Колеги при закупуването на Мареата си напарвих застраховка грaжданска на вноски в Русе.Дойде време за първата вноска и сега вдигат ръце в Павликени Казаха ми, че застраховката не е правена при тях и не могат да направят нищо, има два варианта.Нова полица на разсрочено плащане ( с по-високи цени) или всеки път на тримесичие да ходя в Русе Защо не може да си платя вноската в друг град!Нямаm намерение да прaвя нова полица с по-високи цени или пък да бягам до Русе на всеки три месеца!Моля ви за помощ щото съм бесен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка на месечни вноски-проблем!(решен)
Collapse
X
-
Humppa
Споко И мен ме нахендриха моите агенти. И на колата, и на мотора сключих ГО на месечни вноски. Преди всяка месечна вноска получавам SMS-напомняне, че трябва да платя поредна вноска. Миналият месец ходих и платих на мотора, питах за колата, отговорихам и - ще получиш SMS. Е не получих SMS и сега старата ГО на колата е невалидна и трябва даправя нова.
-
Към коя застрахователна компания си? И въпросната компания само един офис ли има в Павликени? Струва ми се, че нещо искат да те прецакат. Ако имат друг офис в града отиди и там да питаш. Имай предвид, че служителите най - вероятно взимат процент от застраховката така, че не се учудвай ако се опитват да те прекарат. Може да потърсиш и офис на SDI
Коментар
-
Моята я правих в автокъщата в Русе.Не мога да проумея защо не мога да си платя вноските в Павликени и кво пречи това!Бати скапаната работа.Тия па в Левинс не си вдигат телефоните.....нямам думи!Колегата до мен си направи онлайн застраховка и всеки месец получава смс.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Humppa написа:Споко И мен ме нахендриха моите агенти. И на колата, и на мотора сключих ГО на месечни вноски. Преди всяка месечна вноска получавам SMS-напомняне, че трябва да платя поредна вноска. Миналият месец ходих и платих на мотора, питах за колата, отговорихам и - ще получиш SMS. Е не получих SMS и сега старата ГО на колата е невалидна и трябва даправя нова.
Коментар
-
Inessita написа:Към коя застрахователна компания си? И въпросната компания само един офис ли има в Павликени? Струва ми се, че нещо искат да те прецакат. Ако имат друг офис в града отиди и там да питаш. Имай предвид, че служителите най - вероятно взимат процент от застраховката така, че не се учудвай ако се опитват да те прекарат. Може да потърсиш и офис на SDInow. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
Inessita написа:Humppa написа:Споко И мен ме нахендриха моите агенти. И на колата, и на мотора сключих ГО на месечни вноски. Преди всяка месечна вноска получавам SMS-напомняне, че трябва да платя поредна вноска. Миналият месец ходих и платих на мотора, питах за колата, отговорихам и - ще получиш SMS. Е не получих SMS и сега старата ГО на колата е невалидна и трябва даправя нова.now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
1. виж си Г.О. истнска ли е - www4.fsc.bg/ins2. Ако не са минали 16 дена (май), си я подновяваш.Ако са изтекли - нова.Моята е правена в ПЛД, другите вноски в СЗ.Няма такъв филм, че НЕ МОЖЕЛО ! Звънни пред тях на горещата линия и направи скандал.-------едит - докато го напиша и са ме изпреварили.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар