[quote:119b087153]Новото правителство планира да замрази основните социални плащания до края на мандата си. Това е записано в проект за фискалната рамка до 2013 г., съобщава в.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замразяват пенсии и минимална заплата. Ай честито!
Collapse
X
-
Re: Замразяват пенсии и минимална заплата. Ай честито!
[quote:5d354c685f="gamma"][quote:5d354c685f]Новото правителство планира да замрази основните социални плащания до края на мандата си. Това е записано в проект за фискалната рамка до 2013 г., съобщава в.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Това, че минималната заплата остава 240 не значи, че заплатите в частния сектор или държавния няма да се вдигат. Минималната заплата има друга функция и не значи, че работодателите трябва да се съобразяват с нея - щом тя не се вдига, и заплатите няма да се вдигат. Освен това социалните плащания са обвързани с платените осигуровки и са 80% от заплатата, на която се е осигурявал работникът. Т.е. ако аз се осигурявам на 2000 лева, ако изляза в майчинство, ще получавам сравнително добро такова. Ако се псигурявам на 240 (макар че то май вече няма такива да се осигуряват на тази сума), ще получа малко. Същото и важи и за пенсиите - само минималната няма да мърда, а минималната се взема от хора, които, при изчисление на пенсията са под този праг. А това се планира, може и да не стане, затова не се палете многоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са . Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати. Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта за самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са . Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати. Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта са самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
ele написа:(макар че то май вече няма такива да се осигуряват на тази сума)
Коментар
-
Atanas71 написа:Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са . Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати. Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта са самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ele написа:ако аз се осигурявам на 2000 лева, ако изляза в майчинство, ще получавам сравнително добро такова. Ако се псигурявам на 240 (макар че то май вече няма такива да се осигуряват на тази сума), ще получа малко.Atanas71 написа:Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са. Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати.Atanas71 написа:Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта са самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
А и тези майки за да се осигуряват на 2000лв. би трябвало и да ги получават нали?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
ogi28b написа:ele написа:(макар че то май вече няма такива да се осигуряват на тази сума)Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ogi28b написа:ele написа:(макар че то май вече няма такива да се осигуряват на тази сума)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
batproho написа:Atanas71 написа:Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са . Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати. Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта са самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:batproho написа:Atanas71 написа:Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са . Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати. Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта са самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Atanas71 написа:batproho написа:Atanas71 написа:Аз пък не мога да разбера какво мрънкате , щом няма пари в хазната значи няма. Няма от каде да дойдат , изпапани са . Бюджета е на червено и трябва да се кърпи някак , поне това е коментар на западни финансисти и на тази база означава че не могат да бъдат вдигани заплати. Какво си честитите не разбирам , това някаква национална черта са самосъжаление и иронизиране ли е ? Тук сме все експерти дайте да направим правителство в сянка и да измислим при това положение как да напълним хазнатаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар