Абе пенсии да замразяват е горе-долу приемливо. Виж ги пенсиите като проф. Вучков как се увълчиха и какви вратове направиха . Само да не започнат вместо пенсии, да замразяват пениси .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замразяват пенсии и минимална заплата. Ай честито!
Collapse
X
-
Vladim написа:@Atanas71 наблюдавайки новото правителство от близо (работя в медия) ми прави впечатление, че сами те си противоречат. В началото нямаше да имат почивка, изведнъж - хайде отпуска! От, какво се умориха? От предизборната кампания, или просто българите са свикнали лятото и няма, как да се случи обратното дори в името на Държавата!?!?С нетърпение очаквам развитие със строежа на магистралите, както и промяна в избирателният закон за да не могат хора, които не плащат данъци в България и не говорят български да ми решават бъдещето. Скептично съм настроен! Не вярвах на Бойко, като премиер пък съвсем! А езикът, който използва ми напомня за човекът чийто гръб е пазил и родом от Правец! :D Не съм от хората, които плюят по всичко на всяка цена, напротив! Хубаво е, че внедриха нова система с, която ще отчитат отсъствието на депутати. Дано да не я побългарят и излъжат! :D@Atanas71 "да изкоренят бацила" какво ще рече? Че ровят в кирливите ризи на Станишев? Омръзна ми от PR! Според мен всместо да се плюят с думи един друг да вземат да свършат нещо съществено. Да вкарат някого в затвора за престъпления към Държавата.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
сега да ви обясня... в бюджета няма приходи, по точно няма изпълнение на заложената прогноза. няма и да има...ако се увеличат заплатите и пенсиите - значи дефицит. ама не ни дават да има дефицит. значи печатане на пари - т.е. инфлация, щото няма как иначе. след инфлацията следва хиперинфлация - т.е. зимата 1996-7 г. - от тук падане на валутния борд, ЕС ши на издуха и ставаме със сигурност република с латиноамерикански тип.п.п. аз съм държавен служител - не ми отърва да няма повишение на заплатата... това че си клатя краката по цел ден не е вярно - спира ми се тока за никви пари, ама си обичам работата.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
По-добър коментар по темата, едва ли някой може да направи - http://www.standartnews.com/comments...B9%D0%B4%D0%B5
Коментар
-
dikanio написа:По-добър коментар по темата, едва ли някой може да направи - http://www.standartnews.com/comments...B9%D0%B4%D0%B5Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Не можете ли да се кротнете, и поне тая зима да не мрънкате бре? Пак Бойко ли ще ви е виновен? Човека си каза, че има заложени капани... за тях обаче на някой от мрънкащите да му минава през главата да набие канчето на предишните червени, жълти, сини...? А? А, а? Не ми отговаряйте на мен - отговорете си сами. Пусне ви някой мухата, че Бойко е кофти и давай вкупом да го осерем... Споменавал съм и преди, че едно от основните неща които липсват в тази държава е уважението. Към всичко... към личността, към институции... абе... прост народ!И аз съм проЗт, че ви връзвам на щуротиите.., а колко хубаво си седях и се хилих...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:...Споменавал съм и преди, че едно от основните неща които липсват в тази държава е уважението. Към всичко... към личността, към институции... абе... прост народ!И аз съм проЗт, че ви връзвам на щуротиите.., а колко хубаво си седях и се хилих...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:nikki_sixx написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Ами ако Сергейчо ,Доганчо и Симеончо бяха останали пак на власт при тоя опоскан от тях бюджет как мислите щеше ли да има увеличение на пенсии и заплати ???? Щеше ама друг път . Тъй ,че търсете причината за сегашното положение в предишното управление не че и тия след 4 години няма да са и те като тях.И въпреки всичко надеждата ни остава пак в Бойко....
Коментар
-
Vladim написа:nikki_sixx написа:...Споменавал съм и преди, че едно от основните неща които липсват в тази държава е уважението. Към всичко... към личността, към институции... абе... прост народ!И аз съм проЗт, че ви връзвам на щуротиите.., а колко хубаво си седях и се хилих...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nikki_sixx написа:Не можете ли да се кротнете, и поне тая зима да не мрънкате бре? Пак Бойко ли ще ви е виновен? Човека си каза, че има заложени капани... за тях обаче на някой от мрънкащите да му минава през главата да набие канчето на предишните червени, жълти, сини...? А? А, а? Не ми отговаряйте на мен - отговорете си сами. Пусне ви някой мухата, че Бойко е кофти и давай вкупом да го осерем... Споменавал съм и преди, че едно от основните неща които липсват в тази държава е уважението. Към всичко... към личността, към институции... абе... прост народ!И аз съм проЗт, че ви връзвам на щуротиите.., а колко хубаво си седях и се хилих...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар