Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой пали коли във Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой пали коли във Велико Търново

Някой пали коли из улиците на Търново. Аз лично видях три опожарени, а подочух че били към осем.
    Прикачени файлове

Като гледам са все стари кочини ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

абе то кочина, ама ако твойта е спряна на близо...

Коментар

Едно Рено 19 също изгоря...Подпалвача действа някъде около 04:00. Едър на ръст, черни дрехи!Чупи прозореца, хвърля запалителна течност...клечката и никой нищо не видял! Чудно!ПС: На една приятелка колата беше паркирана точно до последната кола която беше Рено 19 .....

Коментар

Прочистване може би.Собствениците като не се досещат да си отстранят автомобилите за да не заемат паркоместа.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Прочистване може би.Собствениците като не се досещат да си отстранят автомобилите за да не заемат паркоместа.
            възможно е като вариянт,при положение,че като гледам са старички коли....обаче лошо ако нечия кола е близо да не дава Господ!!!
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Да не е да не могат да си продадат старите кочини и да търсят застрахователно обещетение после?
              www.CarProfi-BG.com
              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

хм и аз може да почистя квартала малко...пп лелее от 5 мин гледам на Куулбоби аватара.... много зарибява
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Мдаа, и аз си мисля,че този пироман май го дразнят старите коли или тези, които не са в движение. Колкото до аватара - жена съм, ама и аз се пулих 1-2 мин. в него.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Искате ли да пиша във всяка тема Стария повече ми харесваше..с манекенката която пльоква в басейна Хахаха

Коментар

"таааааааааааааааая обаче има яки.............татуси" !
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

На тая (от аватара на "кулбоби") ше й подпаля...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честно казано... ако вечер не ставаше гъчканица пред блока и аз бих запалил два-три таралясника, чийто собственици нагло ги оставят да гният заемайки места в продължение на години. Ако имаше, как да ги запаля без да пострадат други коли отдавна да съм го направил!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А аз събирам кураж да подпаля камиона на един съсед (ИФА), който нагло си го е оставил пред къщата ми и вече над 5 години си седи като паметник. Само ме е страх, че може да се взриви и... отиде ми гаража, че и хубавия Стильо.
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

coolboby написа:
                              Искате ли да пиша във всяка тема Стария повече ми харесваше..с манекенката която пльоква в басейна Хахаха
                              аз пък рекох последния със страстната мъжка сцена
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                              X