Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

THE ITALIAN JOB

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

THE ITALIAN JOB

Не знам колко от вас са имали възможност да се повозят на МОЩЕН автомобил, но аз имах удоволствието да покарам за малко една италианска легенда - LANCIA DELTA HF TURBO INTEGRALE. 225 к.с.Усещането е неописуемо, доста различно от това да се возиш в нея. (Возя се от време на време - на един приятел е колата, но досега не даваше друг да я кара) Кръвта ти замръзва, а сърцето ти ускорява ритъма си с движението на стрелката на манометъра на турбото...Моите 108 к.с. сега ми се виждат болни или дръгливи :PУсещах се като в NFS

Ами аз съм пробвал Клио V6, много лоша количка!! Това ми е обаче единствената кола над 200 к.с.

Коментар

аз съм стигал най-много до 144коня алфа 146
      Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Еми аз съм карал S - класа 320 CDI. Не знам колко коня е, защото пича си има тунинг фирма и я беше"пипал".btw Това клио, на което му е отзад двигателя ли си карал
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

А моето най-мощно "животно" , което съм карал е ...500 к.с....ама беше пикап-Форд F500.Как само се набира...но и движението на стрелката на резервоара е доста осезаемо и предполагам затова беше с бутон за превключване за двата резервоара,които има :D
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

аз пък имах удоволствието да пояздя :P форд фокус ст от новия модел 220 коня много добра машинка карал съм също и фокус рс220 к.с но наи мощната кола във която съм се возил беше бмв м3 3.2 328к.с обаче за да бъда честен неме кефи
            Fiat Brava SX, 1.6, 2001
            Fiat Punto Abarth, 1999

Коментар

Още малко Italian Job
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Возил съм се на Ауди S4 стария модел. Някъде между 250-300 коня. Яко набира и ме фана шубе. Не съм по високите скорости. Иначе тва същото приателче дето ме вози имаше и интеграле 247 коня ама не успях да се возя бързо я продаде. Харчеше му 25.
                Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                Совалката средно на LPG
                Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

divaka написа:
                  Еми аз съм карал S - класа 320 CDI. Не знам колко коня е, защото пича си има тунинг фирма и я беше"пипал".btw Това клио, на което му е отзад двигателя ли си карал
                  Същото, 3.0л. В6 Карах го в ДЕ, собственика имаше 2 , ама едното го караше гаджето му

Коментар

Re: THE ITALIAN JOB

Immortal написа:
                    Не знам колко от вас са имали възможност да се повозят на МОЩЕН автомобил, но аз имах удоволствието да покарам за малко една италианска легенда - LANCIA DELTA HF TURBO INTEGRALE. 225 к.с.Усещането е неописуемо, доста различно от това да се возиш в нея. (Возя се от време на време - на един приятел е колата, но досега не даваше друг да я кара) Кръвта ти замръзва, а сърцето ти ускорява ритъма си с движението на стрелката на манометъра на турбото...Моите 108 к.с. сега ми се виждат болни или дръгливи :PУсещах се като в NFS
                    как се казва приятеля ти ?

Коментар

Алфа Ромео 75 Американа.... 3000 кубика идея си нямам колко коня... голям дзвер!!!! голямо нещо като в малък танк се чуствах ........ а резервоара получи уплах като стигнахме "жълтата" зона на оборотите... предложиха ми тази кола на бартер за моето бертоне дето с мъка докарва 1500 кубика и .. 75 коня ( ако са му останали толкова)
                      lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
                      ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
                      Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

За последно онзи ден - волво 80 Т6, към 300 кончета го водат, добре беше, въпреки автомата.Иначе преди време един Мустанг Кобра ГТ,5 литров осмак, най- емоционалната кола и миналата година едно кръгче с на Даниел Интегралето
                        Пауър из нотинг уитаут гума
                        Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

Аз съм карал много коли с по над 200к.с.. Най-мощната която съм карал е S-класа 600, 6000куб. битурбо -500к.с. Най-много ми хареса иначе Ферари 328. Карал съм и Кобра но не знам колко коня е двигателя, знам само че беше 8-цилиндров карбураторен.
                          Италианските коли са номер 1

Коментар

Re: THE ITALIAN JOB

[quote="jorkoкак се казва приятеля ти ? [/quote]Тенко се казва...Интегралето първо беше със софийска регистрация, но сега вече е с урунгелска (У - Ямбол ). Докара го някъде от Перник, ако не се лъжа.

Коментар

Working...
                            X