си дори) и беж към стадиона на пазят място...в края АД всяко селско чадо,невиждало други коли и незнаещо правила и светофарни уредби(които и не работеха) се юрнало да се прибира. Никой не цепи басма никому,всеки гледа само да мине и да излезе от там и само прави тапата още по-голяма. НО уви този начин на мислене и действие на българино,няма да се промени никога! От там и винаги ще сме си в пустата регулярна криза,която край няма за държавицата ни.Торнадо,хич не си прави като говориш така...май не си оставал на улицата с куп сметки и жена на гърба,за да говориш така лековато!!! Имаш ли идея,че едно нормално семейство-примерно аз и жената,ако единия се случи да остане без работа какво се случва? Наем,заем,сметки,за някой пелени,детски храни и т.н. и всичко това на фона на смешните ни заплати??? И дори да смениш работата какво се случва? След максимум година,като влезеш в крак с новото място и вече можеш да се каже,че знаеш къде си,какво правиш и т.н. ,поглеждаш назад и разлика НЯМА всички са едни и същи работодатели,ВСИЧКИ
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

"паралеса", много песимистично Фе братчед... Тоя народ ще се оправи, ама само тогава, когато му набият канчето... и със сила му наложат да спазва правилата. Въпрос на време е нещата да се подредят..
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Алелуя.Току що слушам по ТВ Европа "Заплатите и пенсиите се замразяват САМО за една година".

Коментар

batproho написа:
                              Алелуя.Току що слушам по ТВ Европа "Заплатите и пенсиите се замразяват САМО за една година".
                              Хайде... отново протоворечия!? Всъщност ще стоят ли магистрали, или някой друг път? @T_SHOW сигурно не съм ангелче макар, че не варя ракия, в автоморга не помня откога не съм влизал, а на пазара си искам касова бележка :D Разбира се, че не съм безгрешен, не се имам за такъв! Но не се и имам и за пасивен, седящ на г-за си и мрънкащ, както се опитаха някои да ме идентифицират. Имам гражданска позиция, която защитавам! И мисля, че най-малкото ако повечето започнат, като мен да не си изхрлят хартийките през прозореца и, когато имат проблем се обърнат към дадена институция, а не чакат съседа да го направи, нещата ще се променят към добро! А дали е Бойко, Серго, или Симо... всеки ще краде и изстрелва гигантски обещания. Един няма да може да говори български, като Симо, Бойко пък си служи със стоте думи от речника си... а Народът затъва, обеднява, озлобява, опростява!

Коментар

batproho написа:
                                Криза има! Знам как стоят горе-долу нещата с необслужваните кредити, примерно, и как броят им расте всеки ден. Не гледайте шефовете си - те са инвеститори, вие зависите от тях, не те от вас, така че, естествено ще предпочетат вие да усетите кризата, не те.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X