Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Син Тунингован Трабант

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Син Тунингован Трабант

Ще обясня на кратко.Преди време работих на бензиностанция на магистралата и спира едно Трабанче със софийска регистрация на газста.Казвам на човека че тук има само газ,и да се премести на друга колонка.Той ми казва че иска да сипе газ .Попитах го с какъв мотор е Траби и той ми вика тайна.Почнах аз да зареждам и след малко спира Алфа 147 1.6 , и вика на пича с трабанчето,че много настъпвал трабанчето и не можел да го стигне(смисъл те пътуват заедно).И на мен ми стана интересно и почнах да оглеждам тръби ,ниско окачване,гуми 225х45 16", климатих,ДВД Пайнер,МОМО волан,Рекаро и Уникален син цвят.като си тръгваха и двамата настъпаха посока София и трабанта дръпна Алфата доста бързо.Та въпроса ми е-Някой виждал ли е това трабанче?
    Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
    Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Не съм виждал същото но има един от съседният блок доста време кара от последните трабита с четиритактов двигател на поло1.1.Доста хора са се чудили що не пуши кат комин и върви като полудяло.Аз съм карал Трабито на приятел и си беше голямо приключение.От Бургас до село Индже Войвода.Няма да забравя как ме смъмри приятелят ми че съм го изключвал от скорост като го пускам по инерция :D
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ХЕХЕ.Що така настъпваш Трабчо бре.Дано се появи някой който е виждал въпросното синьо тръби да даде малко инфо

Коментар

bravo2790 написа:
        ХЕХЕ.Що така настъпваш Трабчо бре.Дано се появи някой който е виждал въпросното синьо тръби да даде малко инфо
        Не че го настъпвам.Трабанта има някаква система не съм сигърен как се казваше точно,беше нещо от рода на "фрай драу" или нещо подобно.Като караш на 4та само вдигаш крака от газта и тя си е по инерция,натискаш газта и продължава като автоматик нещо.Но това е само на 4та скорост,аз Вартбург го има на всички скорости.Свако ми смени цели 4бр.направо беше влюбен в тях.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

http://forum.2tpower.com/index.php Пробвай тука.Може и да го откриеш
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ае стига е.. мислех да те бъзикам "провери в трабант форума" апък то наистина имало
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
              ае стига е.. мислех да те бъзикам "провери в трабант форума" апък то наистина имало
              Ти само виж кви маняци са ... имат адски бегачки
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

евала евала на маняците. не си играят
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Скоро разглеждах тези снимки http://viktorr.snimka.bg/automobiles....64259.1249289 , напомня на това, за което говориш
                  Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Трабанта има някаква система не съм сигърен как се казваше точно,беше нещо от рода на "фрай драу" или нещо подобно.
                    forum.offroad-bulgaria.com"...Дори на Вартбурзите и Трабантите прословутата "фрайлауф" система (която позволяваше да се спуска нанадолнище на скорост без да се вдигат оборотите, все едно си с натиснат съединител), имаше отчасти такава функция - да предпази двигателя от задиране оставяйки го да работи на ниски обороти.На практика в модерните двигатели както, в горния случай пише, са предвидени някакви защити. Друга основна защита са далеч по-качествените двутактови масла които се ползват спрямо едно време. На теория може би е възможно да задереш двигателя ако направиш многокилометрово спускане по планински път постоянно на скорост с много високи обороти, без нито веднъж да пипнеш газта, но по баир на който синът ти все пак от време на време я ще пипне съединителя, я ще подаде тук-таме газ - според мен няма място за безпокойство."Имах два Варт6урга навремето
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                      krasio_79bs написа:
                      Трабанта има някаква система не съм сигърен как се казваше точно,беше нещо от рода на "фрай драу" или нещо подобно.
                      forum.offroad-bulgaria.com"...Дори на Вартбурзите и Трабантите прословутата "фрайлауф" система (която позволяваше да се спуска нанадолнище на скорост без да се вдигат оборотите, все едно си с натиснат съединител), имаше отчасти такава функция - да предпази двигателя от задиране оставяйки го да работи на ниски обороти.На практика в модерните двигатели както, в горния случай пише, са предвидени някакви защити. Друга основна защита са далеч по-качествените двутактови масла които се ползват спрямо едно време. На теория може би е възможно да задереш двигателя ако направиш многокилометрово спускане по планински път постоянно на скорост с много високи обороти, без нито веднъж да пипнеш газта, но по баир на който синът ти все пак от време на време я ще пипне съединителя, я ще подаде тук-таме газ - според мен няма място за безпокойство."Имах два Варт6урга навремето
                      Аз имах 3 Вартбурга като последния беше 4 тактов :D Към автора на темата , ще разпитам из форума 2Т Power имам доста познати и ще пиша.
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

По-късно ще разгледам и аз за въпросното трабче.Верно ли такива системи има в тази кола.Малеееее.Ма то тва като автопилот бре-ама за енерция.Благодаря за съдействието

Коментар

ivalena написа:
                          Скоро разглеждах тези снимки http://viktorr.snimka.bg/automobiles....64259.1249289 , напомня на това, за което говориш
                          Със сигурност няма да е това ,защото е с обикновен двутактов двигател на трабант , освен ако не е сменял двугателя после.
                          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Страхотни трабанти :D Не мога да им се нагледам..
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Като погледнах аватара на автора си помислих, че е Grisha

Коментар

Working...
                              X