dimmX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка на месечни вноски-проблем!(решен)
Collapse
X
-
Сцепиха се да звънят от ЛевИнс София и Велико Търново.Дадоха ми телефон на човек при който да си решя проблема.В крайна сметка няма такова положение да не мога да си платя.ДА, казах къде ходих да платя и ме върнаха....честито на печалившитеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Сцепиха се да звънят от ЛевИнс София и Велико Търново.Дадоха ми телефон на човек при който да си решя проблема.В крайна сметка няма такова положение да не мога да си платя.ДА, казах къде ходих да платя и ме върнаха....честито на печалившите
Коментар
-
Хм, на мен дори ми се о6аждат като на6лижи вноската Иначе мошеници навсякъде. Наскоро се сдо6их с един Хюндай и отидох в КАТ да я прехвърля.Отидох в един офис на някакви застрахователи само за да копирам едни документи.Оня ми вика - ти знаеш ли, че с тая гражданска не може да караш, тря6ва да си направиш нова, ела ще ти я направя по-тънко, само 149лв.Естествено не съм ходил после, отидох до офиса където е сключвана старата гражданска и простоправят един анекс, за което нищо не се плаща.Но винаги някой който не е запознат може да се излъже.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Inessita написа:dimmX написа:Сцепиха се да звънят от ЛевИнс София и Велико Търново.Дадоха ми телефон на човек при който да си решя проблема.В крайна сметка няма такова положение да не мога да си платя.ДА, казах къде ходих да платя и ме върнаха....честито на печалившитеnow. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
От сигурен човек в голяма компания, знам, понеже се интересувах - всеки един агент е длъжен да ти приеме всяко едно плащане. Те обаче не го правят, защото трябва да отчитат парите, а не взимат никакъв %, а процент взима само този който е сключил полицата, и то в/у цялата сума независимо дали е на вноски, или не. И тогава моят човек ми каза - "ако някой ти откаже - обаждаш ми се, още докато си в офиса му, и ми казваш името на фирмата му, и само изчакваш 5 минути, аз ще го оправя"
Коментар
-
ogi28b написа:От сигурен човек в голяма компания, знам, понеже се интересувах - всеки един агент е длъжен да ти приеме всяко едно плащане. Те обаче не го правят, защото трябва да отчитат парите, а не взимат никакъв %, а процент взима само този който е сключил полицата, и то в/у цялата сума независимо дали е на вноски, или не. И тогава моят човек ми каза - "ако някой ти откаже - обаждаш ми се, още докато си в офиса му, и ми казваш името на фирмата му, и само изчакваш 5 минути, аз ще го оправя"now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
Ей затова го уважавам моят застраховател.Седмица преди да ми изтече застраховка ми се обадиха на телефона с думите-"Г-н Иванов,безпокоим ви от застрохователно дружество.............Вашата застраховка ГО е на вноски и изтича на дата ХХ.ХХ.ХХХХ.Заповядайте в някои от офисите ни в който Ви е удобно за да заплатите останалата част и да продължите да бъдете наш клиент." Е това е наистина коректно и качествено обслужване.Октомври месец пак съм при тях за да си сключа ГО и за другата година.
Коментар
-
ogi28b написа:От сигурен човек в голяма компания, знам, понеже се интересувах - всеки един агент е длъжен да ти приеме всяко едно плащане. Те обаче не го правят, защото трябва да отчитат парите, а не взимат никакъв %, а процент взима само този който е сключил полицата, и то в/у цялата сума независимо дали е на вноски, или не. И тогава моят човек ми каза - "ако някой ти откаже - обаждаш ми се, още докато си в офиса му, и ми казваш името на фирмата му, и само изчакваш 5 минути, аз ще го оправя"now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар