Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Персеиди....наблюдавайте небето тази вечер!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Очаквах снощното събитие с голямо нетърпение, но уви нищо не видях .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

снощи в средата на първото полувреме на мача запалих фиатката и с дъщерята /6.5 г. / ходихме на полето - далече от лампи и прочее осветления и полежахме на земята около 20 минути и видяхме около 6-7 "падащи звезди". Детето беше много впечатлено имаше 2 много големи!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Куцузка работа с Персеидите тази година...Събрахме се към 10.30 във Варна и отпрашихме към една поляна в месноста "Бялата вода". Имаше страхотно небе без нито едно облаче. Още докато се виехме нагоре по пътя, виждахме падащи звезди през прозорците на колата. От слизането ни на поляната до изгряването на луната / която е...а м....та на събитието /, мина около час и половина, през който ги преброихме приблизително 43, като все пак 100% сме изтървали доста.Имаше два екземпляра, които бяха супер ярки. Следите им стояха в небето около 5-6 секунди, но за съжаление, нищо не успяхме да заснемем. При мен беше особенно каръшка работата, защото едва ли не в момента на щракване на затвора ми след 30 с. експонация, падаше по някоя.Както и да е. Иначе беше супер яко да се съберем, пихме вино и биричка, имаше даже две бутилки фанта...Имам интересни снимки. След малко ги свалям и ги качвам тук.

Коментар

А къде е тази месност?

Коментар

Успях да видя само една "падаща звезда".Тая година ще почакам с желанието за нов ФИАТ.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А си мислех че само ние сме каръци със жената и ме е срам да си кажа, че аз една видях, а тя - 3-4 само... А луната наистина беше отвратително силна, та имаше и някаква висока облачност дето я разсейваше на много голямо светло петно... Нищо, догодина пак

Коментар

Аз добре, че пропуснах събитието щото не знам къде съм си дянал каската!Така де... Ша вземе да ма джусне в епицентъра и да ми развали алимброса
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Успях да видя само една "падаща звезда".Тая година ще почакам с желанието за нов ФИАТ.
                  Краси трябвало е да почакаш повече и може би щеше да видиш повече звезди съответно и нов ФИАТ .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Все не ми остава време...а и сега видях снимките, та се сетих да ги кача. Не че има нещо интересно по тях, но....

Коментар

Аз ко съм гледал - пак пържени попчета с каменица...

Коментар

///// написа:
                        Аз ко съм гледал - пак пържени попчета с каменица...
                        Не си единственият. Май повечето това сме гледали.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

ls1 написа:
                          А къде е тази месност?
                          Извинявай, но едва сега прочетох поста. Пропуснал съм го....Между Белослав и Разделна, в ляво посока Аврен. Навремето по този път се е организирало ралито "Бялата вода"...

Коментар

Сещам се, има там едни пътчета дето ги изследвахме един следобед, но дрямката надделя . Хубави са снимките, ние тогава се кокорчихме от градината в Аспарухово, но ни една падаща звезда не видяхме. .

Коментар

За първи път го гледах това тази година Видях някъде 20 тина броя за 3 часа зяпане , ама според мен си заслужаваше Но ми казаха, че иначе други години било по - интензивно ама на мен ми хареса и така
                              There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Ето....тази година имах късмет. Личен поздрав към колегата Дидо / Immortal /. 32 снимки и в само една успях да хвана. 30 секунди, като в момента, в който астероида блесна, до показването на снимката във фотоапарата, щях да изперкам...а после да се накъкам от кеф. Беше супер яко.Другите снимки също са много хубави, но няма астероиди на тях... Утре ще ги кача и тях, че сега трудно гледам.Долу по-вдясно....ако снимката е оразмерена, кликнете на нея, за да се отвори в пълен размер.Лека нощ или добро утро...!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X