Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АвторЪт си ти !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Начало: когато още се чувствах опелджия ...Преди време си купих фиат,но нещо започна да ме е яд, че от опел голям, червенминах на фиат малък, скопен.Чичко Гугъл попитах по братски,- Гугъле, има ли форум фиатски ? Има ли, Гугъле и други кат мене, за да поискам и тяхното мнение.Замисли се Гугъл, позачуди се нещо,след което каза ми вещо:- Има приятелю, форум фиатски,истински форум, съвсем не пиратски.Следва продължение ...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Слушай и внимателно записвай с диктофонапичове с Фиати хващат микрофона Отиаме на море със мощните Фиатипо пътя ни минава някво Мазерати :D Викам " ся шъ го настигна тоя"и бия 3та веднага след завоя.120-130 фиата яко ускоряваотзаде всичко живо задимява :D опа 200, вече съм на 5табия мигач-минавам на Бойко самолета.Колана нещо взе да ми пристяга100конен добитък как тей са впряга :D Двигателя реве, турбото бучи в купетоама мен не ма ебе шот отиам на морето Присвяткат фарове-явно има полицаидано не са опънали и гадните радари.викам "Шшшшш бърррр спри са"на феродо във купето замириса Мноо ме кефи тоз фиат-голяма пушкаама кат го настъпвам тей светва жълтата крушка :D ...Както и да е пристигнах във Варнаи паяка веднага фиатката ми барна.И тей...още много мога да съчинявамама утре трябва рано рано да ставам Айде лека от мен колеги... и да не забравя:БРАВО на колегата Костадето на накара да пуснем по няколко поста :D
      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Седеше фиат мило ме гледаше сякаш каза земи.ме моляте !ас погледнах малкия звяр в очите иизпитах чуството любовлюбов любов любов любова под капа си с малките си 1600 кубика само чака в мрака да отлепи предни си гуми от старта и да се втурне в мрака и да полети заедно с вятара а с предната си броня и злобната си маска и намръщените си фарове фиата мило ме гледа той и каза обичам те!Може да няма рима но важното че за 5 мин го измислих от сърце и се пак това е най важна нали??? хаххах аве като нашиа форум друг такъв форум як няма..... хах нали ?
        сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Типо си купих аз,карам го всеки час,Фичо го нареках,и да го карам дълго се зарекох,Ей го на,стои отвънка,а ключа в джобчето ми дрънка,На газчица е горкото,ама бяга пък много !Ей го пак,зад мен голф се задава,а фичо рев висок наддава.В 2 и половина през ноща само тва успях да съчиня :D
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ls1 написа:
            ’За да бъдеш все напредяж с лъжица пчелен мед’Я да видим ще се сети ли някой откъде е крилатата фраза.
            За да бъдеш все напред Хрус Гризинка 3х5Дарко?Списание Дъга?Доброто старо време?
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Аааааа, помни кучетооооо.... Браво!

Коментар

Хайде още много напишете, мойта тема напълнете. Да чете се е забавно, и от смях се пада, не е срамно! Този Форум е страхотен, и не би останал той самотен. Имам си приятели от тука, и на тях за мен им пука! Ходим с тях на срещи, пием, пеем и ядем и говорим си като в харем! Щото всеки е довел жената, нейде горе в планината! Искаме отново да се видим, за да можем да се хилим. Да се срешнеш с другари мили, да изпием десет бири! Но за целия ни този кеф, трябва много лев.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kristo0o_m написа:
                  хаххах аве като нашиа форум друг такъв форум як няма..... хах нали ?
                  сигорен съм, че това в никой форум няма да се видят такива неща. просто не вярвам да си обичат колите повече от нас
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

beast31 написа:
                    ls1 написа:
                    ’За да бъдеш все напредяж с лъжица пчелен мед’Я да видим ще се сети ли някой откъде е крилатата фраза.
                    За да бъдеш все напред Хрус Гризинка 3х5Дарко?Списание Дъга?Доброто старо време?
                    Даже си ги имам Но не е на Бубачко, а на Търти. ’Търти се тътри по трасето’
                    Прикачени файлове

Коментар

Като седна във Фиата,розови стоят нещата.Газ, спирачка - все напред,туй е моят мироглед.Със жената сме на нож -не разбира от кодош.Я съм вдигнал скоростта,заболява я глава.Затова обичам самгаз до дупка да подам.Във колата съм си цар - туй за мен е Божи дар.Няма Опел, няма Фау Ве - вземам всичко за мезе,даже в стръмния баираз съм, всички - по-подир.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Евала на всички тука, дето смело пишат и не им пука.Радвам ви се много даже,като гледам колко много всеки може да покаже.Всеки пише рими в стихотворна форма,и така се вижда кой си е във постоянна форма.Вчера писах за сефте аз тука,за колата в която нещо чука.Днес я водих да я гледат,констатацията беше само преглед.Оказа се, че май е нещо малко,а сега се радвам че иначе за джоба ще е жалко.Обявата обаче още си важи,ако някой я хареса - да гледа и може да я уважи.Колата струва си паритеако някой иска може и да ги броите.За сега ще спра да пиша,че да мога още рими да разпиша.
                        Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

snake написа:
                          Начало: когато още се чувствах опелджия ...Преди време си купих фиат,но нещо започна да ме е яд, че от опел голям, червенминах на фиат малък, скопен.Чичко Гугъл попитах по братски,- Гугъле, има ли форум фиатски ? Има ли, Гугъле и други кат мене, за да поискам и тяхното мнение.Замисли се Гугъл, позачуди се нещо,след което каза ми вещо:- Има приятелю, форум фиатски,истински форум, съвсем не пиратски.Следва продължение ...
                          Част 2 - Проследява появата на Снейк и пристрастяването му по форумите Видях адреса до болка сега познат,кликнах с мишока, ту напред- ту назадсайт се отвори, добър, подреден,каза ми: Регистрирай се ти при мен !Мина жената близо до мен,пита ме - Защо си пред компа в тоз хубав ден ?Мигом асоциация в мене проблесна,Снейк се нарекох и по челото се плеснах На старите форумски юзъри тука,реших да изплача аз моята мъка,попитах ги - Сбърках ли с този кола,направих ли непоправима беля ?С лошо предчувствие отговор чаках,докато на клавиатурата нервно си траках,отговор хубав, усмихнат дойде,-Здравей колега, поздравяваме те !-Избор добър направил си ти,карай фиата и не му мисли.Ако пък нещо имаш проблем,съвет компетентен ще ти дадем.Мислеше пост-два, да напише тук Снейк-а,и от форума после той да офейка,но взе, че по форума, се май пристрастии с 2000+ мнения, на вас досади.Очаквайте непубликуваната никъде досега част 3, в която се оказва, че форумската любов е довела до ... забременяване :D .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Айде, юруш народе, залягай над римите! Браво на всички!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

ама сме много готини нали?
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Може неква книжка да издадем ! Стихове за фиат ! :D
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X