Тази новина е малко стара , понеже скоро май не се е проявявал . Преди всяка нощ около 3-4 ч е запалвана някоя стара кола http://nodoubtbg.com/news.php?readmore=31119ката беше запалена на няколко метра от нас Интересното е , че имаше газова , даже бутилката беше обгоряла , а всичко около нея изгоряло , но не беше гръмнала П.С. Боби , няма я да е с бели дрехи Много филми е гледал .. Един дядка викаше , че бил тромав , след палежа го видял .Междодругото да ви разправям една интересна случка На няколко метра от пожара има една Лада и една Жигулка , които са в напълно автентичен вид . Ладата се изкарваше само неделя , за да се измие , после се прибира в един брезентов гараж , измиват се гумите и се загъва с парцали Никога не съм я виждал в движение . Та минаваме си с един приятел и бързо изкача собственика от гаража и пита дали сме от квартала, че го е страх от палеж . То сигурно ако я запалят и той ще легне до нея Инъче наистина има някои коли , които само седят като паметнци и заемат място Има един стар Сааб с турски номера, не е мърдал сигурно 2 години , как не избра него Може и краден да е ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой пали коли във Велико Търново
Collapse
X
-
Абе какво значи стари коли? Може и 20 годишна кола да си кара човек, да си я поддържа, просто защото няма кинти за нова. И една прекрасна вечер му я запалват. Естествено няма да има каско за тази стара кола - следователно прецакването е пълно! За стари гниещи паметници на колела не споря, нека ги разкарват. Въпроса е, че сигурно унищожава движещи се коли. Лично аз бих се радвал подпалвача да го окошарят и/или "физически превъзпитат".Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
crush написа:Да не е да не могат да си продадат старите кочини и да търсят застрахователно обещетение после?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честно казано... ако вечер не ставаше гъчканица пред блока и аз бих запалил два-три таралясника, чийто собственици нагло ги оставят да гният заемайки места в продължение на години. Ако имаше, как да ги запаля без да пострадат други коли отдавна да съм го направил!
Коментар
-
То преди година-две "взеха" няколко коли, паркирани в Лозенец по тротоарите и зарязани от дълго време. Иначе с пожарите в Търново си е работа на някой луд, абсурдно е нормален човек да се занимава да пали така наред.. До последно колите бяха 8, според янтра днес. Едва ли някой има полза от тези палежи, не виждам защо се радвате толкова. Ето колата на обръщалото на тролеите там си и седи, както се вижда.. няма да освободи така ценното за някои паркомясто, което всъщност го има в изобилие наоколо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар