Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запасявайте се със сто ватови крушки! :) Енергоспестяващи..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aз си купувам само 100 ватови от магазина до нас : D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз съм кандидат заедно с още някой "на партия" да си поръчаме от и-бей пакет от 10 лампи, и да си ги разделим кой колкото иска. Ако има още някой, да пише. Само дето никога не съм пазарувал от и-бей, така че ще трябва да търсим някой. По принцип искам 4 такива лампи, но може и повече да взема. Предпочитам тези които са еквивалентни на 100 вата.

Коментар

Като си купувате лампи от ebay, внимавайте какви купувате, защото повечето са с цокъл тип байонет (сори ако бъркам в найменованията).
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ogi28b написа:
          Аз съм кандидат заедно с още някой "на партия" да си поръчаме от и-бей пакет от 10 лампи, и да си ги разделим кой колкото иска. Ако има още някой, да пише. Само дето никога не съм пазарувал от и-бей, така че ще трябва да търсим някой. По принцип искам 4 такива лампи, но може и повече да взема. Предпочитам тези които са еквивалентни на 100 вата.
          Да.. и аз не съм пазарувал, а ми трябват 20 лампи. Затова при тази оферта примерно ще спестя около 100-120 лева.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз съм навит, но и аз нямам регистрация.

Коментар

Какво значи байонет? Е27 не е ли само един вид, както са автомобилните - H1, H4, H7, и т.н. Тези са Е27. Ако има Е27 - байонет и Е27-не-байонет - каква е разликата ?

Коментар

Ако имате интерес, готов съм да ги поръчам. Кажете само кои.

Коментар

Извинявам се за глупавия ми въпрос, но байонет не е ли щик за пушка или в случая е някаква приставка към самата лампа, понеже съм виждал модели на GE с отделна приставка към която се прикрепва самото осветително тяло и тогава чак е възможно завиването във фасонката.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ето това е крушка с байонет: В България се използва стандарт Едисон - с резба. Има адаптори, но струват повече, отколкото самата крушка. Между другото, и аз ще поръчвам скоро, стига да намеря изгодна оферта за нашия стандарт.

Коментар

ele написа:
                      Между другото, и аз ще поръчвам скоро, стига да намеря изгодна оферта за нашия стандарт.
                      http://cgi.ebay.co.uk/5x-PHILIPS-Ene...d=p3286.c0.m14Тази валидна ли е?
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        ele написа:
                        Между другото, и аз ще поръчвам скоро, стига да намеря изгодна оферта за нашия стандарт.
                        Тази валидна ли е?
                        Свършил е аукциона, но малко скъпо идват от това, което мернах за секунда. Предният път излязоха към 2.30 крушката, но ги дадох на майка ми, че много препираше.погледнах в ebay - за 20 крушки платих 18 паунда, което е около 40 лева, даже 2 лева излезе крушката, не 2.30.

Коментар

По темата - на 6 септ. в Гърция на оствор Тасос в супера до нас си продаваха 100в осрам с нажежаема жичка - на гърчолята не им пука много много.Но пък и няма как да не ми направи впечатление че там крушки с нажежаема жичка почти не могат да се видят на обществени места.Хич не са прости...@Еле - дай име на търговец който дава добри оферти - гледам на 2 лева си намерила.Иначе с колегите тук поръчахме последно преди 10-на дни около 4.20лв/бр Филипс 18/100в, чакам си доставката
                          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                            По темата - на 6 септ. в Гърция на оствор Тасос в супера до нас си продаваха 100в осрам с нажежаема жичка - на гърчолята не им пука много много.Но пък и няма как да не ми направи впечатление че там крушки с нажежаема жичка почти не могат да се видят на обществени места.Хич не са прости...@Еле - дай име на търговец който дава добри оферти - гледам на 2 лева си намерила.Иначе с колегите тук поръчахме последно преди 10-на дни около 4.20лв/бр Филипс 18/100в, чакам си доставката
                            от 1 септември до 2012 година е срокът за изкарване на крушките от употреба - ние като не можем да покажем други резултати, започваме да се престараваме по подобни директиви, без даже да се даде шанс на хората да съберат пари да си сменят и част от аплиците и абажурите, в които енергоспестяващите крушки не влизат. Търговецът е wrxmerc320, но в момента продава само с байонет.

Коментар

Мен оня ден ме заболя сърцето, когато за 10 лампи на Филипс дадох 90лв....
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Защо се набутвате да ги купувате от България и да пълните гушите на бедните ни търговци които ни продават същата стока на цена х2,х3 а и даже х4.Мерси ама няма нужда,
                                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                                X