Vladim, нека изчакаме малко време, какво ще кажеш? Разбрахме, че си твърдо против Бойко, не разбрахме за кой трябваше според теб да гласуваме, ясно е, че си винаги контра на всичко, ама дай им малко време де.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замразяват пенсии и минимална заплата. Ай честито!
Collapse
X
-
style34 написа:Vladim, нека изчакаме малко време, какво ще кажеш? Разбрахме, че си твърдо против Бойко, не разбрахме за кой трябваше според теб да гласуваме, ясно е, че си винаги контра на всичко, ама дай им малко време де.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Vladim, нека изчакаме малко време, какво ще кажеш? Разбрахме, че си твърдо против Бойко, не разбрахме за кой трябваше според теб да гласуваме, ясно е, че си винаги контра на всичко, ама дай им малко време де.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Да де - народа страда от липса на интелект, но не и ти, нали Не съм от София, но от 8 години съм тук. И все пак кажи за кой трябваше да гласуваме и да ни управлява според теб? Не бягай така елементарно от въпроса. На твоя въпрос - избора на по-малко зло, не е избор на добро, но е по-добро от избор на по-голямо злоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Оставил си такова впечатление в мен. Може и да не е така, но такива са ми впечатленията. Или аз грешно съм разбрал, или ти грешно се изразяваш или наистина е така. Избери си отговор. Мисля, че знам кой ще избереш :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Оставил си такова впечатление в мен. Може и да не е така, но такива са ми впечатленията. Или аз грешно съм разбрал, или ти грешно се изразяваш или наистина е така. Избери си отговор. Мисля, че знам кой ще избереш :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Vladim написа:Контра съм на това правителство, защото премиера му страда от липса на интелект, но какъвто народа-такъв е премиера...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
style34 написа:Оставил си такова впечатление в мен. Може и да не е така, но такива са ми впечатленията. Или аз грешно съм разбрал, или ти грешно се изразяваш или наистина е така. Избери си отговор. Мисля, че знам кой ще избереш :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nikki_sixx написа:style34 написа:Оставил си такова впечатление в мен. Може и да не е така, но такива са ми впечатленията. Или аз грешно съм разбрал, или ти грешно се изразяваш или наистина е така. Избери си отговор. Мисля, че знам кой ще избереш :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
trace написа:Е другите като 6яха много интелигентни промени ли се нещо? Морал тря6ва тук, не интелигентност.Иначе целия ум ще е зает с това по какви нови начини да се гепят пари.И не можел две думи да каже - другите като говореха по 2 часа 6ез да млъкнат и накрая пакне знаеш какво са искали да кажат полза имаше ли?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:trace написа:Е другите като 6яха много интелигентни промени ли се нещо? Морал тря6ва тук, не интелигентност.Иначе целия ум ще е зает с това по какви нови начини да се гепят пари.И не можел две думи да каже - другите като говореха по 2 часа 6ез да млъкнат и накрая пакне знаеш какво са искали да кажат полза имаше ли?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За кой трябва(ше) да се гласува се разбрахме преди и по време на изборите. Народът каза своята дума и това е.Дали ще е за добро или лошо - ще покаже бъдещето и след време ще го каже историята.Склонен съм да подкрепя Владим, щото наистина си спомням, че Бойко обещаваше минимална заплата от 400 лв. Ясно е, че не веднага, но с искането си за замразяване през идните 4 години как смяташе да си изпълни обещанието по време на мандата?Иначе е ясно и че не може с магическа пръчка за два дена да се решат проблемите.Едно е анализаторите ти да казват какво е състоянието на държавата, без да имат реален поглед над хазната и поотделно по министерства, друго е да си вътре в нещата и да видиш за какво става дума. Комунягите мръсните явно добре са се прикривали, до последно говореха за бюджетен излишък... пък то кво се оказа... Интересно как ли са смятали да запълнят дупките ако пак бяха взели властта?Понякога правилните решения са не тези, които се харесват на овчия чалгализиран народ, а точно противоположните. Така че нека дадем на правителството 100 дни, даже година, пък после лесно се сваля, ако се наложи.
Коментар
-
qvkata-dcs написа:Vladim колега засили се с 120 и челно влез в парламентта , гарантирам ти че поне 100 000 баби и дедовци ще гласуват за тебе година две ....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
червените почват да си излизат от черупките абе хора,май на някой му хлопа нещо! То верно,че Борисов обещаваше много и досега само глупости върши,обаче аз не виждам за кого трябваше да се гласува всъщност??? Да оставим Станишев ли? Че той ако беше останал премиер отивах лично да го торпилирам за доброто на държавата Държавата не е имала по-лош управител и по-крадлив от Виденов насам Тъй,че който и да е след Станишев,все би било по-добре,дори Волен да беше...затова не разбирам,как определени хора след няколко непопулярни(не казвам неправилни,а непопулярни,защото не винаги каквото е по-добре за бикновения човек,е добре за държавата като цяло) решения и почват да плюят новия и да величаят бившия такъв,като на всички ни е ясно,че бившия се оказа негоден п.п не визирам никой от форума,че сега като си прочетох мнението излиза,че някой може да се засегне! а това със засилката в парламента е добре,винаги съм мислел да натоваря камион с експлозив ,да намеря някой луда синя(по времето на червените) бабичка или дядо за шофьор и да го насъскам срещу парламентаex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар