Прибрах се от работа днес уморен, и веднага попаднах на леглото в плен! ще легна да почина викам си аз, но крилата фраза проблясна тогаз! Станах да я драсна на бързо пред вас, и лягам да дремна поне още час !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АвторЪт си ти !
Collapse
X
-
купих Фиат страшна кола без да натискам по пътия летя Хей виж ме сега като Шумахер съм не е ли е така фиат ти си чудна кола фиат ще те разменям за жена фиат ти си мойта кола с теб до края на света !с усмивка ,кеф ми планина кеф морето тази количка от ферари е по добраа...офф това е тъпо според мен това се сетих от песената на Наско ментата жигули..хаНо тва късна късна нерви :D,,,иеяяя да ги да ги ударим това е краля на кръга шибаняции идват BMW за мен но нямам страх нямам страх !когато бях малко по млад за реалниа свят ас бях сляп но бог ми отвори очите и започнах да карам фиат !газззз направо режещ наперено късам на 1-ва BMW и изваршам неповторима ерест!мисалта ти е объркана мойта е побъркана Ти с BMW на двигател като трактор която ще бъде стъпканаОт РА стана побесняло за газ зажадняло фиата е призрака наляно естокадо родиха разни BMW хей кейк.ра ми. л.пали падали ставали грешните BMW с Фиат ги наказали БМВ-та-та идват за мен но нямам страх,идваат за нем Но нямам страх !!Улиците мрачни 00:00 форум Фиат е града ! над закона е стила ! паднала е мъгла давам газ кам финала! Дадох ти преднина чашата мая преля ще те нараня ! Оценявам рап-стила, но не пиши повече с големи букви, особено пък и неграмотно. И с нормалния шрифт се вижда добре.Модераторски екип на fiat-bg.orgсяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Чета ви тука простотиите,Май са ви отвън чивиите...Кой я даде таз идея - чак и аз рими да лея...В рими - в рими, лошо няма,сал’ дет’ темата ви е голяма.Чак не смогват модераторитеда наглеждат зорко авторите.Ники сикс пак ще подхванесвойта тема за еб...не...Леко само той да кривнежълт картон пак ще се вдигне
Коментар
-
Ода за Ники_сиксОставете го момчето,вече го сърби дупето.То не бяха и картони,всеки иска да го гони.Много той е остроумен,весел,готин,че и шумен.Форумът е пълна скука,ако Ники тук не щъка.И другарче е добричко,нищо,че е вече чичко.Модератори - помнете,и над Ники се смилете!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Пак си взех ФИАТ, но не, не отинат. Чудничко е той отлят и хич не е ръбат.С него съм катопират - той невидим е за КАТ.Служи в моя занаят, ана светофари чупи врат. С кефсъм аз залят и ми е рахат.Сетне нека думат, чеме яд, ама като дойде хлад и глад,паля аз от раз.И да съм богат пак ще съм с ФИАТ,той е нещо като брат...Посвещава се на всички ФИАТ - и, които съм имал, и на всички знайни и незнайни Торински машинки.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ще опитам пък и аз нещичко да съчиня,някоя безумна фраза кат’ за през ноща.Та - светло синъо Браво имам азкарам си го вечно с пълна гази обичаме се ние двамакакто котките салама.Нека хората говорят, че Фиата е белямога само с тях да споря, че в главата имат съсдърма Нека си говорят остави ги !Но когато пак на път се срещнемда не питат и се ваят :"Що е туй животно бяснодет ме мина то от дясно.Само бял изписан надпис аз видяхи опитах да го стигна с пълна газ.Приближих се и прочетох :" FIAT Forum Bulgaria "Що за рейсър е това !?Нека вляза та да прочета ! Влизам и чета .....Бреййй ма това било кола Фиат се тя нарича, а и много бързо тича !Ефтина икономична и красива,като цвете, но бодлива !Още помня как ме тя надминаи до днешен ден си я спомина ! "Е толкова мога :П Не е кой знае какво, но се постарах :ПFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Immortal написа:Чета ви тука простотиите,Май са ви отвън чивиите...Кой я даде таз идея - чак и аз рими да лея...В рими - в рими, лошо няма,сал’ дет’ темата ви е голяма.Чак не смогват модераторитеда наглеждат зорко авторите.Ники сикс пак ще подхванесвойта тема за еб...не...Леко само той да кривнежълт картон пак ще се вдигнеAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Irka_fihi написа:kosta написа:Ники, вадиш го голям...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Immortal написа:kosta написа:Знаех, си че можеш!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
Мой’то хубаво момиче -толкоз’ много да обичам.Пак какво я засърбелипусти гумите "пирели".Пак има форумска сбирка.Таз’ кола няма ли спирка?Ще се наложи да понасяпаузата до следващата маса.Стикер има си отзаде,бате Феникс й го даде.Бяла е, като принцеса.Да пътува тя харесва.Туй фиатче има име.Двама с нея се държиме.Много ми е срамежливка.Всички я познават като... Ж...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар