Донесоха ми от Щ атите едно мултимедиино устройство - харддиск 1ТБ със самостоятелно захранване и дистанционно. Има и HDMI извод. Качих си цялата филмова колекция на него, но проблемът е като при първите ДBД - та с опцията DivX - не можеха да четат българските субтитри . Иначе като се ползва като обикновен външен харддиск няма проблем. Явно че в паметта му не е предвидена опция за кирилица. Въпросът ми е може ли да се препрограмира вградената памет ,за да си гледам филмите без да се пуска през компютъра. И ако може. къде ще го направят. Става дума за София/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към компютърните специалисти
Collapse
X
-
Re: Питане към компютърните специалисти
nikolay nikolov написа:Донесоха ми от Щ атите едно мултимедиино устройство - харддиск 1ТБ със самостоятелно захранване и дистанционно. Има и HDMI извод. Качих си цялата филмова колекция на него, но проблемът е като при първите ДBД - та с опцията DivX - не можеха да четат българските субтитри . Иначе като се ползва като обикновен външен харддиск няма проблем. Явно че в паметта му не е предвидена опция за кирилица. Въпросът ми е може ли да се препрограмира вградената памет ,за да си гледам филмите без да се пуска през компютъра. И ако може. къде ще го направят. Става дума за София/Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
За други модели гледам, че може да се ъпдейтва firmware, ама тоя 6аш май не може.Освен това не успях дори сайта да им намеря. Китайска му ра6ота.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар