Очаквах снощното събитие с голямо нетърпение, но уви нищо не видях .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Персеиди....наблюдавайте небето тази вечер!!!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
снощи в средата на първото полувреме на мача запалих фиатката и с дъщерята /6.5 г. / ходихме на полето - далече от лампи и прочее осветления и полежахме на земята около 20 минути и видяхме около 6-7 "падащи звезди". Детето беше много впечатлено имаше 2 много големи!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Явор Митев
Куцузка работа с Персеидите тази година...Събрахме се към 10.30 във Варна и отпрашихме към една поляна в месноста "Бялата вода". Имаше страхотно небе без нито едно облаче. Още докато се виехме нагоре по пътя, виждахме падащи звезди през прозорците на колата. От слизането ни на поляната до изгряването на луната / която е...а м....та на събитието /, мина около час и половина, през който ги преброихме приблизително 43, като все пак 100% сме изтървали доста.Имаше два екземпляра, които бяха супер ярки. Следите им стояха в небето около 5-6 секунди, но за съжаление, нищо не успяхме да заснемем. При мен беше особенно каръшка работата, защото едва ли не в момента на щракване на затвора ми след 30 с. експонация, падаше по някоя.Както и да е. Иначе беше супер яко да се съберем, пихме вино и биричка, имаше даже две бутилки фанта...Имам интересни снимки. След малко ги свалям и ги качвам тук.
Коментар
-
bubachko
А си мислех че само ние сме каръци със жената и ме е срам да си кажа, че аз една видях, а тя - 3-4 само... А луната наистина беше отвратително силна, та имаше и някаква висока облачност дето я разсейваше на много голямо светло петно... Нищо, догодина пак
Коментар
-
krasio_79bs написа:Успях да видя само една "падаща звезда".Тая година ще почакам с желанието за нов ФИАТ.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Явор Митев
Все не ми остава време...а и сега видях снимките, та се сетих да ги кача. Не че има нещо интересно по тях, но....
Коментар
-
Явор Митев
ls1 написа:А къде е тази месност?
Коментар
-
За първи път го гледах това тази година Видях някъде 20 тина броя за 3 часа зяпане , ама според мен си заслужаваше Но ми казаха, че иначе други години било по - интензивно ама на мен ми хареса и такаThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Явор Митев
Ето....тази година имах късмет. Личен поздрав към колегата Дидо / Immortal /. 32 снимки и в само една успях да хвана. 30 секунди, като в момента, в който астероида блесна, до показването на снимката във фотоапарата, щях да изперкам...а после да се накъкам от кеф. Беше супер яко.Другите снимки също са много хубави, но няма астероиди на тях... Утре ще ги кача и тях, че сега трудно гледам.Долу по-вдясно....ако снимката е оразмерена, кликнете на нея, за да се отвори в пълен размер.Лека нощ или добро утро...!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар