Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?

имам малко работа тами искам да отскоча до зоологическата градина и аквариумана такова място че да отида пеш и до двете :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Re: Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?

Sev написа:
    имам малко работа тами искам да отскоча до зоологическата градина и аквариумана такова място че да отида пеш и до двете :D
    Двете са на доста сериозно разстояние едно от друго и ... ще трябва да паркираш ту до едното (аквариума - мисия почти невъзможна, там се пада гръцката махала и през деня се пълни от плажуващи и от служителите по офисите), зоологическата градина е под кв. Чайка, там можеш да спреш и пред входа и, но и там е леко мисия невъзможна - основно заради плажуващите и гъзетата, дето не искат да вървят като слязат до ресторант Хоризонт. Аз спирам в квартала над булеварда и слизаме пред подлеза в Зоопарка. За аквариума - не смея да ти давам съвети, че да не си тръгнеш с акт или не дай си боже без някой друг лев срещу паяци
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Най-добре да паркираш на паркинга на ФК (местното ни НДК ). Така колата ти ще е на еднакво разстояние от двете ни.. забележителности.Ай ся да почерпиш...
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

според картата не са много далеч едно от другоможе би около километър...ФК - това фествалния комплекс ли е?

Коментар

Sev написа:
          ФК - това фествалния комплекс ли е?
          Да.

Коментар

Препоръчвам зад ВИНСА

Здрасти Колега.Препоръчвам ти горещо да спреш в уличките зад ВИНСА ( Икономически университет- гр. Варна) там почти винаги има места, паркира се удобно и там наистина си на еднакво разстояние към двете дестинации.От Винса до Аквариума е 10 мин.пеша до Зоопарка също.Идеален вариант нямаш но и към двете посоки ще се насладишв на гледка- към аквариума ще минеш през разскопаният площад Севастопол където инъче има доста хора ( красиви жени) а към зоопарка през все още чистата ни долу горе Морска Градина Успех с разходката.
            предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
            Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Долу на плажа, а на ВИНСа също има места, там намерих първия път като ходих с фиата.Иначе до плажа се стига по първата пресечка вдясно след шела на борис 1, май се казваше булеварда.

Коментар

Re: Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?

Sev написа:
                Няма да сгрешиш с много, ако паркираш до високите блокове зад спирката, точно както ти препоръчва и колегата @jenshen73. През подлеза и си до зоопарка, препоръчвам едно кафе в сладкарницата на делфинариума, оттам се виждат животинките как плуват зад стъклото, после за човек със спортна крачка и желание да се разтъпче аквариума не е безкрайно далеч, около 20 мин в средна стъпка.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Баси времената и разстоянията дето сте ги дали Ще взема да ги замеря с GPS
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

колега за кога я мислиш тая работа? ако е тези дни може да те поразходя да не се чудиш много-много хммм, сега като се замисля, да не бъркаш делфинариума с аквариума :D
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

За аквариума можеш да спреш и по уличката за Морска гара - в началото още, почти веднага след светофара. Там почти винаги има място. Поне когато аз съм идвал.Хем ще видиш и фрегатата "Дръзки" А за зоологическата - и аз бих спрял в квартала (Чайка), и през булеварда...Ако пък имаш време - от аквариума се разходи през морската градина до зоопарка. Не е чак толкова далече, а е изключително приятно.Ех, Варна, Варна...любов моя... Ама аз отдавна се каня... ще взема един ден да прежаля някой лев, и ей така, на разходка...хем да видя някои хора,че почнаха вече да ми липсват И аз се замислих да не бърка Sev аквариума с делфинариума...

Коментар

Къде го запратихте човека зад ВИНС-а бе, специалисти? Ако спре там.. ше има да маа краци докат полудее. Накрая прасците му ше мязат на римски пехотинец. Хем не познавате града, хем съвети сте тръгнали да давате...

Коментар

До аквариума може да се спре редом до селяците, които са накацали (и задръстили) на пешеходната алея на бул. Приморски. Гледам, че е много модерно сега, а и никой не ги закача После палиш и отиваш до делфинариума. Влизаш в Морската градина откъм подстъпа за Частните кортове, ресторант Вила Рома и паркираш, където ти падне, може и в градинките. Повечето така правят
                          _______
                          146 JTD

Коментар

мисията изпълнена :D спрях в Чайка, точно над зоопаркане бъркам аквариума с делфинариумасобствениците нещо са настинали, за да искат 20 лева вход...като видях цената в нета, моментално изчезна от маршрута...8-ми приморки полк е най-кърпения и друсащ булевард по който съм карал :D

Коментар

Sev написа:
                              не бъркам аквариума с делфинариумасобствениците нещо са настинали, за да искат 20 лева вход...като видях цената в нета, моментално изчезна от маршрута
                              Ъ... 20 лв само с филе делфин и бутилка вино... Отзад има сладкарница, откъм морето и там на кафенце гледаш животинките през огромно стъкло, това имах предвид. Нищо, другия път.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                              X