Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АвторЪт си ти !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Споко мила - Ти недей жалейа бензинец поналейпосле идвай да ти кажако ше правиме в гаража.Но която и да взема аз... ше я дръндя с... мръсна газ.Ала с тебе ще внимавамшот рушвет на Ваньо нема давам.
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Това го бях измислила по друг повод, но пасва и в тази ситуация:Ванката е точен пичи да не ти пука хич,той шегата ще приеме,без много-много да му дреме!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Ще мърсувам с теб тугизвъв Фиат.. или Рено "матиз"Други возила не щемте не стават да се... (сега не се сещам цензурирана димичка - после ш се поправя) Всеки може да си го покаже (за автомобила стаа въпрос тука)Некои с мръсни думи даже.С теб обаче е купон горилоЕла да тъ повозя на мойто.. .Стило!

Коментар

Тоз дуел е хубав значи,има и бюлюк зяпачи.Аз отивам да полегнаи книжле да почета,после пак ще попогледнакой какво тук написА.
          Ванга

Коментар

не не.. немога да се меря с вас.. ще ме уморите
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Туй дет викаш ми "горило",не е кой знае колко мило.Ала аз ти го прощавам,не се сърдя - обещавам!
              Ванга

Коментар

Ти на мен не мой се сърдишот маслото ми се... втвЪрдиШе отида аз да поошетам после пак връз теб се мЕтам.

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Мерчо е галеното на кемпера ли? Фихи отдавна му е хвърлил мерак...
                  Ами така му тръгна в кемперския форум името, така си и остана. Винаги като съм разказвал къде що сме били е бил като трети герой и вероятно оттам. Но аз си правя отвод от поетическите класации, срамота ода възпяваща Мерцедес във фиатски форум.Фихи да не се ослушва много-много,а да си избира кемпер и багаж да стяга,из полета, нанагоре, нанадолуда повежда челядта и мама.Може и да не е Мерчо даже,Фичовци със къщички на гръб да щеш,и Пежа, и Форд, все нещо ще намаже,само само да не митка пеш.

Коментар

Зелено Браво имам азнаказвам Гоуфове всеки час.Щом педала за газта натисначувствам се като на писта.Спортни пружини ме държатпо завоите мантинели ме крепят (от зимата )това е за сега :D

Коментар

я да видя сега кой ще черпи, че ви дадох поле за изява ?! римата Ирке, като гледам вече сте я крастосали с Ники ! П.П. модераторите да я направят важна защото имаме много още да четем и е изчистена от спам ! Е нали е моя тема как другояче да е !
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз пък сложих ориз да готвя, до кат вии ми се подмотвате! Само секс ви е в главата, до кат пълня аз тавата! Нямате ли работа бе люде, Или от бездействие сте луди ? Я да ставате от тука, Ирка да обели лука! Никито да си кротува, че бате Fihi тук ловува ! (те се знаят кой са участниците !)
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Бързам аз за репетиция,туй при мене е традиция.Сготвила съм гювечета-цели пет парчета.
                          Ванга

Коментар

Ники, вадиш го голям, ама като върже да не стане срам? После Форума да слуша, как омекнал е ........ ботуша! Ако съм обидил някой моля да бъда извинен!

Коментар

Стига с тези извинения,сал развалят хубавите изпълнения.Кой каквото му е на душатада го казва през устата.Да де, тука са клавиши,но разбрахте що ви пиша.Няма никой да се притеснява,че прочел е нещо тъдява,то не е от лошотина,а от търсене на рима.Все пак да не се увличамечак пък тук да се събличаме.Некой модератор със теслатаще ни прасне по главата.

Коментар

Е смях се със сълзи и реших и аз да се разпиша тук....Карам Уно - уж бегачка,ама напоследък хич не иска тя да бачка.Стана нещо - изведнъж изтропа,явно иска като на мен дъската да и хлопа.Незнам сегмент ли е или бутало,но може ЕГН-то да я е предало.Опитвам се да разреша проблема,но е сигурно, че собственика иска да си сменя.Съмнявам се, че иска още да я карам, за това обява пуснах друг да я набара.Колите трудно се продават зная,но надеждата умира чак след кат му се види края.И така реших аз тук да пиша,да споделя за мъката ми - уж излишна.Но няма да се сърдя много,ако някой иска да я види, а аз да кажа сбогом!
                                Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Working...
                                X