Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка на месечни вноски-проблем!(решен)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Застраховка на месечни вноски-проблем!(решен)

Колеги при закупуването на Мареата си напарвих застраховка грaжданска на вноски в Русе.Дойде време за първата вноска и сега вдигат ръце в Павликени Казаха ми, че застраховката не е правена при тях и не могат да направят нищо, има два варианта.Нова полица на разсрочено плащане ( с по-високи цени) или всеки път на тримесичие да ходя в Русе Защо не може да си платя вноската в друг град!Нямаm намерение да прaвя нова полица с по-високи цени или пък да бягам до Русе на всеки три месеца!Моля ви за помощ щото съм бесен!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Споко И мен ме нахендриха моите агенти. И на колата, и на мотора сключих ГО на месечни вноски. Преди всяка месечна вноска получавам SMS-напомняне, че трябва да платя поредна вноска. Миналият месец ходих и платих на мотора, питах за колата, отговорихам и - ще получиш SMS. Е не получих SMS и сега старата ГО на колата е невалидна и трябва даправя нова.

Коментар

Към коя застрахователна компания си? И въпросната компания само един офис ли има в Павликени? Струва ми се, че нещо искат да те прецакат. Ако имат друг офис в града отиди и там да питаш. Имай предвид, че служителите най - вероятно взимат процент от застраховката така, че не се учудвай ако се опитват да те прекарат. Може да потърсиш и офис на SDI

Коментар

Моята я правих в автокъщата в Русе.Не мога да проумея защо не мога да си платя вноските в Павликени и кво пречи това!Бати скапаната работа.Тия па в Левинс не си вдигат телефоните.....нямам думи!Колегата до мен си направи онлайн застраховка и всеки месец получава смс.

Коментар

Humppa написа:
          Споко И мен ме нахендриха моите агенти. И на колата, и на мотора сключих ГО на месечни вноски. Преди всяка месечна вноска получавам SMS-напомняне, че трябва да платя поредна вноска. Миналият месец ходих и платих на мотора, питах за колата, отговорихам и - ще получиш SMS. Е не получих SMS и сега старата ГО на колата е невалидна и трябва даправя нова.
          Има определен период, в който може да си платиш следващата вноска, иначе изгаряш. Не съм сигурна колко дни беше периода, но ако са минали само няколко може да разпиташ.

Коментар

Ментосват те нещо. Звънни в някой по-централен офис на застрахователя.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Това че застраховката е сключена в Русе незначи че не може да си доплатиш вноските в друг град.Освен ако не е сключена от агент.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Inessita написа:
                Към коя застрахователна компания си? И въпросната компания само един офис ли има в Павликени? Струва ми се, че нещо искат да те прецакат. Ако имат друг офис в града отиди и там да питаш. Имай предвид, че служителите най - вероятно взимат процент от застраховката така, че не се учудвай ако се опитват да те прекарат. Може да потърсиш и офис на SDI
                ЛевИНс.Ходих и в СБА и в офиса им в града.И на двете места същото!И аз имам съмнения, че нещо се бъзикат щото като им казах, че ще звъня в София и гледаха смразено

Коментар

Добра идея е да звъннеш в централния офис и да попиташ как стоят нещата. А пък аз ако съм на твое място и ми кажат в Павликени, че не може да се плати там и се окаже лъжа ще ги натопя яко в централата.

Коментар

Inessita написа:
                    Humppa написа:
                    Има определен период, в който може да си платиш следващата вноска, иначе изгаряш. Не съм сигурна колко дни беше периода, но ако са минали само няколко може да разпиташ.
                    Изтича на 18.08.2009 искам да си платя по-рано но не мога щото ме въртят.Това за агента(ми напарвена е в автокъщата от която купих колата) и той каза че мога да си платя от където искам

Коментар

Около 10-тина дена е гратисният период. След това - супата. Както в моя случай. "mrgreen"

Коментар

По всяка вероятност автокъщата са агенти, но това не значи, че не може да си платиш вноската на друго място. Пробвай да попиташ на този телефон за твоя случай - 02 952 33 23. 99% съм сигурна, че те пързалят!

Коментар

Току що говорих с офиса им в София...няма такова положение при което съм аз.Сега чакам да се обадят п.с.На същия телефон звънях!

Коментар

1. виж си Г.О. истнска ли е - www4.fsc.bg/ins2. Ако не са минали 16 дена (май), си я подновяваш.Ако са изтекли - нова.Моята е правена в ПЛД, другите вноски в СЗ.Няма такъв филм, че НЕ МОЖЕЛО ! Звънни пред тях на горещата линия и направи скандал.-------едит - докато го напиша и са ме изпреварили.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз също съм плащал вноските в друг град и проблем не съм имал
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X