Aз си купувам само 100 ватови от магазина до нас : D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запасявайте се със сто ватови крушки! :) Енергоспестяващи..
Collapse
X
-
Аз съм кандидат заедно с още някой "на партия" да си поръчаме от и-бей пакет от 10 лампи, и да си ги разделим кой колкото иска. Ако има още някой, да пише. Само дето никога не съм пазарувал от и-бей, така че ще трябва да търсим някой. По принцип искам 4 такива лампи, но може и повече да взема. Предпочитам тези които са еквивалентни на 100 вата.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз съм кандидат заедно с още някой "на партия" да си поръчаме от и-бей пакет от 10 лампи, и да си ги разделим кой колкото иска. Ако има още някой, да пише. Само дето никога не съм пазарувал от и-бей, така че ще трябва да търсим някой. По принцип искам 4 такива лампи, но може и повече да взема. Предпочитам тези които са еквивалентни на 100 вата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Извинявам се за глупавия ми въпрос, но байонет не е ли щик за пушка или в случая е някаква приставка към самата лампа, понеже съм виждал модели на GE с отделна приставка към която се прикрепва самото осветително тяло и тогава чак е възможно завиването във фасонката.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ето това е крушка с байонет: В България се използва стандарт Едисон - с резба. Има адаптори, но струват повече, отколкото самата крушка. Между другото, и аз ще поръчвам скоро, стига да намеря изгодна оферта за нашия стандарт.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Между другото, и аз ще поръчвам скоро, стига да намеря изгодна оферта за нашия стандарт.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:Между другото, и аз ще поръчвам скоро, стига да намеря изгодна оферта за нашия стандарт.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
По темата - на 6 септ. в Гърция на оствор Тасос в супера до нас си продаваха 100в осрам с нажежаема жичка - на гърчолята не им пука много много.Но пък и няма как да не ми направи впечатление че там крушки с нажежаема жичка почти не могат да се видят на обществени места.Хич не са прости...@Еле - дай име на търговец който дава добри оферти - гледам на 2 лева си намерила.Иначе с колегите тук поръчахме последно преди 10-на дни около 4.20лв/бр Филипс 18/100в, чакам си доставката
Коментар
-
pr_00f написа:По темата - на 6 септ. в Гърция на оствор Тасос в супера до нас си продаваха 100в осрам с нажежаема жичка - на гърчолята не им пука много много.Но пък и няма как да не ми направи впечатление че там крушки с нажежаема жичка почти не могат да се видят на обществени места.Хич не са прости...@Еле - дай име на търговец който дава добри оферти - гледам на 2 лева си намерила.Иначе с колегите тук поръчахме последно преди 10-на дни около 4.20лв/бр Филипс 18/100в, чакам си доставкатаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар