Здравейте момчета,имам типо 1.4 моно 94-та.Карам го отдавна доволен сам,ама колкото и да го гала градско под 9 немога да го сваля,бенза поскъпна и искъм да слагам газ.По принцип колата ще се ползва от сестра ми,аз ще си зимам капа дизел.Искам да и сложа газова уредба,няма как.Поразпитал съм тук там колко ще ми излезне,имам и много близък човек който ще я монтира.Ще сложа и ламбда контрол,и всички други необходими джуджавки които биха спомогнали за добрата работа и на бенз и на газ.Чудя се само дали ще се спъне колата много,колко ще ми харчи и да очаквам ли някъкви проблеми в процеса на каране.Вубще този мотор подлежи ли на добра газефикация.(не съм карал никога кола на газ)п.п.Нарочно не пуснах темата в газовия раздел,защото за сега е на обсаждане само
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чудя се да слагам ли газ..
Collapse
X
-
Re: Чудя се да слагам ли газ..
pecata написа:Здравейте момчета,имам типо 1.4 моно 94-та.Карам го отдавна доволен сам,ама колкото и да го гала градско под 9 немога да го сваля,бенза поскъпна и искъм да слагам газ.По принцип колата ще се ползва от сестра ми,аз ще си зимам капа дизел.Искам да и сложа газова уредба,няма как.Поразпитал съм тук там колко ще ми излезне,имам и много близък човек който ще я монтира.Ще сложа и ламбда контрол,и всички други необходими джуджавки които биха спомогнали за добрата работа и на бенз и на газ.Чудя се само дали ще се спъне колата много,колко ще ми харчи и да очаквам ли някъкви проблеми в процеса на каране.Вубще този мотор подлежи ли на добра газефикация.(не съм карал никога кола на газ)п.п.Нарочно не пуснах темата в газовия раздел,защото за сега е на обсаждане самоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:pecata написа:Здравейте момчета,имам типо 1.4 моно 94-та.Карам го отдавна доволен сам,ама колкото и да го гала градско под 9 немога да го сваля,бенза поскъпна и искъм да слагам газ.По принцип колата ще се ползва от сестра ми,аз ще си зимам капа дизел.Искам да и сложа газова уредба,няма как.Поразпитал съм тук там колко ще ми излезне,имам и много близък човек който ще я монтира.Ще сложа и ламбда контрол,и всички други необходими джуджавки които биха спомогнали за добрата работа и на бенз и на газ.Чудя се само дали ще се спъне колата много,колко ще ми харчи и да очаквам ли някъкви проблеми в процеса на каране.Вубще този мотор подлежи ли на добра газефикация.(не съм карал никога кола на газ)п.п.Нарочно не пуснах темата в газовия раздел,защото за сега е на обсаждане само===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Приблизителни сметки: 9/100 бензин = 18 лв. на 100 км 11/100 газ = 11-12 лв. 100 км Т.е. пестиш по 6 лв. на 100 км. или 600 лв. на 10 000 км. Това ознаачава, че горе долу за 10 хил. км (ако караш само градско) избиваш уредбата. Няма какво да се чудиш, слагай. Имам един познат с типо 1.4 на газ. Беше доста доволен, макар вървежа да бе по-слаб. По-високия разход по принцип е нормален, за да ти върви добре. Освен ако не е газов инжекцион, което няма смисъл.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
staik написа:а ... да ти кажа само . Баща ми има Мареа 1.6 16 в и е с газов инжикцион и колата му гори малко по-малко от моето пунто 1.1 :D (Може би има и значение как се кара колата де :D )Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
dzvera написа:Princo написа:pecata написа:Здравейте момчета,имам типо 1.4 моно 94-та.Карам го отдавна доволен сам,ама колкото и да го гала градско под 9 немога да го сваля,бенза поскъпна и искъм да слагам газ.По принцип колата ще се ползва от сестра ми,аз ще си зимам капа дизел.Искам да и сложа газова уредба,няма как.Поразпитал съм тук там колко ще ми излезне,имам и много близък човек който ще я монтира.Ще сложа и ламбда контрол,и всички други необходими джуджавки които биха спомогнали за добрата работа и на бенз и на газ.Чудя се само дали ще се спъне колата много,колко ще ми харчи и да очаквам ли някъкви проблеми в процеса на каране.Вубще този мотор подлежи ли на добра газефикация.(не съм карал никога кола на газ)п.п.Нарочно не пуснах темата в газовия раздел,защото за сега е на обсаждане самоBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар