Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замразяват пенсии и минимална заплата. Ай честито!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim, нека изчакаме малко време, какво ще кажеш? Разбрахме, че си твърдо против Бойко, не разбрахме за кой трябваше според теб да гласуваме, ясно е, че си винаги контра на всичко, ама дай им малко време де.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
      Vladim, нека изчакаме малко време, какво ще кажеш? Разбрахме, че си твърдо против Бойко, не разбрахме за кой трябваше според теб да гласуваме, ясно е, че си винаги контра на всичко, ама дай им малко време де.
      Контра съм бил на всичко ли? Я се обоснови, ако обичаш! Контра съм на това правителство, защото премиера му страда от липса на интелект, но какъвто народа-такъв е премиера... Вместо PR може да наблегне на действия! А също така не мисля да си мълча, когато виждам, как това правителство си противоречи с обещания и решения. Защо да им давам време, като вече се дънят? В крайна сметка времето си върви ще се изтърколят тези четири години. А за, кого е трябвало да гласуваме ли? Избирането на по-малкото зло избор на нещо добро ли е?Извинявай ти от, кой град си? Защото, ако можеше да наблюдаваш отблизо действията на сегашният премиер, като кмет едва ли би гласувал за него...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        style34 написа:
        Контра съм бил на всичко ли? Я се обоснови, ако обичаш! Контра съм на това правителство, защото премиера му страда от липса на интелект, но какъвто народа-такъв е премиера... Вместо PR може да наблегне на действия! А също така не мисля да си мълча, когато виждам, как това правителство си противоречи с обещания и решения. Защо да им давам време, като вече се дънят? В крайна сметка времето си върви ще се изтърколят тези четири години. А за, кого е трябвало да гласуваме ли? Избирането на по-малкото зло избор на нещо добро ли е?Извинявай ти от, кой град си? Защото, ако можеше да наблюдаваш отблизо действията на сегашният премиер, като кмет едва ли би гласувал за него...
        Да де - народа страда от липса на интелект, но не и ти, нали Не съм от София, но от 8 години съм тук. И все пак кажи за кой трябваше да гласуваме и да ни управлява според теб? Не бягай така елементарно от въпроса. На твоя въпрос - избора на по-малко зло, не е избор на добро, но е по-добро от избор на по-голямо зло
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
          Да де - народа страда от липса на интелект, но не и ти, нали Не съм от София, но от 8 години съм тук. И все пак кажи за кой трябваше да гласуваме и да ни управлява според теб? Не бягай така елементарно от въпроса. На твоя въпрос - избора на по-малко зло, не е избор на добро, но е по-добро от избор на по-голямо зло
          Да, защото Народа е масата, която сама си причинява злините. Аз и малкото останали мислещи хора нямаме силата на мнозинството! :D А за, кого да гласувате ли? Всеки сам преценява, какъв съм аз да давам акъл!?!? Но мога да коментирам и критикувам избора на всеки. И аз гласувах за по-малко зло на тези избори нямаше реално за, кого да се гласува. Моята партия не влезе в парламента Във всеки случай да се гласува за непознати лица, които в момента са министри е, като игра на руска рулетка. Затова аз бях заложил на познати лица, които оставиха някакви положителни следи след управлението си. Ти също не бягай от въпроса! Разсясни "ясно е, че си винаги контра на всичко" защото това е лична нападка!

Коментар

Оставил си такова впечатление в мен. Може и да не е така, но такива са ми впечатленията. Или аз грешно съм разбрал, или ти грешно се изразяваш или наистина е така. Избери си отговор. Мисля, че знам кой ще избереш :D

Коментар

style34 написа:
              Оставил си такова впечатление в мен. Може и да не е така, но такива са ми впечатленията. Или аз грешно съм разбрал, или ти грешно се изразяваш или наистина е така. Избери си отговор. Мисля, че знам кой ще избереш :D
              Кауза пердута батка. То е като да си говориш с радиото...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Vladim написа:
                Контра съм на това правителство, защото премиера му страда от липса на интелект, но какъвто народа-такъв е премиера...
                Е другите като 6яха много интелигентни промени ли се нещо? Морал тря6ва тук, не интелигентност.Иначе целия ум ще е зает с това по какви нови начини да се гепят пари.И не можел две думи да каже - другите като говореха по 2 часа 6ез да млъкнат и накрая пакне знаеш какво са искали да кажат полза имаше ли?
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

style34 написа:
                  Изразявам се чудесно! Това, че съм "контра" на това правителство не виждам, защо трябва толкова да те дразни. А това, че винаги съм "контра" на безразсъдното шофиране и малоумното поведение на много идивиди на пътя мисля, че трябва да бъде за пример! :D

Коментар

nikki_sixx написа:
                    style34 написа:
                    Кауза пердута батка. То е като да си говориш с радиото...
                    "Присмял се хърбел на щърбел"!

