Преди години, като млад шофьор подценявах нуждата от наличието на хубав пожарогасител в колата. Едно късо съединение под таблото, когато започна да излиза пушек на кълба докато си карам промени възгледите ми относно пожарогасителя. Тогава имах късмех, че клемата на акумулатора се сваля лесно и успях да реагирам бързо. В багажника размъквах едих стар изсъхнал пожарогасител за пред полицаите. На другият ден след случката веднага си купих действащ пожарогасител.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли пожарогасител в колата и какъв?
Collapse
X
-
Аз имам в багажника си пожарогасител - задължително... освен това имам аптечка и нося инструменти - всякакви. Наредил съм ги така че да заемат много малко място. Аз винаги държа да имам "пълен комплект" отзад...П.П.: при регистрацията в КАТ винаги трябва да се представи пожарогасител... а вече трябва да си доста зле че да не си купиш, ами да вземеш от някой назаем... въпрос на съзнание!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
tomazo написа:нямам пожарогасител ,като се замисля и аптечка нямам ,в КАТ никой не се сети да ми ги иска срещу 10 леваFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
tomazo написа:нямам пожарогасител ,като се замисля и аптечка нямам ,в КАТ никой не се сети да ми ги иска срещу 10 леваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
шегувах се за пожарогасителя ,аз съм се палил веднъж в кола едно ауди и знам каква е тръпката !!! иначе в аптечката имам 30 метра бинт мога да мумифицирам някой а шегата за пожарогасителя и аптечката беше ,че така дойдох от Германия и направо в КАТ .а трябва да е едно от първите неща които да имаш в колата .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар