днес съм много изморен,няма муза никаква за мен,ще почивам в този час, извинете ме тогаз.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коста щом е уморен ,чувствам аз , че днес е моят ден :D Модератори засмени ,защо не са ви страниците активни червени ?Връщайки се аз у нас , стрелвам се към компа завчас .Монитора ми обаче сивичко показва темите ми не показва .Що да сторя аз не зная ,скромната ми персона на вас се надява .
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Карам типото си с кеф не е чак такъв кенефвярно стара е колата но ми служи вярно за отпалта.Обичам много си колата почти колкото женатаХубава кола е фиата знаят даже и децата.Евтина е за подръжка казвам ви го с дума мъжка.нямам проблеми със ръждатаиталианса е колата
това е уникално ...... Нищу нямаши ми фчера,ставам сутранта,ф углидалуту са зверя:Бря, чи красута!Викам сигур са чалдисах,туй ни мой съм аз.Смятай кат са начирвисами са нагласа!Тъй пу нощник и терлици,с чорлава кусамязам кат на убавицаф профил и анфас.Дрямах начи и въртях са,цъках със език,плюх са дан са уручасам -тъй са възхитих.Дъл на пустуту глидалуса яви дифект!Тъй да съм разхубавяла...А, сига де! Дерт!Са умислих утведнъшки -как навън ш’ въряМомцити ку са натръшкаткату ма съзратС модна фуста, чи забрадка,с китка у ръка;с тос акъл зер за три патки,кату заблеста...И къдету койт’ ма срещни -пламна, изгуряф разни помисли пугрешни...Пък ни съм таквас!Туй наверну сън е билу,сигур йощи спаи ми са е присънилабуйна красута.Скуркузъбел съм, мий ясну -ич дан ма съзреш,щот ут толкува прикраснус,мой са пубулейш.Толкус убус да са исипитъй връз мен кат дъж...Някуй тряа да ма ущипи!(пу възможнус мъж!)
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Ася лична е девойкаи за Оги не е бройка!Иска той да я навиетази нощ да я напие!Да си гукат сладко-сладко,че я вижда много рядко.В пицарията голяма,масата ще е за двама,бири-мири, питиета,с класни и добри мезета.Вино-мино, алкохоли,хич и няма да я моли,след похапване обилновсичко да завърши стилно!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Карам типото си с кеф не е чак такъв кенефвярно стара е колата но ми служи вярно за отпалта.Обичам много си колата почти колкото женатаХубава кола е фиата знаят даже и децата.Евтина е за подръжка казвам ви го с дума мъжка.нямам проблеми със ръждатаиталианса е колата
Вънка пак валиа на мен не ми се спи.Щракам си из нета Ази изпадам във захлас.Слушам музика великачак изпадам във лирика.Някой все ми вика стига,а Аз ще гледам Шампионска лига.А пък бравото горкотоонзи ден пукна му се стъклото.Яд ме гони яд голямчак ще взема да преям.Но нали за тва са тез паринякой трябва да ги изхарчи.Пиша си лирично тука и умирам Аз от скука.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Скуката не е само твой проблем,тя е напаст и за мен.Тука град валя, слънце пече,и дъгата светна от далече.Гледам аз през моята витрина,как разхождат се двамина.Смеят се и говоря те,сигурно за ясното небе.А пък ний сме вечно тука,и обречени на скука!
Скучно ми е и на мен,тъпо ми е всеки ден!Форумите са заспали,нещо са се умълчали.Скайпът ми - сираче вече..."Драсни ред поне, човече!"Два-три лафа да завържембез с това да се обвържем! Бреййй, скуката какъв мощен стимул била да твориш, а Митак?
Ванга
Скучно ми е и на мен,тъпо ми е всеки ден!Форумите са заспали,нещо са се умълчали.Скайпът ми - сираче вече..."Драсни ред поне, човече!"Два-три лафа да завържембез с това да се обвържем! Бреййй, скуката какъв мощен стимул била да твориш, а Митак?
Да бе те затова повечето поети-алкохолици и мързеливци! А само тва за скайпа ти не е вярно.Днес му забърсах паяжините след Емо!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Аааа, нема да се плашиш, друг съфорумец го поддържа изряден скайпа, да не хваща паяжини, ама Емо верно го занемари! ...и после аз съм била разправяла на цяла България какво се случва насам-натам!
Ванга
Коментар