Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден на "dzvqroto-qnisZ"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Аз искам почерпка... Иначе, ЧРД, ЧНГ, БДС, ДДС... ВМС И други! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
        Аз искам почерпка... Иначе, ЧРД, ЧНГ, БДС, ДДС... ВМС И други! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
        Почерпка срещу подарък
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
          nikki_sixx написа:
          ...
          Почерпка срещу подарък
          Ше ти купя... зарчета, дето да висят от огледалото

Коментар

nikki_sixx написа:
            А ти кого почерпи за рождения си ден? Даже не си писал в темата си. И по срещи не си идвал цяла година. Сега за наказание за всичките ти провинения на есенната среща не се появявай без торта (и да не вземеш да се скътаеш пак).

Коментар

Inessita написа:
              nikki_sixx написа:
              А ти кого почерпи за рождения си ден? Даже не си писал в темата си. И по срещи не си идвал цяла година. Сега за наказание за всичките ти провинения на есенната среща не се появявай без торта (и да не вземеш да се скътаеш пак).
              Не съм черпил, шото никой не си е искал.., а освен това ме нямаше. Бях... в изгнание. Относно темата за моя ден ден - още не съм я намерил, но благодарих на всички дето са се сетили... в една друга тема. А защо не си видяла благодарностите ми - можеш да попиташ оня чевръст мод, който не само, че е заключил темичката, ами направо я изтрил. По-малко закачки с модовете, по-малко проблеми.1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС С МАЙЧЕТО !!! НЕКА ВСЯКО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ, БЪДЕ НАШЕ ПОЖЕЛАНИЕ !!! П.П. И да поздравиш Янко, ей така щото е страхотен !
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Честит Рожден Ден колежке!
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

Пожелавам много здраве и успехи на теб и твоята половинка...
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Да си жив и здрав и много късмет във всяко едно начинание ,това е моето пожелание...(чак и рима сътворих )Още един път ,Да си жив и здрав!!!
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Честито и от мен и наздраве

Коментар

Честит рожден ден и от нас със Сивето, Васке!Надявам се да получиш хубав подарък от Янко - такъв голям човек би трябвало големи подаръци да прави Желаем всичко най-хубаво, много любов, късмет и щастие!

Коментар

Честито и от нас !!! Пожелаваме ти да имаш всичко ,което не се купува с пари и пари за всичко останало :P
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Predatorsi написа:
                                Да си жив и здрав и много късмет във всяко едно начинание ,това е моето пожелание...(чак и рима сътворих )Още един път ,Да си жив и здрав!!!
                                Това е девойка, колегааааааааааа!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X