Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АвторЪт си ти !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Видях,че тука разни персони,рими правят,кат пържоли,реших и аз да се намеся,все едно съм Деса поетеса.Ирка след малко ще дойде,с нейните рими ще ни бодне*,няма ние да се предадеме,и рими безмислени,ще създадеме. Тва успя да измисли малкия ми мозък.П.П Бодне,в смисъл надмине,закове ни в земята.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Гледам римите редите без умора,нЕмате ли работа бе, хора?Щом за работа говоря-мисля за колежка моя!Коса - катран, очи - маслини,любопитен съм - с какви бикини?Ще я водя на кафе,ще я галя със перце!Искам я при мене гола,пък ’ко ще и грях да сторя!За всички, които имат приятни колежки
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Мерси, мерси,и да ти виси.

Коментар

има една клетва (аз ’ич не я обичам) на чуждо да не ти става !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Кучи студ скова страната,но Фиата е в играта.Кротко чака си в гаражада се появя и кажа:"Хайде, Фичо, ей ключа,палим и сме на снега."Без да съм го пъхнал йощ,двигателят запалва с мощ.Няма пушеци, вибрации,с радост чакаме овацииот комшии и дарацис тъжно вдигнати капаци.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

[quote="style34"]Гледам римите редите без умора,нЕмате ли работа бе, хора?Щом за работа говоря-мисля за колежка моя!Коса - катран, очи - маслини,любопитен съм - с какви бикини?Ще я водя на кафе,ще я галя със перце!Искам я при мене гола,пък ’ко ще и грях да сторя!Имам си и аз таквиз мераци.За колежката говоря и май щея съборя. По-висок е моя чин,но я меря вече с друг аршин...Амин
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мойта пък колежка, мяза ми на мечка,няма аз с нея да се боря,няма в мойто тяло толкоз воля!
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Дей душата на колата?Вероятно под полата?Ако пък количката е малкаможе и на задната седалкапалава кат ученичкада е легнала душичка.Тука може да се спори:Има ли душа - дали говори?А пък шом уста отвориДуми ли ще каже драги,мили, хубави и благиможе пък и, леле,да е кисела кат зЕлеможе да е темерут,глупава кат свински бут.Мисли ли ме тя за лудче я карам в този студда полага тежък труд?
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Нямам нет у нас, горкатавсе не стига ни парата.Вшти готини творения,не достигат мойто зрение.Май студът ви вас не гони,чувам цели легиониза любов се размечталии колежки .... пожелали.В тази криза кой работи?Има ли добри пилоти?Полети успешни майима в тоя форум ай!Туй не се добре получи,щото мръзна аз кат кучи.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Вдигам днес аз телефона,и звъня на тази примадона.Кога да дойда да те взема?- Пред вкъщи да си в 6 с чисто нов Мерцедес!Скъпа моя - казах аз - най-добре сЕди си у вас!Аз галантен пич съм и поет,но карам не кола, а самолет!Добра, послушна, хрисима,наричам я Брависима!Ако задната седалка ти опиташ,удоволствие вълшебно ще изпиташ!Но понеже нямаш вкус,хОди чекай автобус!
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Нека види тя сега Убаво ли е на студа,нека да потропвас крачета на тротоара,и от алчноста си тя да страда.

Коментар

нека страда, нека тръшка,тиквата си тя да блъскаНе харесва тя фиата,да ти са маха от главата!
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Нека вънка тя да мръзне,котенцето да замръзне.Та когато види тоз Фиат,бързо вътре да се шмугне.

Коментар

Бурни аплодисменти.Вземете, ме, минете.Аз, романтик...Любовни романи пиша, нощес...

Коментар

Ето едно творение по действителен случай:Вторник fihi ме остави5-6 бири да направи.Вика:"Там ще има кинти.Нема тинти-нема минти."В ресторанта неизвестенпие със колега свестен.Дегустира много бири,а оркестъра им свири.Със такси се той прибра."Жено, ето ти пара!"И похарчихме ги дружно,купихме, що беше нужно. :D :D :D
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X