Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стихче за ФИАТ БРАВО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стихче за ФИАТ БРАВО

И се чу рев във тъмнината , заблестяха ксенонови светлини , огледах се, какво ли в мрака ще приближи ? И в миг изпитах ужас ,щом погледнах този звяр, беше познатият от форумът ни ,аватар. Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят , и за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ? Браво - пишеше на 3-тата (задната) врата , а звукът от него звучеше в цялата махала.Спря колата , отвори се вратата , а някой веднага попита за цената. ..... "безценна е "- казах аз и отпраших с пълна газ Дано ви е харесало , измислих си го докато отивах на работа с автобуса ,докато колата ми беше на ремонт
    И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
    Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
    И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Супер е! Ако колата ти се задържи повече време в сервиза ще очакваме роман. :D
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Супер е! Ако колата ти се задържи повече време в сервиза ще очакваме роман. :D
      Тя вече излезе слава богу
      И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
      И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

"Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:"На моя Жълт Пунтак,не му е вечер пак,Фара си замина,счупен е на половина,Трябва ми приличен нов,та за туй е тоя зов!Трябва ми НЕ най-обикновен,търся си със халоген!Софийски да е - предпочитам,и на Вазе тук разчитам..."След седмица неуспешно търсене, бе това: "Оле Майко, к’во настана,Няма части май за смяна..Ще си карам с моя стар,смотан и потрошен фар,Ала грози ми той фасона,веч’ ще скоча от балкона!’
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
            "Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:"На моя Жълт Пунтак,не му е вечер пак,Фара си замина,счупен е на половина,Трябва ми приличен нов,та за туй е тоя зов!Трябва ми НЕ най-обикновен,търся си със халоген!Софийски да е - предпочитам,и на Вазе тук разчитам..."След седмица неуспешно търсене, бе това: "Оле Майко, к’во настана,Няма части май за смяна..Ще си карам с моя стар,смотан и потрошен фар,Ала грози ми той фасона,веч’ ще скоча от балкона!’
            стига е, ти ме уби. Определено ти се отдава
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

аве вие тука сте големи поети,стихотворцибраво за разнообразието тука.

Коментар

добре ,че съм проЗ тенекеджия да потдържам нивото във форума
                фиатче Браво 2.0

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  "Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:’
                  Супер яко , браво на теб. Аз къде съм тръгнал с мойте стихчета браво, браво от Фиат България трябва да ти дадат една кола без пари и да ти сложат стихчето за реклама на ПУНТО.

Коментар

cHaunepucTa написа:
                    SokOtPraskova написа:
                    "Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:’
                    Супер яко , браво на теб. Аз къде съм тръгнал с мойте стихчета браво, браво от Фиат България трябва да ти дадат една кола без пари и да ти сложат стихчето за реклама на ПУНТО.
                    за счупения фар ли да сложат на рекламата
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Не , затова колко си обича колата... ей за това ще е рекламата.

Коментар

Working...
                      X