имам малко работа тами искам да отскоча до зоологическата градина и аквариумана такова място че да отида пеш и до двете :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?
Collapse
X
-
Re: Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?
Sev написа:имам малко работа тами искам да отскоча до зоологическата градина и аквариумана такова място че да отида пеш и до двете :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Препоръчвам зад ВИНСА
Здрасти Колега.Препоръчвам ти горещо да спреш в уличките зад ВИНСА ( Икономически университет- гр. Варна) там почти винаги има места, паркира се удобно и там наистина си на еднакво разстояние към двете дестинации.От Винса до Аквариума е 10 мин.пеша до Зоопарка също.Идеален вариант нямаш но и към двете посоки ще се насладишв на гледка- към аквариума ще минеш през разскопаният площад Севастопол където инъче има доста хора ( красиви жени) а към зоопарка през все още чистата ни долу горе Морска Градина Успех с разходката.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Re: Къде да паркирам във Варна - зоопарк/аквариум?
Sev написа:имам малко работа тами искам да отскоча до зоологическата градина и аквариумана такова място че да отида пеш и до двете :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Баси времената и разстоянията дето сте ги дали Ще взема да ги замеря с GPSSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
колега за кога я мислиш тая работа? ако е тези дни може да те поразходя да не се чудиш много-много хммм, сега като се замисля, да не бъркаш делфинариума с аквариума :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
За аквариума можеш да спреш и по уличката за Морска гара - в началото още, почти веднага след светофара. Там почти винаги има място. Поне когато аз съм идвал.Хем ще видиш и фрегатата "Дръзки" А за зоологическата - и аз бих спрял в квартала (Чайка), и през булеварда...Ако пък имаш време - от аквариума се разходи през морската градина до зоопарка. Не е чак толкова далече, а е изключително приятно.Ех, Варна, Варна...любов моя... Ама аз отдавна се каня... ще взема един ден да прежаля някой лев, и ей така, на разходка...хем да видя някои хора,че почнаха вече да ми липсват И аз се замислих да не бърка Sev аквариума с делфинариума...
Коментар
-
До аквариума може да се спре редом до селяците, които са накацали (и задръстили) на пешеходната алея на бул. Приморски. Гледам, че е много модерно сега, а и никой не ги закача После палиш и отиваш до делфинариума. Влизаш в Морската градина откъм подстъпа за Частните кортове, ресторант Вила Рома и паркираш, където ти падне, може и в градинките. Повечето така правят_______
146 JTD
Коментар
-
Sev написа:не бъркам аквариума с делфинариумасобствениците нещо са настинали, за да искат 20 лева вход...като видях цената в нета, моментално изчезна от маршрутаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар