И аз "родих" едно тази сутрин:.....Сто четирейсет и седем коняи страхотна предна броня......
Ирке, браво! Много е готино Особено тия два реда
и ти не падаш по-долу с твойте редове!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
щом съзрях го и разбрахдълги нощи аз не спахказах, т’ва ще е бравокапък дано излезе стокаТ’ъй си беше, т’ъй и станазаобичахме се двамааз го глезя, той ме слушаот тъпи приказки до гушакой к’вот иска да говорибравчо няма да преборикрасив, изпънат, много лъскъв в/у него завист пръскът.
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Ааааа,бравос, ето това е много сполучливо! Доста по-добро от предишните! :D Ls1- това да не е крилата фраза на Мечо Пух?Питане към автора на темата - има ли изискване в каква ритмична стъпка да бъдат творбите - дактил,ямб,хорей,анапест или амфибрахий? Адрианка, и твоите са много добри! Направи ми впечатление отдавна,като се загледах в подписа ти: ..."родом от Ботуша/ много си ме слуша"."Скромно" мога да заява,че засега оглавяваме класацията! П.П. Моля никой да не се обижда!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ааааа,бравос, ето това е много сполучливо! Доста по-добро от предишните! :D Ls1- това да не е крилата фраза на Мечо Пух?Питане към автора на темата - има ли изискване в каква ритмична стъпка да бъдат творбите - дактил,ямб,хорей,анапест или амфибрахий? Адрианка, и твоите са много добри! Направи ми впечатление отдавна,като се загледах в подписа ти: ..."родом от Ботуша/ много си ме слуша"."Скромно" мога да заява,че засега оглавяваме класацията! П.П. Моля никой да не се обижда!
няма значение, може и да са в Double проза !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Аааааа, кемпера не. Там оглед, договаряне, пари...де дават тъй за една гатанка кемпери .На МерчоЕх Мерчо как пък тъй се случи,че таз година няма видиш път.Не се сърди, тук вкъщи бебе суче,затуй почива силния ти гръб.А помниш ли как миналото лятона всеки уикенд слагахме си цел.Днес тука, утре пък наляво -полюшваш се на пътя като стар петел.Та, Мерчо, ако някой те закупипак из родината ще те разхождат, пак,а ние у дома през зими лютипрез снимки ще си спомняме за нашия юнак.Ако ли не - ти няма да се плашиш,че следващата пролет хващам чук,тесла, трион, пирони, карандаши,и правя легълце, за да внеса уют.Че бебенцето вече ще пораснеи пак мераци ще се появятнай-ранните, щастливи яслида са трева, поляна и стар дъб.Но най-щастлив ще съм за тебе стари друже,ако успееш даже само още за веднъж,ти да намериш двама на които да си нужен,тъй както миналото лято за едни жена и мъж.
щом съзрях го и разбрахдълги нощи аз не спахказах, т’ва ще е бравокапък дано излезе стокаТ’ъй си беше, т’ъй и станазаобичахме се двамааз го глезя, той ме слушаот тъпи приказки до гушакой к’вот иска да говорибравчо няма да преборикрасив, изпънат, много лъскъв в/у него завист пръскът.
Всички се справят добре с римите, ама това най-ме кефи
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Всички се справят добре с римите, ама това най-ме кефи
ето едно компетентно мнение
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Еееееее,бравос! Те това веднага минава на челна позиция!Мерчо е галеното на кемпера ли? Фихи отдавна му е хвърлил мерак... Костааааа,за римата забравих да питам - съседна,кръстосана или обхватна?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Дъл жената, дъл ФИАТАгълтат със замах парата.Ала сетих се лечениеда ги пратя в заточение.Ще ми липсват - туй е ясноно пък ще мърсувам бясно.Даже на съседката ми без хлапетаще й прасна две... (може ли да се използва думичката "мъдета"?)
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Ееееееееее,баце Ники,може ли такъв вулгарен език,начи? Казва се: "ще й прасна две есета"! Поезия е туй все пак,и то форумска!
На съседката тугаз... ше го вкарам с пълна газ. (за Фиатката в гаража й ства въпрос...)ТЯ пък щото е курназпраща мЪжа си запаси със нея ей така...семерингата й ще сменя.
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар