Прибрах се от работа днес уморен, и веднага попаднах на леглото в плен! ще легна да почина викам си аз, но крилата фраза проблясна тогаз! Станах да я драсна на бързо пред вас, и лягам да дремна поне още час !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
купих Фиат страшна кола без да натискам по пътия летя Хей виж ме сега като Шумахер съм не е ли е така фиат ти си чудна кола фиат ще те разменям за жена фиат ти си мойта кола с теб до края на света !с усмивка ,кеф ми планина кеф морето тази количка от ферари е по добраа...офф това е тъпо според мен това се сетих от песената на Наско ментата жигули..хаНо тва късна късна нерви :D,,,иеяяя да ги да ги ударим това е краля на кръга шибаняции идват BMW за мен но нямам страх нямам страх !когато бях малко по млад за реалниа свят ас бях сляп но бог ми отвори очите и започнах да карам фиат !газззз направо режещ наперено късам на 1-ва BMW и изваршам неповторима ерест!мисалта ти е объркана мойта е побъркана Ти с BMW на двигател като трактор която ще бъде стъпканаОт РА стана побесняло за газ зажадняло фиата е призрака наляно естокадо родиха разни BMW хей кейк.ра ми. л.пали падали ставали грешните BMW с Фиат ги наказали БМВ-та-та идват за мен но нямам страх,идваат за нем Но нямам страх !!Улиците мрачни 00:00 форум Фиат е града ! над закона е стила ! паднала е мъгла давам газ кам финала! Дадох ти преднина чашата мая преля ще те нараня ! Оценявам рап-стила, но не пиши повече с големи букви, особено пък и неграмотно. И с нормалния шрифт се вижда добре.Модераторски екип на fiat-bg.org
сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Чета ви тука простотиите,Май са ви отвън чивиите...Кой я даде таз идея - чак и аз рими да лея...В рими - в рими, лошо няма,сал’ дет’ темата ви е голяма.Чак не смогват модераторитеда наглеждат зорко авторите.Ники сикс пак ще подхванесвойта тема за еб...не...Леко само той да кривнежълт картон пак ще се вдигне
Ода за Ники_сиксОставете го момчето,вече го сърби дупето.То не бяха и картони,всеки иска да го гони.Много той е остроумен,весел,готин,че и шумен.Форумът е пълна скука,ако Ники тук не щъка.И другарче е добричко,нищо,че е вече чичко.Модератори - помнете,и над Ники се смилете!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Пак си взех ФИАТ, но не, не отинат. Чудничко е той отлят и хич не е ръбат.С него съм катопират - той невидим е за КАТ.Служи в моя занаят, ана светофари чупи врат. С кефсъм аз залят и ми е рахат.Сетне нека думат, чеме яд, ама като дойде хлад и глад,паля аз от раз.И да съм богат пак ще съм с ФИАТ,той е нещо като брат...Посвещава се на всички ФИАТ - и, които съм имал, и на всички знайни и незнайни Торински машинки.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Ще опитам пък и аз нещичко да съчиня,някоя безумна фраза кат’ за през ноща.Та - светло синъо Браво имам азкарам си го вечно с пълна гази обичаме се ние двамакакто котките салама.Нека хората говорят, че Фиата е белямога само с тях да споря, че в главата имат съсдърма Нека си говорят остави ги !Но когато пак на път се срещнемда не питат и се ваят :"Що е туй животно бяснодет ме мина то от дясно.Само бял изписан надпис аз видяхи опитах да го стигна с пълна газ.Приближих се и прочетох :" FIAT Forum Bulgaria "Що за рейсър е това !?Нека вляза та да прочета ! Влизам и чета .....Бреййй ма това било кола Фиат се тя нарича, а и много бързо тича !Ефтина икономична и красива,като цвете, но бодлива !Още помня как ме тя надминаи до днешен ден си я спомина ! "Е толкова мога :П Не е кой знае какво, но се постарах :П
Чета ви тука простотиите,Май са ви отвън чивиите...Кой я даде таз идея - чак и аз рими да лея...В рими - в рими, лошо няма,сал’ дет’ темата ви е голяма.Чак не смогват модераторитеда наглеждат зорко авторите.Ники сикс пак ще подхванесвойта тема за еб...не...Леко само той да кривнежълт картон пак ще се вдигне
Знаех, си че можеш! Тази тема е от мене,за да може всеки да поеме,по пътя на поета,и със стихове да шета!
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Ти отгде го туй разбра?Да не ти го показА? Не хвали се тук пред всички,ще избягат наш’те .....момичета!
Аз незнам го,но така помислих, щом така ти се е мараклидисал!
О да! И други работи мога Едно време в едно пионерско вестниче - "Септемврийче" бяха публикували мои стихчета...детски, разбира се.Ама от тогава - нищо. Само няколко тайни стихове, на някви мадами ги бях пращал - като бях в казармата... и толкоз.
О да! И други работи мога Едно време в едно пионерско вестниче - "Септемврийче" бяха публикували мои стихчета...детски, разбира се.Ама от тогава - нищо. Само няколко тайни стихове, на някви мадами ги бях пращал - като бях в казармата... и толкоз.
за тайните стихове!
Преди година купих си Фиати да знаете хич не ме е ядВсички голфари познатиправят се на тарикати.Викат ми:"То Фиат не е кола,а барака с колела"Оказа се обаче,че това не е така.П.П Сега съм леко пийнал и ми е трудно да продължа с римите.очаквайте продължение..........
бОли ме пък мен пиперас ква кола ще се съдЕра...Таз година в зарзаватдогодина... в Полски ФиатВажното е на моматада са вирнати кракатаВъв тавана да опиратклапаните да.. вибрират.
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Мой’то хубаво момиче -толкоз’ много да обичам.Пак какво я засърбелипусти гумите "пирели".Пак има форумска сбирка.Таз’ кола няма ли спирка?Ще се наложи да понасяпаузата до следващата маса.Стикер има си отзаде,бате Феникс й го даде.Бяла е, като принцеса.Да пътува тя харесва.Туй фиатче има име.Двама с нея се държиме.Много ми е срамежливка.Всички я познават като... Ж...
Коментар