Хайде юруш, че от септември няма да ги има!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запасявайте се със сто ватови крушки! :) Енергоспестяващи..
Collapse
X
-
Къде ги тия 100 ватови, аз на колата карам със 55 ако не се лъжа...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Нема ли да ни забранят и обикновенните телевизори, и да ни дадат по две иляду лева за ония тънките?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Има. Преди години бяха дали на баба ми като енергийна помощ 2 бр енергоспестяващи крушки - General Electric. Едната брат ми я счупи с една топка (беше малък тогава), а другата още свети ( вече десетина години, без майтап). Свети си жълто, като обикновените крушки. Сега обаче съм купувал няколко пъти икономични крушки - по 6-7 лв, но светят бяло и бързо изгарят. Китайски боклуци.Има разни маркови, но те не се пипат - по 12-15 лв парчето...Телевизорите няма да ни карат да си сменяме, но ще ни карат да си купим цифров декодер... или да си сменим телевизора. Щото ще спират аналоговото излъчване скоро...
Коментар
-
Енергоспестяващите не са лоши, но трябва да се вземе по-голям ват и да се търси добра марка с повече лумени, иначе има и китайски за 2лв. дето не светят и за 5ст. Тука във ВТ за около месец нямаше никъде крушки 100В. и като видях в един маркет и напразарувах за следващите 2-3 г. а сега гледам са пуснали навсякъде, но докога?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ls1 написа:Аз тука преди година взех една енергоспестяваща - да пробвам. Обаче свети едно бяло-сиво като в морга. Всъщност има ли енергоспестяващи дето да си светят със светлина същата като на сегашните обикновени крушки?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
kosta написа:Нема ли да ни забранят и обикновенните телевизори, и да ни дадат по две иляду лева за ония тънките?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Atanas71 написа:ls1 написа:Аз тука преди година взех една енергоспестяваща - да пробвам. Обаче свети едно бяло-сиво като в морга. Всъщност има ли енергоспестяващи дето да си светят със светлина същата като на сегашните обикновени крушки?
Коментар
-
ls1 написа:Atanas71 написа:ls1 написа:Аз тука преди година взех една енергоспестяваща - да пробвам. Обаче свети едно бяло-сиво като в морга. Всъщност има ли енергоспестяващи дето да си светят със светлина същата като на сегашните обикновени крушки?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар