Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да паркирам около стадион "Васил Левски" ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само съм длъжен да предупредя, че на Иван Асен са павета чак до Румънското посолство, до колкото на човек му понасят, е близо.

Коментар

Я, да се включа с едно алтернативно предложение - харесваш си някоя от спирките на новата отсечка на метрото и оттам си за 5 мин. на стадиона.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Последното е оферта, след като стадионът е вече затворен за коли, както и местата на Гурко.

Коментар

Паркирах в крайна сметка изключително спокойно на 5 минути от стадиона в една от пресечките на "Иван Асен". Бях се настроил за платен паркинг или синя зона около английското консулство, след като видях, че булеварда около стадиона е затворен, но реших да мина профилактично из добре познатия ми квартал около Орлов мост, в който съм живял 5 години, и си намерих място. След мача и колата си намерих, поне в тъмното ми се видя без поражения. Но нямаше и причина за изстъпления, феновете се разотиваха спокойни и в добро настроение след хубавия мач .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
          X