Коментар

trace написа:
                      Е другите като 6яха много интелигентни промени ли се нещо? Морал тря6ва тук, не интелигентност.Иначе целия ум ще е зает с това по какви нови начини да се гепят пари.И не можел две думи да каже - другите като говореха по 2 часа 6ез да млъкнат и накрая пакне знаеш какво са искали да кажат полза имаше ли?
                      Да! Имаше интелигентни, добре образовани хора, които освен, че говореха добре и вършеха работа. Бойко освен, че не умее да говори добре, нищо не върши!

Коментар

Vladim колега засили се с 120 и челно влез в парламентта , гарантирам ти че поне 100 000 баби и дедовци ще гласуват за тебе година две ....
                        "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                        "What do you do to help save the world?"

Коментар

Vladim написа:
                          trace написа:
                          Да! Имаше интелигентни, добре образовани хора, които освен, че говореха добре и вършеха работа. Бойко освен, че не умее да говори добре, нищо не върши!
                          съгласна съм - вършеха работа за собствения си джоб. Не знам какво очакваш да върши - да се оправим за един месец ли? Може би трябваше да направи чудо - да махне с вълшебна пръчка и всичко да се оправи. Все пак слунцето изгрява за Бойко и глобалното затопляне е започнало, защото на Бойко му е студено. Аз виждам повече положителни неща - повече данъчни, повече проверки, повече събрани данъци и осигуровки. (все пак държавата не съществува с въздух). Повече проверки от страна на прокуратурата, повече хванати измамници на едро и прочие. В момента не мога да се сетя как започна управлението на тройната коалиция - може би с нищо, затова и не помня - вероятно с огромна ваканция в екзотична дестинация. Сещам се единствено за мазната усливка на Станишев и тогава си помислих: "мазното прасенце хвана кокала и на никой няма да го даде" - после нещо ми се губи какво точно направиха в първите няколко месеца. Разбираемо е, ако мразиш въпросния човек, но човек винаги трябва да подхожда реално, не само да плюе наляво и на дясно, защото така му е кеф.п.п. А кметът на Варна беше обявил, че през лятото няма да се правят ремонти - я ела да видиш какво става - може пък да се е стреснал и да е решил да похарчи заделените за нещо друго пари.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

За кой трябва(ше) да се гласува се разбрахме преди и по време на изборите. Народът каза своята дума и това е.Дали ще е за добро или лошо - ще покаже бъдещето и след време ще го каже историята.Склонен съм да подкрепя Владим, щото наистина си спомням, че Бойко обещаваше минимална заплата от 400 лв. Ясно е, че не веднага, но с искането си за замразяване през идните 4 години как смяташе да си изпълни обещанието по време на мандата?Иначе е ясно и че не може с магическа пръчка за два дена да се решат проблемите.Едно е анализаторите ти да казват какво е състоянието на държавата, без да имат реален поглед над хазната и поотделно по министерства, друго е да си вътре в нещата и да видиш за какво става дума. Комунягите мръсните явно добре са се прикривали, до последно говореха за бюджетен излишък... пък то кво се оказа... Интересно как ли са смятали да запълнят дупките ако пак бяха взели властта?Понякога правилните решения са не тези, които се харесват на овчия чалгализиран народ, а точно противоположните. Така че нека дадем на правителството 100 дни, даже година, пък после лесно се сваля, ако се наложи.

Коментар

qvkata-dcs написа:
                              Vladim колега засили се с 120 и челно влез в парламентта , гарантирам ти че поне 100 000 баби и дедовци ще гласуват за тебе година две ....
                              Много умена идея, не бях се сетил! Ако ти имаш камикадзе настоения отдай им се, както намериш за добре. На мен не са ми присъщи, благодаря! :D

Коментар

червените почват да си излизат от черупките абе хора,май на някой му хлопа нещо! То верно,че Борисов обещаваше много и досега само глупости върши,обаче аз не виждам за кого трябваше да се гласува всъщност??? Да оставим Станишев ли? Че той ако беше останал премиер отивах лично да го торпилирам за доброто на държавата Държавата не е имала по-лош управител и по-крадлив от Виденов насам Тъй,че който и да е след Станишев,все би било по-добре,дори Волен да беше...затова не разбирам,как определени хора след няколко непопулярни(не казвам неправилни,а непопулярни,защото не винаги каквото е по-добре за бикновения човек,е добре за държавата като цяло) решения и почват да плюят новия и да величаят бившия такъв,като на всички ни е ясно,че бившия се оказа негоден п.п не визирам никой от форума,че сега като си прочетох мнението излиза,че някой може да се засегне! а това със засилката в парламента е добре,винаги съм мислел да натоваря камион с експлозив ,да намеря някой луда синя(по времето на червените) бабичка или дядо за шофьор и да го насъскам срещу парламента
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X