Очаквайте непубликуваната никъде досега част 3, в която се оказва, че форумската любов е довела до ... забременяване :D .
В част 3 нищо няма да е такова, каквото изглежда. Коя е майката, кой е бащата, шокиращи разкрития, бременен е не някой друг, а самият форум . Очаквайте скоро :D .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Карах онзи ден през Петрохана, Но ме фана луда яма ... Точно във завой на сто и осемдесет, дупката направи ме омлет ... Кривнх аз у лево, ала задницата бега в десно ... К’во да прайш ?!?Върти на десно ... Тука грешката-видяна - стана беля голяма ... Моята любов се казва мантинела, после търсих манивела ... Текна антифриз като поточе, ала аз ревах като отроче ... Викнах полицаите добри, да ми се карат до зори ... После и маршалите дойдоха, сега аз чакам в бокса ... Кът го прочетох ... май не ставам за поет
.... и идва ден голем,в който пак ще се съберем.На маса в планината,с усмивки на лицата.Приятели добри ще видим,и музика ще свири.В една ръка ще дъжим студена биричка,а в другата кюфте на виличка.Барбекюто ще гори до нас,и ще се смеем всички с глас.Да дойде всеки, който може,биричка с кебабче да подложи.Хижата намерихме в балкана,с рекичка по наклона.Бачо Киро се нарича тя,и ни чака в гъстата гора.Елате фенове на Фиат,за да не ви е яд.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Мда, права е ele ...А и когато човек си "насвие на масрафа", не му остава нищо друго, освен да мине на "левия тротоар". Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Трима млади пе...ас’иРешили да е...т баща сиЗащо бе, млади пе...ас’иЩе ....те вий баща си? На моменти се обажда поетичната ми натура когато ми се даде уклон в такава посока.
She was only a whisky maker but he loved her still.
Бряаааа ... на колене съм пред таланта ти ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Чакай и на мен да ми дойде вдъхновението и ще те сваля от пиадестала на първи поет ...
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Да не казвам аз голяма дума,щом колата ви била е чума,бързо към Надин вървете,и от чумата се отървете.Всеки, който мисли за колата,че била наравно със децата,с къщата, дори с жената,трябва да върви в гората.
Признавам, че в сравнение с мерената реч на Kuku и нежната тоалетна лирика на Malone, моето стихче представлява един жалък... doggerel ( има ли на български дума, която да означава нещо като "евтина и долнопробна поезия"? )Между другото, някъде преди Коледа... Вземам от яслата синчето ми на 2 годинки и то започва да ми пее коледна песничка, която били учили:Дядо Коледа не спали джуджетата .....В този миг изтръпнах Бях сигурен какво е правил Дядо коледа с джуджетата! Докъде сме стигнали - да почнат и децата да учат на такива неща от буквално невръстна възраст. После, обаче, се оказа, че "Дядо Коледа не спали джуджетата ... събрал На всички работа дал" и т.н... вече безинтересно
She was only a whisky maker but he loved her still.
темата се дублира ама карай ся ще ви разкажа за последния си ремонт Станах рано при зори,щот ремонт ми предстои,отидах и запалих си колатаче е болничък фиата.Тръгнах весел от Бургаси в Ямбол бях за час.Щом намерих аз сервизабравчо на канала влизаХайде давайте момчета сменяйте маншони на кареталагери на полуоскии масла за суми плоски-Ела да видиш си маслото,че изтекло е горкото.С тези мойте 200 грамакак не съм се вкарал в драма.-Чакай тука нещо чука,хич не ми харесва звукаБарат ролки, разглобяват- Мале тес, не се ебават.Дойде време за парата, омекнаха ми чак кракатаНа елка чука и пресмята,- 260 ти е цената.Още ме боли главата!Но поне доволен е ФИАТа
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар