Не знам колко от вас са имали възможност да се повозят на МОЩЕН автомобил, но аз имах удоволствието да покарам за малко една италианска легенда - LANCIA DELTA HF TURBO INTEGRALE. 225 к.с.Усещането е неописуемо, доста различно от това да се возиш в нея. (Возя се от време на време - на един приятел е колата, но досега не даваше друг да я кара) Кръвта ти замръзва, а сърцето ти ускорява ритъма си с движението на стрелката на манометъра на турбото...Моите 108 к.с. сега ми се виждат болни или дръгливи :PУсещах се като в NFS
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
THE ITALIAN JOB
Collapse
X
-
А моето най-мощно "животно" , което съм карал е ...500 к.с....ама беше пикап-Форд F500.Как само се набира...но и движението на стрелката на резервоара е доста осезаемо и предполагам затова беше с бутон за превключване за двата резервоара,които има :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Още малко Italian JobFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Re: THE ITALIAN JOB
Immortal написа:Не знам колко от вас са имали възможност да се повозят на МОЩЕН автомобил, но аз имах удоволствието да покарам за малко една италианска легенда - LANCIA DELTA HF TURBO INTEGRALE. 225 к.с.Усещането е неописуемо, доста различно от това да се возиш в нея. (Возя се от време на време - на един приятел е колата, но досега не даваше друг да я кара) Кръвта ти замръзва, а сърцето ти ускорява ритъма си с движението на стрелката на манометъра на турбото...Моите 108 к.с. сега ми се виждат болни или дръгливи :PУсещах се като в NFS
Коментар
-
Алфа Ромео 75 Американа.... 3000 кубика идея си нямам колко коня... голям дзвер!!!! голямо нещо като в малък танк се чуствах ........ а резервоара получи уплах като стигнахме "жълтата" зона на оборотите... предложиха ми тази кола на бартер за моето бертоне дето с мъка докарва 1500 кубика и .. 75 коня ( ако са му останали толкова)lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар