И се чу рев във тъмнината , заблестяха ксенонови светлини , огледах се, какво ли в мрака ще приближи ? И в миг изпитах ужас ,щом погледнах този звяр, беше познатият от форумът ни ,аватар. Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят , и за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ? Браво - пишеше на 3-тата (задната) врата , а звукът от него звучеше в цялата махала.Спря колата , отвори се вратата , а някой веднага попита за цената. ..... "безценна е "- казах аз и отпраших с пълна газ Дано ви е харесало , измислих си го докато отивах на работа с автобуса ,докато колата ми беше на ремонт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стихче за ФИАТ БРАВО
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Супер е! Ако колата ти се задържи повече време в сервиза ще очакваме роман. :DИ се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
"Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:"На моя Жълт Пунтак,не му е вечер пак,Фара си замина,счупен е на половина,Трябва ми приличен нов,та за туй е тоя зов!Трябва ми НЕ най-обикновен,търся си със халоген!Софийски да е - предпочитам,и на Вазе тук разчитам..."След седмица неуспешно търсене, бе това: "Оле Майко, к’во настана,Няма части май за смяна..Ще си карам с моя стар,смотан и потрошен фар,Ала грози ми той фасона,веч’ ще скоча от балкона!’Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:"Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:"На моя Жълт Пунтак,не му е вечер пак,Фара си замина,счупен е на половина,Трябва ми приличен нов,та за туй е тоя зов!Трябва ми НЕ най-обикновен,търся си със халоген!Софийски да е - предпочитам,и на Вазе тук разчитам..."След седмица неуспешно търсене, бе това: "Оле Майко, к’во настана,Няма части май за смяна..Ще си карам с моя стар,смотан и потрошен фар,Ала грози ми той фасона,веч’ ще скоча от балкона!’Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:"Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:’И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
cHaunepucTa написа:SokOtPraskova написа:"Браво" колега Мойте Фиатки също ме вдъхновяват и то все докато нещо има да им се ремонтира. Ето едно стихче от моя репертуар докато си търсех фар за Пунтото:’Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Не , затова колко си обича колата... ей за това ще е рекламата.И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар